Hotel Casa Monica**** in St. Augustine Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Casa Monica****

het hotel

Beoordelingen Hotel Casa Monica****

95 Cordova St, 32084, St. Augustine
Hotel Casa Monica scoort een 9,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Casa Monica****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Casa Monica**** in St. Augustine, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Casa Monica**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Casa Monica**** met andere accommodaties in St. Augustine.

2 beoordelingen over Casa Monica****

met partner, Mei 2009
"Werkelijk schitterend"
movado
15-11-2009 Dit hotel is echt een pareltje. Het stadje is leuk, maar klein. Na 19u 's avonds was er ten tijde van ons verblijf weinig meer te doen en hadden we dan ook geluk dat we nog een restaurant konden vinden waar we konden eten. Aanraders in het stadje: het fort en Ripley's Believe it or not. Je kunt ook een rondrit met een treintje maken.

Hotel is super luxueus. Je waant je een prins en prinses. Onze kamer lag naast het zwembad. Bed sliep heerlijk, wifi internet op de kamer, maar ook een gratis te gebruiken computer bij de lift in de buurt. Eten in het hotel niet geprobeerd, maar in het gebouw van het hotel zit ook een 'starbucks' waar je lekker ontbijt en koffie/thee kunt halen. 2 nachten gebleven, absoluut een aanrader.

Elly en Koene
9-5-2007 Schitterend hotel, zowel van binnen als van buiten, in spaanse stijl. We hadden een prachtige kamer (met hemelbed) en een zeer grote luxe badkamer. Achteraf beseften we wel dat de ligging van onze kamer naast de lift niet perfect is i.v.m. gepraat van andere hotelgasten. We hebben in het restaurant diner en ontbijt gebruikt, wat niet goedkoop was, maar wel zeer goed. Bezienswaardigheden allen op loopafstand.