Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort*** in Kailua-Kona (Big Island) Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort***

9,7

3 juni 2012

Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort*** Kailua-Kona (Big Island)

Beoordelingen Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort***

78-6740 Alii Drive, 96740, Kailua-Kona (Big Island)
Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort scoort een 9,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort*** in Kailua-Kona (Big Island), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 28 vakantiefoto's van Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hawaii. Vergelijk Hotel Outrigger Keauhou Beach Resort*** met andere accommodaties in Kailua-Kona (Big Island).

5 beoordelingen over Outrigger Keauhou Beach Resort***

9,7
"Geweldig hotel met uitmuntend restaurant!"
Dekkers
15-10-2008 In dit geweldige hotel hebben wij 3 dagen doorgebracht tijdens onze huwelijksreis en er is maar 1 woord voor dit hotel GEWELDIG, niet alleen de prachtige ligging van het hotel (aan een poel waarin het wemelt van de tropische vissen en schildpadden van 1 meter doorsnede!) waar je overigens geweldig kunt snorkelen, een hele mooi ervaring!! Over het restuarant zijn we ook zeer te spreken, wij hebben hier uitmuntend goed gegegeten. De bar is deels gelegen over de poel, welke aan de onderzijde van het hotel wordt verlicht zodat je 's avond nippend aan je cocktail de vissen kunt zien zwemmen. Het hotel ligt net buiten de drukkere straat en is een goed uitgangspunt voor excursies. Zeer nette kamers. Zeker aan te raden dit hotel!

met partner, Juli 2008
"Fantastisch!"
Monique
7-3-2011 In dit geweldige hotel hebben wij 3 dagen doorgebracht tijdens onze huwelijksreis en er is maar 1 woord voor dit hotel GEWELDIG, niet alleen de prachtige ligging van het hotel (aan een poel waarin het wemelt van de tropische vissen en schildpadden van 1 meter doorsnede!) waar je overigens geweldig kunt snorkelen, een hele mooi ervaring!! Over het restuarant zijn we ook zeer te spreken, wij hebben hier uitmuntend goed gegegeten. De bar is deels gelegen over de poel, welke aan de onderzijde van het hotel wordt verlicht zodat je 's avond nippend aan je cocktail de vissen kunt zien zwemmen. Het hotel ligt net buiten de drukkere straat en is een goed uitgangspunt voor excursies. Zeer nette kamers. Zeker aan te raden dit hotel!

met partner, Jan. 2008
"Schitterende locatie!"
RM
28-11-2008 Qua ligging was dit hotel echt super!
Toen wij er waren, eind januari 2008, waren ze echter een aantal verdiepingen aan 't renoveren. Het zou leuk geweest zijn als dat van te voren bekend geweest was... Nu zaten we dus feitelijk in een bouwput.
Jammer ook dat ons bij inchecken was beloofd dat een late check-out geen enkel probleem was en dat toen het check-out-day was dit opeen sniet meer kon. Jammer!

De baai om 't hotel heen is schitterend, we hebben zelfs nog gesnorkeld met een turtle! De vissen waren mooi, leuk (klein) strand, echt allemaal super!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Outrigger Keauhou Beach Res...

Ellen Porsius
20-2-2006 Een prachtig hotel op een paradijselijk plekje. Het hotel staat "met de voeten in het water". In de poeltjes rondom zwemmen de grote zeeschildpadden om je heen. Een prachtige tropische tuin rondom. De kamers groot en netjes. Alle kamers hebben zeezicht. Naast het hotel een geweldige snorkelplek. Ook hier weer volop schildpadden en heel veel tropische vissen. Het zwembad is iets minder (klein en niet erg helder), maar wat geeft het met de prachtige Pacific Ocean voor de deur....
Een aanrader (heel Hawaii trouwens...)

Miranda
14-10-2004 Erg mooi hotel met een prachtige tuin. Op zo'n 5 km afstand een erg leuk centrum met leuke restaurants en winkeltjes.