Hotel 71 Chicago**** in Chicago Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel 71 Chicago****

3 juni 2012

Hotel 71 Chicago**** Chicago

Beoordelingen Hotel 71 Chicago****

71 E Wacker Dr, 60601, Chicago
Hotel 71 Chicago scoort een 7,7 uit 10, op basis van 97 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel 71 Chicago****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel 71 Chicago**** in Chicago, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel 71 Chicago**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Illinois. Vergelijk Hotel 71 Chicago**** met andere accommodaties in Chicago.

3 beoordelingen over 71 Chicago****

met partner, Aug. 2010
"Veel kwaliteit voor een goede prijs!"
ronbaak
20-8-2010 Na een rondreis van 2½ week door Amerika, hebben we hier 3 nachten geslapen vóór we weer naar huis terugvlogen. Geboekt via een TO. Bij aankomst werd ons door de zéér vriendelijke man aan de balie gevraagd of wij wilden upgraden. Normaal is dit 20 dollar per nacht, maar hij mocht ons de upgrade aanbieden voor 10 dollar. Toen wij hierin toestemden, werden we zelfs 2 keer ge-upgrade. Nu kregen we kamer 1202, met een prachtig uitzicht op de rivier. De kamer was perfect. 2 zeer comfortabele Queens-bedden, een badkamer met ligbad en een aparte (stort-)douche, 2 wastafels, hang/legkast, bureau met goede bureaustoel, stereoinstallatie, wifi, 2 flatscreen TV's ( 1 naast het ligbad) en een bijna geruisloze airco. De ligging van het hotel is perfect. De hop-on-hop-off bus stopt bijna voor de deur en de meeste bezienswaardigheden liggen binnen loopafstand. Kortom een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, vergeleken met de omliggende hotels. Taxirit naar O'Hare omgeveer 40 dollar. Aanrader !

"Geweldig hotel in hartje Chicago!"
Veronique
25-7-2009 Wij zijn hier een nachtje geweest voordat we weer teruggingen naar Nederland. Het lukt uniek, heel centraal. Op loopafstand van de Loop, Magnificient Mile, en Grand Park. Prachtig uitzicht op de rivier. De kamer die wij hadden was heel luxe, met zelfs TV op badkamer. Bediening was vriendelijk en prijs kwaliteit was TOP (geboekt bij WTC)

met partner, Juli 2009
"Fantastisch Hotel aanrader"
Matthijs
29-8-2010 De ligging is geweldig tov alles wat je inChicago kan en wil doen. Hotel ligt aan het water dus met een beetje geluk uitzicht op de rivier (wij hadden geluk) Wij hebben een ochtend in bed gelegen een ook dat gaat helemaal prima in dit hotel. Ontbijt kan in de buurt op alle mogelijke manieren.