Hotel Castillo Real Clarion*** in St. Augustine Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Castillo Real Clarion***

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Castillo Real Clarion***

530 A1a Beach Blvd, 32080, St. Augustine
Hotel Castillo Real Clarion scoort een 8,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Castillo Real Clarion***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Castillo Real Clarion*** in St. Augustine, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Castillo Real Clarion*** met andere accommodaties in St. Augustine.

3 beoordelingen over Castillo Real Clarion***

met partner, Nov. 2011
"Prachtig hotel"
Alexandra
17-11-2011 Kamer was erg mooi, schoon en zeer ruim. Koffiezetter, magnetron, koelkast, lcd tv en dvd-speler aanwezig. Ik zou hier zeker terugkomen.

met partner, Juli 2010
"Prima hotel in Spaanse sfeer"
H
15-7-2010 Wij hebben hier op een goede manier één nacht geslapen. Wij hebben hier alleen ontbeten. Dat was eigenlijk gewoon perfect. De kamers zijn netjes en ook helemaal in de Spaanse sfeer zoals de rest van het hotel.

Met de auto ben je zo in St. Augustine. Een leuk plaatsje om gezien te hebben maar ook niet meer. Met kinderen is het erg leuk om te gaan eten in Santa Marina!

met partner, Juli 2010
"Prima hotel"
marjanscholten
17-1-2011 1 nacht geslapen ivm rondreis, was prima! We moesten ook nog documenten uitprinten en bij de receptie stond een PC met printer waar we gebruik van konden maken!
Super!