Beoordelingen Hotel Hard Rock****

19 juni 2013

Hard Rock****
Beoordelingen Hotel Hard Rock****
5800 Universal Blvd, 32819, Orlando
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hard Rock**** in Orlando, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hard Rock**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Hard Rock scoort een 9,5 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hard Rock**** in Orlando, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hard Rock****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Hard Rock**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Hard Rock**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Hard Rock**** met andere accommodaties in Orlando.

9 beoordelingen over Hard Rock****

"Gewoon weg geweldig"
Jos & Marjelle
28-5-2012 Super hotel echt een aanrader. geweldige kamers, geweldige bedden, geweldig ontbijt, geweldig avond eten. Met de water taxi naar universal studio's daar kan je gebruik van maken als je in het hard rock hotel verblijft. Ook kan men nog steeds met de hotel key vooraan gaan staan bij de meeste attracties. Aan de overzijde ligt de citywalk hier kan men in de avonduren ook goed vertoeven. ook liggen er genoeg eet gelegenheden. We hebben het fantastisch gehad. Als we er aan terug denken dan kunnen we er nog steeds van genieten.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Awesome Hotel"
Ron
12-2-2011 Geweldig hotel, ademt rock 'n roll uit vanuit al z'n voegen. We hadden een kid suite, hartstikke ruim, alles luxe, als nieuw. Ligging is ook perfect, op loopafstand van Universal Studio, Islands of Adventure en Harry Potter Park, als je wilt kan je zelfs met een bootje. 's Avonds ook te voet naar City Walk, waar je kunt kiezen uit 10talle restaurants om te eten. Kortom, veel te veel te beleven voor die paar dagen dat we er waren, een volgende keer zou ik direct weer naar dit hotel gaan.
In hotel is ook een Starbucks hoekje, zwembad is lekker verwarmd, iets te overdreven toezicht, maar ja, je moet wel weten dat je in US of A bent.

met oudere kinderen, Jan. 2010
"Luxe Universal hotel"
Esther van Koert
1-3-2010 Het Hard Rock Hotel in Orlando ligt dicht bij de attractieparken van Universal Studios en is daarom zeer geschikt om een paar dagen in luxe te verblijven. Er is een prachtig zwembad, langzaam aflopend voor kinderen en volwassenen, een zandstrandje aan het zwembad, een veilige glijbaan en constant life-guard bewaking aan het bad.
De kamers zijn superluxe met fijne kingsize bedden, een mooie badkamer met bad, flatscreen tv en koffie- en theezetmogelijkheden.
Als gast van dit hotel kun je bij de receptie Vip kaarten voor beide Universalparken kopen. De prijs is identiek aan de normale toegangsprijs, maar omdat je in het hotel logeert, krijg je overal fastpass toegang. Dit betekent dus niet in de lange rij aansluiten, maar via een speciale toegang naar de attracties. Top!
Het hotel ligt op loopafstand (5 min. ) vanaf de 2 attractieparken van Universal. 's Avonds kun je er genieten van de CityWalk. Een leuk uitgaansgebied naast Universal Studios met restaurants, bars en winkels.

met partner, Okt. 2008
"Fijn hotel"
Anita Jacobsen
3-11-2008 Als fan van het Hardrock concern verblijf ik als het even kan in Hardrock Hotels. In het verleden verbleef ik in het Hardrock hotel in Las Vegas en op Bali (ook aanraders). De kamers van dit hotel zijn perfect. Ze geven een keurige, nette en schoongemaakte indruk. De ligging van het hotel is zeer prettig. Slechts 5 minuten wandelen naar Universal Studio's en Island of Adventures. En ja, je roomkey is tevens de express card voor de attracties. Dit wil zeggen niet in lange rijen staan. Wij waren vrijwel overal direct aan de beurt. Naar de grote outlet en shopping malls is het slechts 5 a 10 minuten rijden. Ook de International Drive is binnen 5 minuten met de auto te bereiken. De Florida Mall is ongeveer 20 minuten rijden. Heb je tijd over geniet dan van het zwembad wat bij het hotel hoort. Ja de drankjes en het eten zijn wat aan de dure kant. Maar, als je dit soort hotels wilt vertoefen dan moet je daar rekening mee houden.

Familie, Aug. 2008
"In 1 woord awesome!"
Marleen Hamerling-V...
17-11-2008 Ontzettend mooi hotel, lekker eten, vlak bij Universal Studio's en grandioos personeel en supermooie kamers. En ..... Starbucks koffie!

Fam Sillessen
16-8-2005 Geweldig hotel waarbij je met je hotelkey bij alle attracties in Universele vooraan in de rij mag gaan staan. Faciliteiten zijn prima maar hotel is behoorlijk gehorig.
Enige grote nadeel is dat de prijzen voor onze begrippen gigantisch hoog zijn.15 tot 20 dollar voor ontbijt en 6 dollar voor een fles water.

Helen Cor en Tim
5-7-2005 GEWELDIGE dagen gehad, bleek dat wij ook nog eens een kamer op de 7de verdieping hadden, hier bevinden zich de luxere kamers, vraag me niet waarom maar we werden op onze wenken bediend, dwz steeds konden we in de lounge eten en drinken of het nu ochtend, of avond was, steeds met een ander thema. Waarschijnlijk zijn we op viphoogte gezet omdat bij onze tickets niet direct de entreekaarten waren wat in de folder wel beloofd was....op schiphol kregen we ze als nog, xtra service misschien. Vond het hotel zo te gek dat ik s'morgens om 5 uur al opstond om zo de mooiste foto's te kunnen maken. Met name het zwembad sprong eruit en het heeft wel iets om met een watertai naar de parken te worden gevaren toch??KICKEN al met al
Helen

Monique & Chris Gov...
18-5-2005 Superleuk hotel voor muziekliefhebbers (van the Beatles tot Prince)! Ideale ligging naast de Universal Studios en Island of Adventure (op loopafstand). Prettig voordeel als je in 't Hard Rock Hotel verblijft is dat je bij alle attracties van deze twee parken voorrang krijgt!

Monique & Chris
23-7-2004 Wij als Hard Rock Café bezoekers all over the world vonden het geweldig om in dit super de luxe hotel te verblijven. Ideaal gelegen naast de pretparken Universal Studio's & Island of Adventures. En als je in deze pretparken je hotelpasje laat zien mag je door een andere ingang waardoor je véél sneller in de attratie zit, geweldig dus voor achtbaanliefhebbers!!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?