Hotel Affinia Manhattan*** in New York City Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Affinia Manhattan***

kamer

Beoordelingen Hotel Affinia Manhattan***

371 7th Avenue, 10001, New York City
Hotel Affinia Manhattan scoort een 7,7 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Affinia Manhattan***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Affinia Manhattan*** in New York City, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Affinia Manhattan*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Affinia Manhattan*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New York state. Vergelijk Hotel Affinia Manhattan*** met andere accommodaties in New York City.

20 beoordelingen over Affinia Manhattan***

"Heel centraal, onderhand naast Time Square gelegen"
GPurimahuwa
29-9-2011 Het hotel ligt inderdaad enorm centraal gelegen, zo onderhand naast Times Square. Maar voor ons was de ligging helaas veel te druk. We hebben zelf niet voor dit hotel gekozen, het zat in onze rondreis. Het hotel + de kamer is wel heel erg netjes & verzorgd. De (standaard) kamer wat klein, maar wel van alle gemakken voorzien en erg schoon. In het hotel is het rustig, maar het geluid wat van buiten naar binnen komt is enorm! Neem dus aub oordopjes mee! Het geluid van sirenes/alarmen en toeters gaat de hele dag&nacht door! Tips: Broodjes, croissantjes, pretzels, muffins, beagles koffie&thee van de karretjes langs de weg kopen. Koreatown, vooral de Koreaanse BBQ is een aanrader. Koop voor de periode dat je er bent een metro kaart, het is echt de moeite waard&je ziet zo veel meer van de stad. Wij vlogen aan op Newark airport, je kan dan met de trein van het vliegveld reizen naar Penn Station, het hotel ligt hier bijna tegenover. Gratis pond van Staten Island, goed zicht op t vrijheidsbeeld.

"Prima hotel"
Wendy
15-11-2009 Prima hotel op een perfecte stek. Goed ontbijt, aardig personeel, mooie ruime kamers, Broadway, Times Square en 5th Avenue op loopafstand. Sluit me aan bij de opmerking dat je 's nachts behoorlijk last kunt hebben van alle stadsgeluiden... maar je bent in Manhattan New York!

"Aanrader"
Jenke
21-8-2009 Wij hebben hier gezeten tijdens Oud en Nieuw. Super hotel met grote ruime kamer. Bij het hotel zit een gezellige bar. Prima ontbijt. Vriendelijk personeel.
Je zit in het hartje van NY. Winkels om de hoek en Times Square op loopafstand. Vergeet niet in Madisson Square (tegenover het hotel) een basket/ijshockey wedstrijd te bekijken!! Hebben deze zomer in een ander hotel in Ny gezeten, maar dit is echt een aanrader!!!

"Niet tevreden"
Virginie De Kesel
2-8-2009 Toen we hotel zagen aan de buitenkant leek het veelbelovend! Zeer grote en mooie lobby. Maar onze kamer was ENORM klein! Wij vroegen niet naar een andere kamer omdat we niet wisten dat die mogelijkheid er was!
We verbleven er gelukkig maar 2 nachten!
De ligging maakt natuurlijk wel veel goed!

met oudere kinderen, Mei 2009
"Prima hotel, perfecte ligging"
elise
20-6-2009 Goed hotel, zeer centraal gelegen om alle bezienswaardigheden te bekijken. Metro station vlakbij. Kamers zijn schoon en groot, wel enigzins gehorig. Personeel is erg vriendelijk en geeft goede informatie. Prima hotel om New York te bezoeken!

"Meer dan tevreden"
Liesbeth en Bart
15-4-2009 Wij bezochten dit hotel vorige zomer. Grote ruime kamer met aparete keuken. Badkamer was goed. Vriendelijke mensen in de lobby.

Ligging is zeker een pluspunt net tegenover Madison Square Garden op wandelafstand van Empire State en Times Square.

Zeker aan te raden!

""Dit nooit meer""
Arie van der Vet
2-4-2009 Was geen aanrader voor ons dit Hotel. Savonds last van het drukke verkeerd en werden lastig gevallen door het personeel als je geen fooi gaf. Conclusie voor ons nooit meer

met oudere kinderen, Mrt. 2009
"Goed hotel en lekker centraal gelegen"
Banis
1-4-2009 De togewezen kamer die wij hadden was wel goed maar wij misten de kleine keuken of de waterkoker welke in de gids vermeld stonden.
Maar aan de overkant zat een heerlijke Starbuck dus verder geen probleem.

met partner, Mrt. 2009
"Centraler kan bijna niet"
Peter
31-3-2009 Bij aankomst bleek ons reisbureau de meest kleine kamer van het hotel geboekt te hebben en ook nog naast de service lift. Een enorm lawaai dus. Gelijk de kamer maar later upgraden, heel behulpzame en vriendelijke receptiemedewerkers!! Mooie grote kamer gekregen met kingsize bed en een leuk keukentje. Kamer is een balzaal en de badkamer is superklein. Wij zaten op 6 hoog aan de straatkant, maar niet echt veel last van het verkeer gehad. Slaapt wel lekker dat geruis op de achtergrond. Het hotel ligt super centraal, vlakbij allerlei ontbijtgelegenheden, vlakbij de metro. En na het drukke en lawaaierige New York is het lekker rustig in het hotel. Al met al een fantastisch hotel in een waanzinnig leuke stad.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Geweldig!"
ineke
20-12-2008 Perfect hotel, volgende keer gaan we er absoluut weer naar toe. Times Square, Macy's. Empire State Building allemaal vlakbij. Onze kamer was ruim, 2 bedden, keukentje en heerlijke douche. Een aanrader!