Hotel Hampton Inn Jfk Airport*** in New York City Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampton Inn Jfk Airport***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Hampton Inn Jfk Airport***

14410 135th Ave, 11436, New York City
Hotel Hampton Inn Jfk Airport scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampton Inn Jfk Airport***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampton Inn Jfk Airport*** in New York City, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Vergelijk Hotel Hampton Inn Jfk Airport*** met andere accommodaties in New York City.

1 beoordeling van Hampton Inn Jfk Airport***

1 beoordeling
alleenreizend
"Geweldig mooi hotel"
Natasja de Leeuw
25-8-2008 Op mijn terugreis vanaf Amerika, moest ik 1 nacht in het Hampton Inn doorbrengen. Wat een geweldig hotel is dit! Ontzettend mooi, vriendelijk personeel, geweldige service, de kamers zijn perfect! Lekker grote bedden, alles perfect schoon! Alles gevouwen, van handdoeken tot het toiletpapier! Het ontbijt was heerlijk! Hotel ligt ongeveer kwartier van het vliegveld denk ik. (Ik vloog met paarden mee terug, naar de stallen was het 10 minuten) De ligging was niet helemaal Je van Het, maar vrijwel geen geluidsoverlast. Mooi zwembad erbij! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!!!