Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa in Orlando Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa

9,8
9,8

3 juni 2012

woonkamer

Beoordelingen Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa

8113 Resort Village Drive, FL 32821, Orlando
Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa scoort een 9,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa in Orlando, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Lake Buena Vista Resort Village & Spa met andere accommodaties in Orlando.

3 beoordelingen over Lake Buena Vista Resort Village & Spa

9,6
met oudere kinderen, Sept. 2010
"Geweldig hotel"
joyce elfferich
22-9-2010 We zijn nu voor de derde keer hier geweest. Ligt aan de overkant van Disney Downtown. Is mooier en ruimer dan de Disney resorts en ook veel goedkoper. (de helft) Een echte aanrader!

met oudere kinderen, Juli 2009
"Aanrader"
T.P.Hoogendoorn
9-8-2009 De ligging van het appartementenhotel is goed, dichtbij alle grote attracties. Wij boekten via Kuoni, alles was perfect geregeld. Het is een appartementenhotel wat geen ontbijt en maaltijden aan biedt. De accomodatie was fantastich, alles voorhanden en heel schoon. Grote bedden, 3 tv's ,complete keuken, op de grote slaapkamer een hele grote douche en een bubbelbad, op de andere kamer een bad.
Eén technische storing gehad die binnen een kwartier was opgelost. Complex straalt luxe uit. Wel een klein beetje gehorig. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt, maar het zag er goed en verzorgd uit. Je moet de maaltijden zelf verzorgen, uit eten (Elephants bar een aanrader) of ontbijtbuffet opzoeken (Golden Coral) Er is een grote Wall Markt op een kilometer of drie afstand. Je hebt daar wel een auto nodig. We hadden deze ook via Kuoni geboekt bij Alamo, was ook perfect geregeld.
Wat ons betreft zeker een aanrader en ook een plaats om weer naartoe te gaan als we weer in Orlando komen

met jonge kinderen, Juli 2009
"Fantastisch hotel"

2-8-2009 Ligging is perfect, vlak bij de grote attracties. We hadden via een NL's reisburo een kamer met 2 aparte slaapkamers besteld en kregen ter plekke er een met 3 slaapkamers, zonder bijbetaling! Alles schoon en zeer uitgebreid ingericht. Complete keuken, eigen wasser en droger, 4 flatscreen tv's. Personeel uiterst vriendelijk. Zwembad prima voor de kinderen, diepste gedeelte is 1,50. Geen baantjes trekken dus. KOrtom super hotel waar we zeker naar terug zullen keren als we naar Orlando gaan.