Hotel Trianon Old Naples*** in Naples Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Trianon Old Naples***

6,7

3 juni 2012

Hotel Trianon Old Naples*** Naples

Beoordelingen Hotel Trianon Old Naples***

955 7th Ave South, FL 34102, Naples
Hotel Trianon Old Naples scoort een 8,4 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Trianon Old Naples***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Trianon Old Naples*** in Naples, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Trianon Old Naples*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Trianon Old Naples*** met andere accommodaties in Naples.

37 beoordelingen over Trianon Old Naples***

met partner, mei 2012
"Mooi hotel"
Gino
3-6-2012 Hotel ligt op enkele minuten wandelen van 5th street waar er tal van winkels zijn en waar je savonds ook iets kan eten in de vele restaurant.Aan het einde van 5th street vindt je het strand wat toch 20min. wandelen is vanaf het hotel.
Hotel zelf is zeer mooi.Je kan gratis parkeren en ontbijt zit bij in de prijs inbegrepen.Ontbijt bevat fruitsap,muffins,geroosterde boterhammen en dergelijke.Savonds kan je in dezelfde ruimte gezellig iets drinken van de wijnkaart of een biertje,je kan ook buiten zitten.
Kamers zijn prachtig en verzorgd.Er is een safe aanwezig maar geen koelkast,wat een nadeel is voor mij maar je kan ijsblokjes halen op de gang en zo je drinken koel houden.
Op een klein uurtje rijden vindt je de everglades.

met partner, Nov. 2011
"Mooi en rustig hotel"
Alexandra
16-11-2011 Zeer vriendelijk personeel. Kamers zijn ruim, netjes en comfortabel. Mooie klassieke inrichting. Badkamer is erg groot met aparte douche en bad.
Minpuntjes: Ouderwetse beeldbuis tv. Geen koelkast en magnetron op de kamer.Trage internetverbinding.
Al met al toch een aanrader.
In Naples zelf is niet heel veel te beleven, maar wilde dolfijnen bekijken vanaf de pier was toch wel een van de hoogtepunten van onze rondreis door Florida. Je hoeft er niet eens zo vroeg voor op te staan, wij waren er rond een uur of 10.

"Mooi hotel in Naples"
Fam. Emmens
28-7-2011 Ruime kamer met ook een ruime badkamer. Ruime parkeerplaats gelijk naast het hotel. Vriendelijk personeel, zelfs een Nederlandstalige nachtportier. Gratis WIFI, ontbijt is beperkt maar wel inclusief. Prima hotel.

"Mooi klassiek hotel!"
Hanneke
31-8-2010 In dit hotel 1 nacht geslapen. Leuke ontvangst en mooie grote kamer en super badkamen. Heerlijk bad en aparte douche.
Helaas geen koelkastje.
1 meneer bij de receptie spreekt Nederlands. Erg grappig!
Zwembad niet gebruikt omdat het regende. Richting strand gelopen, maar dit was een behoorlijk stuk lopen (ong half uur!)
Napels zelf is behoorlijk saai en niet echt op toeristen gericht. Chique stadje.
Ontbijt is gratis maar best karig: toast, melk, jam, koffie en donuts.
Gastvrij hotel!

met partner, Aug. 2010
"Goed hotel voor doorreis"
Dennis Hagen
6-9-2010 tijdens onze rondreis door florida 1 nacht in dit hotel geslapen, erg goed bed van tempur slaapt erg lekker, overig is het hotel wat oud van uiterlijk maar goed schoon en vriendelijk personeel, er is een winkelstraat op 2 blokken loopafstand maar de winkelstraat aan het strand bestaat niet meer alles is leeg? een leuke pier in zee voor een wandeling, hier ook nog wilde dolfijnen gezien. Het hotel verzorgd een gratis ontbijt wat redelijk uniek is in de VS maar het ontbijt was dan ook wel karig?

volgende ochtend nog een stuk terug gereden richting de eveglades voor een airboattocht erg leuk en kost 37 dollar voor een uur, daarna weer richting naples en doorgereden naar sarasota

"Goed voor doorreis"
Dennis Hagen
6-9-2010 Leuk hotel voor op doorreis, het hotel doet wat oud aan maar is schoon en heeft goede bedden van tempur!! klein zwembad. naples is niet zo veel aan, veel grote huizen en weinig vertier. leuke pier in zee nog wilde dolfijnen gespot.

vlakbij naples in de everglades nog een airboat tour gedaan erg leuk en krokodillen gezien kost 37 dollar voor een uur

met oudere kinderen, 2010
"Een heerlijk hotel om te vertoeven"
Fam v d Heijden
24-5-2010 Al eerder waren we in dit hotel en na een slechte ervaring in St Pete's was een belletje van onze reisagent voldoende om een kamer te krijgen in dit heerlijk hotel.Het was weekend en ze zaten vol maar we mochten de aangepaste kamer (gehandicapte) gebruiken. Nu deze was gewoon goed. We hebben genoten. de service was weer fantastisch de kamers en badkamer ruim, keurig, fijne aico, zelf te regelen.Zwembad schoon, altijd ruimte om te liggen en idere dag een krantje bij het ontbijt. Een echte aanrader, op loopafstand van 5th street met winkels en terasjes we troffen het want het was feestweek met livemuziek in de straat erg gezellig

met partner, Mei 2010
"Prachtig klassiek hotel in historische wijk"
Simone
12-6-2010 ontvangst in stijlvolle lounge, ontbijt in mooie lounge, matrassen van traagschuim, moderne badkamer met aparte douchecabine, perfect gelegen tov de hoofdstraat Fifth Avenue. Minpuntje; geen koelkast.

met partner, Mei 2010
"Een beetje te chic voor ons"
Linda
30-5-2010 Gelukkig hebben we maar 2 nachten in dit hotel gezeten. Het is een keurig hotel, netjes verzorgd, maar een beetje te chic voor ons. De kamer was lekker groot, leuk balkonnetje erbij, grote badkamer met een grote douche waar je makkelijk met z'n tweeen kunt douchen. het hotel ligt dicht bij 5th avenue en dicht bij het strand. Het zwembad stelt niet zo gek veel voor. Daar kunnen 5 mensen in en dan is het vol. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en is opzich goed te doen, maar wel heel eenvoudig. Voor ons geen herhaling.

met partner, Sept. 2009
"Super"
danielle
23-9-2009 Hartstikke mooi hotel, kamers zijn ruim en goed schoon. Service hartstikke goed bij de receptie zat een nederlandse man waar we nog veel goede tips van hadden gehad voor in de omgeving. In naples was het mooiste strand.