Brooklyn Bridge New York City Verenigde Staten van Amerika. Informatie & Beoordelingen Brooklyn Bridge ~ Zoover

Beoordelingen Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge

Beoordelingen Brooklyn Bridge

New York City
Wil je weten wat anderen vonden van Brooklyn Bridge in New York City? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Brooklyn Bridge.
Wil je weten wat anderen vonden van Brooklyn Bridge in New York City? Op deze pagina lees je beoordelingen van Brooklyn Bridge. Je kunt 32 vakantiefoto's van Brooklyn Bridge bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Brooklyn Bridge in New York City.

21 beoordelingen over Brooklyn Bridge

met partner, Apr. 2012
"Imposant bouwwerk"
ajevegaars
19-4-2012 Neem 's morgens de metro naar Brooklynen loop vervolgens over de brug terug naar Manhattan voor de mooiste foto's. De zon staat op dat tijdstip het beste.

Aan de Brooklyn zijde is een park dat mooi uitzicht biedt op de brug en de skyline van Manhattan.

met vrienden, Apr. 2012
"Uitzicht"
ronniew
20-4-2012 Deze per fiets gereden. Gaaf !!!

"Leuk"
Desmond
12-4-2012 Leuk om overheen te lopen en de stad te bekijken. Grappig dat de auto's ook onder je door rijden.

met een groep, Mrt. 2012
"Zeker een bezoekje waard"
Chrisje
24-3-2012 Deze brug hebben we tot de helft gelopen en dan weer terug. Onder je raast het verkeer, maar wij liepen rustig op een houten brug speciaal voor voetgangers en fietsers. De in 1870 gebouwde brug van 1925 meter lang was een leuke ervaring. Voor een volgende keer zou ik echter wel liever eerst naar Brooklyn met de metro gaan en dan de gehele brug terug lopen. Nu hebben wij nl. minder zicht op de skyline van NY gehad.

"Van veraf mooier"
Martin
30-3-2012 Het is een oude brug, dus van dichtbij wat roestig dus minder mooi. Het uitzicht daarentegen is erg gaaf, op Brooklyn en Manhattan. Ze zijn tot 2014 wel aan het renoveren maar je kunt er gewoon overheen lopen/fietsen.

"Werkzaamheden"
Joyce
22-4-2012 Helaas waren ze aan het "renoveren" en stonden er voornalijk allemaal steigers

"Een icoon van NYC"
hoinjsz
19-3-2012 Verplichtekost om hier overheen te lopen wanneer in NYC bent + prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan

met partner, Mrt. 2012
"Had ik eerder moeten doen.."
heer hummelman
28-3-2012 Al meerdere keren in NYC geweest maar nog nooit lopend de brug opgeweest... fantastisch uitzicht over de stad... daarna met de Tahoe er nog een keer overheen gereden.

met partner, Jan. 2012
"Must"
Marjoke
30-3-2012 Vanuit ons hotel (in de omgeving van Times Square er helemaal heen gelopen en eroverheen. Mooie tocht!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Super"
Mari
5-1-2012 Mooi om over te wandelen met fraai uitzicht op Manhattan.