Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn in Orlando Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn

6,5

3 juni 2012

Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn Orlando

Beoordelingen Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn

14500 Continental Gtwy, 32821, Orlando
Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn scoort een 7,8 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn in Orlando, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn vinden. Je kunt 1 video van Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn met andere accommodaties in Orlando.

12 beoordelingen over Nickelodeon Family Suites By Holiday Inn

6,5
met jonge kinderen, Apr. 2010
"Niet echt waar voor je geld"
Fam wanders
7-5-2010 De prijs/ kwaliteit weegt niet tegen elkaar op.
Ontbijten met de karakters kost 20 dollar p.p en voor een kind onder de 4 betaal je niets alleen de beker waar hij uit drinkt nee niets is voor niets in dit hotel.

Voor kinderen is het zwembad super met alle glijbanen en 2x per dag een SLIJMBAD.

Wij hadden oordoppen nodig omdat de badmeesters een fluitje hadden om al die 800 kinderen in het gareel te houden.fuuuuuut elke 10 sec.
De reddingsvestjes voor jonge kinderen waren ook vaak op en met bandjes mag je het water niet in.

Nee voor deze prijs zaten wij toch liever op het stand van clearwater Beach.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Slime, Spongebob, Dora, geweldig!"
Gerard
14-4-2011 Nickelodeon hotel is de place to be! Het hotel is om het zwembad heen gebouwd. 6 verdiepingen hoog. We zaten op de zesde verdieping en hadden een prachtig zicht op het zwembad. In het hotel is veel te doen voor de kinderen, eigenlijk een attractiepark op zich. Ons appartement had een woonkamer met uiklapbed en keukenblok, een kamer met een stapelbed en een kamer met een groot twee/ drie/ vier/ vijf-persoonsbed. Er was ook nog een grote badkamer. Iedere kamer had TV. Het eten was in buffetvorm en moest apart worden afgerekend. Erg veel keus en de Nickeleodeon karakters kwamen ook een kijkje nemen. Een keer per dag werd er een enorme emmer met slime over de zwembadgasten uitgegooid. Voor de kinderen een enorm feest. Aan het zwembad was er ook steeds animatie in de vorm van wedstrijdjes en quizzen e.d. Hotel is ook een mooie uitvalsbasis voor de pretparken.

met jonge kinderen
"Wet een drukte"
Dtemming
11-12-2008 Vorig jaar Augustus enkele dagen geweest en een dag eerder vertrokken dan gepland. Waarschijnlijk omdat we in ruimere opzet hadden gezeten, maar we kregen een claustrofobisch gevoel. Kleine dure kamers direct aan het zwembad, vanaf moment dat je een voet buiten je deur zet loop je de drukte in. Ook moet je voor alles betalen, we voelden ons als een spons die uitgeknepen moest worden. We gaan niet meer terug.

Familie
"Middelmatig hotel"
marina
25-8-2008 mooi hotel maar zeker niks aparts,
eten is goed maar eentonig,het zwembad is mooi.
de entertainment is goed maar bij de kinderclub is niets gratis al de activiteiten moeten betaald worden.
de ligging zonder auto ben je nergens.

Familie, Juni 2008
"Fantastische bestemming voor mensen met kinderen"
janien wieldraaijer
9-7-2008 mooie ruime kamers tot en met 8 personen.
super mooi zwembad met veel lifeguards en een leuk animatieprogamma.
kids spa met nagelstudio,haarvlechtten en tatoo's
verder erg dicht bij alle bekende parken waar gratis shuttles naar toe gaan

Familie
chantal
7-1-2008 echt een hotel om met de kinderen naar toe te gaan er zijn 2 zwembaden met extra warm water bij allebei glijbanen en een speelruimte voor kids tot 4 jaar en een gamehal.voor de kids is er ook een kidsclub waar zo leuke dingen met ze maken.bij het zwembad zijn ook handdoeken te leen maar zijn niet groot(gratis) ontbijt met de figuren leuk om te doen ontbijtbuffet is echt amerikaans en kamers zijn erg ruim leuk met playstation 2 maar de spellen moet je huren voor 5 dollar per 24 uur.en er is op iedere slaapkamer een tv.je zit 10 min. bij de parken vandaan en er rijden ook bussen vanaf het hotel.ons is het prima bevallen met 3 kinderen.

Corine
30-5-2007 Druk hotel,chaotisch maar is natuurlijk wel een familiehotel,met veel kinderen.Zwembaden vond ik niet groot,wel heel druk.Kamers waren leuk en zeker niet klein(2bedroom kidSuites)The Mall vond ik lijken op een fabriekshal.Moet er wel bij vertellen dat we dit hotel als afsluiting van onze vakantie gedaan hebben na een zeer leuke Disneycruise.

JopieP
22-5-2007 Erg leuk hotel voor families met Kids.
Tis wel een beetje duur voor Amerikaanse begrippen. Ontbijt kost langs de weg bijna overal slecht $5,99 en hier ben je minimaal $ 15.- kwijt.
Wel leuk om een paar dagen te doen met de kids.

Fam. Timmer Lobith
29-4-2007 Zijn in December 2006 2 nachten in dit hotel geweest.
Is heel leuk met de kinderen vooral de 2 grote zwembaden met glijbanen enz.enz.
Alleen het verblijf is erg duur.
Onbijd kost met vier personen $60.

V en C
3-7-2005 Goede kamers met twee slaapkamers en een zitgedeelte. Drie televisies. Een met computerspelapparaat en een met video. Spelletjes en videos te huur. Restaurant rommelig en erg druk, veel kinderen, maar wel kindvriendelijk. Vooral geschikt voor gezinnen.