29-9-2011
Het hotel ligt inderdaad enorm centraal gelegen, zo onderhand naast Times Square. Maar voor ons was de ligging helaas veel te druk. We hebben zelf niet voor dit hotel gekozen, het zat in onze rondreis. Het hotel + de kamer is wel heel erg netjes & verzorgd. De (standaard) kamer wat klein, maar wel van alle gemakken voorzien en erg schoon. In het hotel is het rustig, maar het geluid wat van buiten naar binnen komt is enorm! Neem dus aub oordopjes mee! Het geluid van sirenes/alarmen en toeters gaat de hele dag&nacht door! Tips: Broodjes, croissantjes, pretzels, muffins, beagles koffie&thee van de karretjes langs de weg kopen. Koreatown, vooral de Koreaanse BBQ is een aanrader. Koop voor de periode dat je er bent een metro kaart, het is echt de moeite waard&je ziet zo veel meer van de stad. Wij vlogen aan op Newark airport, je kan dan met de trein van het vliegveld reizen naar Penn Station, het hotel ligt hier bijna tegenover. Gratis pond van Staten Island, goed zicht op t vrijheidsbeeld.