6-5-2012
Hotel ligt super centraal en toch tamelijk rustig. Veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand evenals een belangrijk metrostation.
Bij ons was de badkamer nogal klein, waren de bedden superzcht, maar dat went wel na een paar nachten. Wij zaten op de 7e verdieping (lift aanwezig) desondanks hoor je de straatgeluiden en met name de sirenes. Ik heb er echter niet wakker van gelegen, want het is het geluid wat je toch al de hele dag hoort.
In tegenstelling tot de meeste andere hotels, kan je er ontbijten. Het ontbijt is wel tamelijk simpel: donuts, brownies, bagels, wafels, diverse cereals, smeerkaas en gepelde koude eieren, appels en sinaasappels.
Inde 'lounge' staat een comouter die je gratis kan gebruiken. Tevens de hele dag gratis erg lekkere koffie en thee.
Al met al is het een eenvoudig hotel, maar super gelegen en je kan er ontbijten.
Wil je luxer (maar zonder ontbijt), het Metro hotel en Hoton Garden Inn (duurder) liggen in de zelfde straat.
3-7-2011
Wij zijn hier zes dagen geweest en hadden het hotel geboekt via TO voor een prima prijs, helemaal voor New Yorkse begrippen. Het ontbijt zat erbij, erg fijn. Het stelt niet heel veel voor maar is prima om de dag mee te beginnen (gewoon wat fruit, broodjes, koffie, thee en jus, wat (vooral zoet) beleg, prima). De kamers zijn erg ruim en de bedden ook. We hadden zelfs een aparte kleding-inloopkast! Verder een tv op de kamer en een prima badkamer. Het enige wat jammer was, was dat de ramen niet open gaan. En 's nachts ging de verwarming automatisch aan bij ons. Aangezien wij dat niet gewend waren was dat met een duf hoofd wakker worden.
Verder prima locatie, naast 5th en het Empire State Building. Je bent zo op Times Square en veel winkels in de buurt (Macy's, Victoria's Secret, H&M, Zara etc etc) voor de shopliefhebbers. Wij zouden hier volgende keer weer heen gaan!