Hotel Worldquest Resort*** in Orlando Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Worldquest Resort***

9,6

2 juni 2012

vooraanzicht gebouw 1

Beoordelingen Hotel Worldquest Resort***

8849 Worldquest Blvd, FL 32821, Orlando
Hotel Worldquest Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Worldquest Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Worldquest Resort*** in Orlando, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Worldquest Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Worldquest Resort*** met andere accommodaties in Orlando.

9 beoordelingen over Worldquest Resort***

9,6
met partner, Feb. 2012
"UITSTEKEND!!"
pim
8-2-2012 We zijn er begin Februari geweest met twee personen. De condo is erg groot met twee slaapkamers en 2 badkamers en verder van alle gemakken voorzien. Wasmachine, droger, strijkijzer, magnetron u name it. We zaten in gebouw 2 op de begane grond. In het hoogseizoen zal er wel flink lawaai komen van het zwembad. Maar nu was het erg rustig. De Disney parken liggen echt op steenworp afstand. Het ontbijt is zeer beperkt maar de condo heeft een grote keuken dus in je appartement kun je het net zo gek maken als je wil. Wij vonden het Top en komen zeker terug.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Zeer goed"
wim
29-11-2011 in dit resort is alleen logies/ontbijt mogelijk en voor de lunch is er bij de bar aan het zwembad een pizza of een wrap te bestellen, ze doen dit omdat het meestal bezoekers heeft die de Disney parken bezoeken.
De ontvangst en service was zeer goed en ons 4-kamerapp. was voorzien van; 3 slpkmers met 1x 2 1pers. bed, 1x 2 pers.bed en 1x met kingsize bed, alle slpkamers voorzien van tv, 2x badkamer met ligbad en bubblebad en douche, keuken voorzien van afwasmachine, magnetron, wasautomaat en droger. verder een leef- en zithoek en terras met meubilair. het zwembad is ruim voorzien van ligbedden

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Worldquest"
Anna
14-12-2011 Super hotel! Wel wat moeilijk te vinden (niet direct aan de doorgaande weg), wel lekker rustig. Het hotel ligt achter het Nickelodeon hotel.
Aanwezig: wasser, droger, afwasmachine, magnetron, koffiezetapp, oven, 4 pits-kookplaat, broodrooster, stofzuiger, föhn, strijkplank, strijkbout, dvd-speler, koelkast met vriesdeel, tv's, afwasmiddel, zeep, shampoo, bodymilk, toiletpapier, de krant (ma-vrij), zakje met koffie/ suiker/ poedermelk voor het eerste bakje koffie.
Ontbijt: wit/bruinbrood, muffins, bagels, zoete deegwaren, cornflakes, melk, sap, koffie, thee, chocomelk, jam, pindakaas, roomkaas, boter. Ook is er een broodrooster aanwezig.
Er is veel te doen in de omgeving (neem wel een huurauto):
Mini outletcentrum en grote supermarkt op ongev. 2 km. Orlando is ongev. 30 min. rijden. Kennedy Space Centre is ongev. 1, 5 tot 2 uur rijden. Disney heeft shuttlebussen vanaf het hotel.
Een zeer goed hotel met een lage prijs!
Wij hadden lekkere temperaturen tussen 20 en 30 graden.

"Heerlijk hotel"
vdhorst
11-12-2011 Prachtig, mooi gelegen hotel. De kamers waren erg groot, het waren meer appartementen. Grote keuken met alles erin, woonkamer voorzien van alle benodigdheden, twee grote slaapkamers. Elke slaapkamer had zijn eigen TV. Gratis internet. De hoofdslaapkamer grenste meteen aan een grote badkamer met een grote kledingkast. Een groot bubbelbad, dubbele wastafel, erg luxe allemaal. Een leuk zitje voorzien van gaas waardoor geen last van ongedierte. Een zwembad met handdoeken service, proma onderhouden en genoeg ligstoelen voor alle gasten. Ruime gratis parkeerplaatsen voor de kamers. Ontbijt zat bij de prijs in, al hoe wel het niet veel voorstelde kon je het ontbijt meenemen naar je kamer waar het naast je eigen brood en beleg net dat extra gaf. Omgeving lekker rustig en overal dichtbij. Receptie hielp je graag op weg en had diverse plattegronden. Kortom een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!

"Super!"
familie met 2 klein...
10-8-2011 We hebben 3 weken een appartement gehad in het WolrdQuest Resort. Om weinig hinder te hebben van de snelweg moet je in gebouw 1 of 2 zitten. Centraal gelegen t.o.v. alle pretparken, voor de rest wel een auto nodig voor restaurants, supermarkt etc. Zeer ruime goed verzorgde appartementen met wasmachine en droger. Mooi zwembad met handdoekservice! Ontbijt: simpel maar voldoende. Wel erg druk af en toe, maar alles wordt voldoende aangevuld. Vriendelijk personeel. Aankopen in minisupermarkt in het resort zijn erg duur!! Prima tijd gehad, echt een aanrader!!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Fantastische plek!"
ineke_7
15-4-2012 We hebben een heerlijke vakantie gehad, hier! Vlakbij Disneyland, vlakbij allerlei bezienswaardigheden, goede bedden, hele ruime appartementen, bij elk appartement is er een badkamer (!). Tussen de appartementenflats vind je nog de originele natuur, met waarschuwingen voor slangen en krokodillen. Prachtig om op neer te kijken vanaf je balkon!
Prima verzorging; alleen wat dicht bij een snelweg, wat je dan ook hoort als je buiten zit. Maar alle andere, positieve, dingen maken dit weer goed!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Een topper!"
Marina Visser
16-8-2010 Wij hebben een week in het World Quest hotel gezeten en het is ons uitstekend bevallen. We hadden een enorm appartement: drie slaapkamers (met 6 slaapplaatsen), 3 badkamers, een enorme keuken inclusief vaatwasser en enorme koelkast, een wasmachiene en droger.
We zaten op de begane grond, hadden een balkon en zicht op het zwembad.
Bij het zwembad stonden wat weinig parasols en als we een hele dag bij ons appartement bleven, moest je 's morgens een sprintje trekken voor een parasol. Handdoeken zijn gratis. Ontbijt is ook inbegrepen en kan gemakkelijk mee genomen worden naar he appartement (handig met 2 pubers).
Een auto is wel noodzakelijk, want het ligt overal een eind vandaan. Een taxi busje is ook een oplossing en niet zo duur.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Dicht bij de parken"
Fam Dik
1-8-2010 mooie ruime kamers met airco, magnetron, koffiezetter, wasmachine, droger en noem maar op. Verder een van de grootste zwembadden in Orlando. Dat is lekker even ontspannen na een warme dag in een van de parken.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Goed, maar...."
micha
7-12-2009 wij verbleven hier in aug 2006 met onze zesjarige zoon. zoals wel vaker is werkelijkheid wat anders dan plaatjes op internet. kleine receptie ruimte waar veel mensen aan het eten waren. moesten wachten op onze kamer; rond gelopen, behoorlijk wat hangende mensen om de apartementen complexen (het was veel groter dan volgens de informatie. een beetje een beklemmende sfeer. kamer/apartement boven verwachting. enorm en compleet. Eerste avond was de beklemmende sfeer hoorbaar (overlast). volgende ochtend geklaagd; bleek een grote familie reunie te zijn die die dag zou vertrekken. Zeer professionele aanpak van receptioniste. als er overlast zou zijn, dan moet men direct bellen; Hotel onderneemt actie. Rest van de week geen problemen meer gehad. ontbijt is echt niets; 1 x gedaan hoewel in de prijs zit. het resort is verder goed onderhouden ( vrij nieuw) maar heeft meer een motel uitstraling (maar dat is wel meer in orlando. Ligt dichtbij Disney. mooi zwembad