Miami Seaquarium Miami Verenigde Staten van Amerika. Informatie & Beoordelingen Miami Seaquarium ~ Zoover

Beoordelingen Miami Seaquarium

3 juni 2012

Miami Seaquarium
9,5

Beoordelingen Miami Seaquarium

Rickenbacker Causeway, FL 33149, Miami
Wil je weten wat anderen vonden van Miami Seaquarium in Miami? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Miami Seaquarium.
Wil je weten wat anderen vonden van Miami Seaquarium in Miami? Op deze pagina lees je beoordelingen van Miami Seaquarium. Je kunt 5 vakantiefoto's van Miami Seaquarium bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Miami Seaquarium in Miami.

2 beoordelingen over Miami Seaquarium

9,5
met jonge kinderen, 2010
"Leuke shows, maar een klein basin voor de Orka"
Hooglander
10-8-2010 We zijn hier in mei 2010 geweest. Het is een overzichtelijk park met veel leuke shows. Voor mijn dochter een top dag, omdat ze mee mocht doen in de Flipper show! Zelf vond ik de Orka show indrukwekkend, maar het basin was echt te klein. Er is ook een dolfijnen show waar je langs de rand staat...dat is weer eens wat anders en je staat echt dan ook echt in de splash-zone!

met partner, Nov. 2009
"Gezwommen met dolfijnen; SUPER!"
Jan
22-1-2011 In Florida kun je op verschillende plekken zwemmen met dolfijnen, ook hier. Wij hebben dit in de ochtend gedaan, waardoor we een klein groepje hadden (slechts 4) en daardoor veel tijd met de dolfijnen hadden. Wat een geweldige ervaring! Het park heeft veel bassins met veel verschillende dieren; zeekoeien, schildpadden, zeeleeuwen, etc. Ook zijn er verschillende shows met dolfijnen en een orka. Niet al te groot park, zoals bijvoobeeld Seaworld bij Orlando, maar wel leuk voor een (halve) dag vermaak. Drukte viel ook erg mee!