Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge**** in Orlando Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge****

3 juni 2012

Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge**** Orlando

Beoordelingen Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge****

2901 Osceola Parkway, FL 32830, Orlando
Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge scoort een 9,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge**** in Orlando, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Disneys Animal Kingdom Lodge**** met andere accommodaties in Orlando.

11 beoordelingen over Disneys Animal Kingdom Lodge****

9,5
"Erg goed hotel van Disney"
Fam. Bos
26-8-2011 We hebben in meerdere Disneyhotels gezeten maar dit hotel is duidelijk niet zo'n Disneyfabriek. Erg mooi hotel qua uitstraling alles in Afrikaanse sfeer, we hadden een kamer aan de Savanne dus Giraffes, zebra's, gazelles etc. bij ons balkon. Mijn zoontje heeft op een dierenformulier die op de kamer lag bijna alle dieren kunnen aankruisen die erop stonden. Standaard voor het naar bed gaan nog even dieren spotten. Erg leuk! Het eten is echt fantastisch! Zelfs het buffetrestaurant (waar ik nooit zo'n liefhebber van ben) was echt heel erg goed. Veel afrikaanse gerechten met overheerlijke salades! Ook het zwembad vonden de kinderen helemaal leuk. Kortom, een echte aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Helemaal geweldig!!!"
wendy
4-10-2011 wij hebben hier in juni onze huwelijksreis gevierd!
er stond al een grote schaal chocolade op onze kamer en we kregen een voicemail van mickey en minnie mouse!
het hotel is groot maar heel erg mooi.
een kamer met savanne zicht is wel aan te bevelen.
als je s'morgens je gordijnen open doet zie je de zebra's en giraffe al voorbij komen.
het zwembad is ook erg lekker.
ons zoontje was niet van de waterglijbaan af te krijgen.
wij vonden vooral het eten bij jiko erg goed!
en het bus systeem vonden wij ook prima werken.
we gaan er zeker terug naartoe maar kiesen dan waarschijnlijk voor een apartement in het kidani village gedeelte.

met partner, Mei 2010
"Een heel mooi hotel, echt Disney stijl!"
DHG
1-2-2012 Het Animal Kingdom hotel is heel erg mooi. Ik ben er alleen geweest om even een paar uurtjes te kijken in de lobby en bij de dieren. Het ziet er allemaal heel erg mooi uit, met een heel mooi en groot zwembad. Het is toch fantastisch als je vanuit je balkon zo op de giraffen en andere dieren uit kijkt! Het hotel is wel vrij prijzig, maar daarvoor krijg je wel veel terug.

met jonge kinderen, Mei 2008
"Fantastisch!"
Nathalie
9-4-2009 Het was een super vakantie!
Het is een leuk hotel waar je naar de dieren kan kijken en heerlijk kan eten! het zwembad was ook erg lekker.
Het vervoer naar de parken was goed geregeld!
Ook zijn we een dag naar het Kennedy Space centrum geweest, dit was ook erg leuk!

Familie, Juli 2007
"Wat een super hotel"
Ronaldo Wilbrink
28-9-2008 Geweldig genoten van dit hotel. Wij hadden een savanne kamer en de giraffen staan voor je raam. "jammer dat er geen olifanten zijn, pap". Dat wordt snel vergeten als je alle andere dieren ziet. Zeer goed gegeten, met name het ontbijt, alleen wel wat prijzig voor amerikanse begrippen. Perfecte Disney Bus verbinding naar alle parken. Zeer kindvriendelijk en enorm vriendelijk personeel. Wij waren op onze huwelijksreis en hebben van disney een enorm leuke attentie gekregen. Een fotokaart met onze favoriete disney figuren met een persoonlijke felicitatie. Echt een aanraden voor een onvergetelijke vakantie

scooie
15-5-2007 Super mooi hotel. Romantische sfeer. Persoonlijk niet zo leuk voor kinderen. We hebben ook een aantal nachten in pop century geslapen. Daar is het leuker voor kinderen qua zwembaden en thema's. Service is gelijk maakt niet uit of je duur of goedkoop hotel boekt. Elke dag schone handdoeken en shampoo.
Maar als je het geld er voor over hebt is dit echt een mooi hotel.

met vrienden, Feb. 2007
"Zeer mooi!"
D Kock
2-9-2008 De aanrit naar het hotel toe bestond uit wow's en gaaf! De service was zeer goed, kregen ene gratis upgrade naar ene betere kamer. We hebben al een hand vol disney hotels bezocht en dit is toch wel een gedeelde nummer 1 (de andere in Tokyo). Boma is een geweldig restaurant om te dineren, ookal slapa je niet in het hotel. Prijs is wat hoog maar je slaapt dan ook niet in een bunker maar een sfeervol hotel en als de parken wat vroeger dichtgaan kan je je prima vermaken in dit hotel met eigen "wilde" dieren alleen voor gasten en er is genoeg te doen voor kinderen zoals verhalen bij het kampvuur of met nachtkijkers dieren bekijken.

Bas en Chantal
10-7-2005 Een super mooi hotel. Prachtig in de sfeer van Afrika gemaakt. We hadden een kamer met uitzicht op de savanah. Een mooi gezicht als je s óchtends wakker wordt en uitkijkt naar een giraffe.
Personeel was wel vriendelijk maar je hebt er weinig mee te doen. Vervoer naar de parken waren perfect en snel.
Enige nadeel is dat het hotel schrikbarend duur is. 250 Euro per nacht hebben we er voor betaald. Maar als je een romantich hotel wilt in Disneyworld moet je zeker naar dit hotel gaan.

Helen Cor en Tim
5-7-2005 Mooi hotel, sfeervol zeer zeker en wat de ligging betreft, tijdens ons verblijf nooit lang op de bekende disneybus hoeven te wachten, vol dikwijls tjokvol weer terug, maar dat weten wij uit ervaring ook bij andere disneyhotels. Wel jammer, maar logisch is dat de beloofde dieren vaak erg ver weg staan, te ver om mooie plaatjes te schieten. Service en personeel, zoals het disney betaamd, perfekt!
Helen

ilze
1-6-2005 Mooi hotel, wat je van Disney mag verwachten, zeker voor deze prijs. Zeker aan te raden. Alles in Afrikaanse sfeer, ook kamers rustiek ingericht. Stapelbed aanvragen (kan, desnoods rechtstreeks bij het hotel) is met kinderen zeker aan te raden. Hotel ligt in uithoek van Disneyterrein, dus auto is wel makkelijk, Disneyvervoer is ook goed geregeld maar daar moet je geduld voor hebben. Auto huren kost bijna niks en je kunt eens buiten het Disneyterrein gaan eten, daar bespaar je weer mee.