Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills in Orlando Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills

3 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills

2949 Vineland Road, 34746, Orlando
Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills in Orlando, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Vakantiehuis Private Homes Tuscan Hills met andere accommodaties in Orlando.

2 beoordelingen over Private Homes Tuscan Hills

met vrienden, Nov. 2011
"Helemaal GEWELDIG!!"
demelza
1-12-2011 Wij hebben 16 dagen een villa gehuurd in Tuscan Hills. We waren met 5 personen en hadden 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alles was helemaal top. Het is overal dichtbij. Het is een zeer rustig park. Er wonen ook veel mensen zoals een policemen en state trooper. Het is er mooi schoon en prachtig groen. Sommige villa's liggen ook tegen de duinrand aan. Kortom een heerlijk park om te verblijven.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Super gelegen, Super vakantie villa"
Lisa
8-5-2010 Wij verbleven in Juli hier! We bleven een week in Orlando voor de pretparken. Tuscan hills ligt overal dicht bij (30 minuten rijden).
We hadden een huisje voor 12 personen (gingen met 2 families) Het zijn grote ruime kamers, we hadden 5 kamers in totaal. 2 Masterbadrooms met grote badkamer. En dan nog een 2 persoonskamer met eigenbadkamer. En nog 2 kamers met gedeeldelijke badkamer.
Grote livingroom en keuken, spelhal in de garage. Eigen zwembad met soort klamboe om het terras en zwembad zodat er geen muggen kunnen komen, en een tuinset.
Hoe het met de prijs zit weet ik niet.