Hotel Stratosphere Tower*** in Las Vegas Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Stratosphere Tower***

2 juni 2012

Hotel Stratosphere Tower*** Las Vegas

Beoordelingen Hotel Stratosphere Tower***

2000 Las Vegas Boulevard South, NV 89104, Las Vegas
Hotel Stratosphere Tower scoort een 7,6 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stratosphere Tower***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stratosphere Tower*** in Las Vegas, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 252 vakantiefoto's van Hotel Stratosphere Tower*** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Stratosphere Tower*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Nevada. Vergelijk Hotel Stratosphere Tower*** met andere accommodaties in Las Vegas.

1 2 3 4 5 6 volgende

26-2-2012 Goede ligging en vanuit de Tower prachtig uitzicht over Las Vegas

met partner, 2012
"Leuk hotel"
chris
17-2-2012 Mooie kamers we hadden er twee geboekt met strip view wat wel leuk was maar de ene van gerenoveerd en de andere niet nu ja op zich niet zo erg, leuk is dat je ongelimiteerde entree tot de toren hebt (enkel ticket normaal 16 dollar) dus dat is mooi meegenomen. voor de rest fijn hotel met erg vriendelijk personeel!

met partner, Nov. 2011
"Het Top Of The World Restaurant is een FLOP !!"
Dennis
7-12-2011 Het uitzicht vanaf de toren is adembenemend en zeker een aanrader maar voor het Top Of The World Restaurant geldt precies het tegenovergestelde : een absolute AFRADER !! Slechte bediening, slecht eten : crabcakes van bedorven krab, ongedopte haricots verts, tot snot gekookte witlof. Wanneer hier een opmerking over gemaakt wordt, worden de teruggestuurde gerechten schaamteloos toch op de rekening gezet met aftrek van een paar dollar ! Wanneer hier wederom een opmerking over gemaakt (je betaalt toch niet voor gerechten die je niet genuttigd hebt ?!) komt de manager erbij die zegt dat "niemand in zijn restuarant kan eten voor minder dan $ 40,= en dat dus in rekening wordt gebracht." Yeah right !! Toen de ergernis toenam werd wederom schaamteloos met Security/ de politie gedreigd !! Kortom : Blijf weg uit dit restaurant want er zijn betere plekken om je dollars te spenderen en waarschijnlijk geldt hetzelfde voor het hotel dat erg ver buiten The Strip ligt !!

met vrienden, Sept. 2011
"Mooi hotel"
Inge
29-10-2011 mooi hotel, aan het einde van de strip in LV. Dit laatste is een beetje een nadeel wil je naar hetmidden of het begin van de strip, is de te voet toch een eind.
Hotel zelf is erg goed, kamers waren netjes en mooi. Zwembad is niet erg gezellig ingericht, maar je kunt er in ieder geval zwemmen. Als gast van dit hotel gratis toegang tot de toren, 's avonds een mooi uitzicht. Jammer dat er geen gratis wifi is. Verder een prima hotel om te slapen tegen een mooie prijs.

"Mooie Select kamer, ligt niet centraal"
DHG
22-9-2011 5 nachten in dit hotel verbleven. Vegas is top! We hadden een nieuwe gerenoveerde select kamer op de bovenste 24e verdieping. Een erg mooie kamer, maar wel gehorig. Je kunt in het restaurant kiezen uit veel restaurants, en er zit een Starbucks en Mc Donalds. We hebben echter veelal op de Strip gegeten. De bussen stoppen voor de deur, neem niet de Deuce, want die duurt erg lang, maar neem de SDX welke stopt bijde Carl Jr. aan de overkant van het hotel, deze is veel sneller. De buurt is 's avonds niet zo heel veel soeps om rond te lopen. De volgende keer Vegas (welke zeker gaat komen) neem ik een duurder hotel dat meer centraal ligt op de strip, zoals Bellagio, Venetian etc. Stratosphere is naar verhouding wel goedkoop, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Ga zeker ook een keer de "tower" op, alleen al het kijken naar de attracties zal je hart doen overslaan. Ga ook een keerIk heb me wel goed vermaakt in Stratosphere, maar volgende keer een wat meer centraal hotel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Gekkenhuis"
van.Hoevelaak
14-8-2011 Hoogste hotel van Las vegas met fantastisch uitzicht over Las vegas. aan het begin van de strip dus voor alles heb je een auto of taxi nodig. Wij vonden 1 nacht zat in dit gokhol. Ga je 1 nacht doe luxe en neem een hotel in het midden dan is alles op loopafstand. Trouwens het was 47 graden en dus te heet om wat te ondernemen. Onder de 21 mag niemand wat doen in een gokhal of zelfs maar in de buurt van de bar komen om een cola te kopen. Het was ook super druk in Las Vegas met heel veel kleine kinderen.( een beetje show kost 150 dollar pp)

"Mooie Suite voor nette prijs"
Sander
23-7-2011 Omdat we hier een zeer ruimte 'Grand Suite" konden boeken voor een nette prijs dit Hotel geboekt voor 3 nachten
Suite was ook daadwerkelijk 'Grand' op de 17e verdieping. Kids hadden hun eigen slaapbank en wij een Kindsize bed. Met name de ruimte met de slaapbank en eettafel/stoelen was erg ruim incl. kleine bar.
elke kamer zn eigen TV.
Aan details kon je zien dat de inrichting al wat ouder was, maar toch nog netjes.
Zwembad op de 8e verdieping is ruim opgezet, prima ligbedden plus handdoeken voor de gasten. Ook continue badmeesters aanwezig, muziek mag wel wat zachter en de opening later dan 2000uur. Ruime parkeergarage, goede receptie/in-check.
Ligging is wat verder dan waar de echte aktie is, naar Circus Circus lopen is al snel 20/25 minuten en vanaf daar begint pas het echte werk aan de strip. dat kom t ook doordat er in de tussenliggende ruimte het eea gebouwd moet./gaat worden en 1 Hotel ertussen(sahara) staat leeg/is falliet.

met oudere kinderen, 2010
"Niets op aan te merken."
Bert en Jenny
6-10-2010 Hotel met zowel de deuce als de Goldline voor de deur. De deuce vonden wij erg traag. De Goldline daarin tegen een perfect vervoermiddel. Blijf je langer dan 5 dagen koop dan de buskaarten via internet. Ze worden thuis gestuurd. 5 dagen voor 20 US$.
Eten in het hotel vonden wij goed. Zwembad was prima in orde.
Wij zaten in een premierkamer op een hoge verdieping. Deze kamers zijn volledig vernieuwd en zien er top uit.
Enige minpuntje vonden wij de constant harde muziek bij het zwembad. Voor de rest een tophotel zeker voor de prijs die we betaalden.

met partner, 2010
"Prima hotel aan begin van strip"
Michel
28-9-2011 Typisch Las Vegas Hotel.
Kamers zijn groot en zien er netjes uit.
Ontbijt was bij ons niet inbegrepen. Ligt aan de deal die men maakt. Amerikaans principe. Veel voor weinig. Al kun je goedkoper ontbijten en vooral dineren bij de omliggende hotels. Verder zeker een ritje in achtbaan maken op het dak. Echte thrillseeker. Voor shows kun je beter in de grotere hotels zijn met bekendere namen. Verder kun je gokken tot bijna in de lift.

met oudere kinderen
"Prima hotel aan eind van de strip"
Fam.Wassink
31-7-2010 Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Personeel is niet erg vriendelijk en behulpzaam.
Ruime kamer.
Zeer goed buffet (kan voor 1 prijs hele dag ontbijten/lunchen/dineren.
Vraag blauwe kaart aan bij balie,scheelt 25% korting hierop.

1 2 3 4 5 6 volgende