Hotel Doubletree Grand**** in Miami Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Doubletree Grand****

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Doubletree Grand****

1717 N Bayshore Dr, 33132, Miami
Hotel Doubletree Grand scoort een 8,7 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Doubletree Grand****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Doubletree Grand**** in Miami, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Doubletree Grand**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Doubletree Grand**** met andere accommodaties in Miami.

1 beoordeling van Doubletree Grand****

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prachtig uitzicht"
Van den Oever
24-7-2009 Onze laatste avond in Florida brachten we in het Double Tree Grand hotel door. Omdat mijn man onze dochter beloofd had het hoogste hotel te zoeken kwamen we in het Double Tree terecht. Het hotel hadden we de dag ervoor geboekt via internet. Prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend.

De kamers liggen op de 6e, 7e, 8e en 9e verdieping en de meneer aan de balie gaf ons een kamer op de 8e met zicht op de stad.

Deze kamer was enorm ruim met balkon met klein zitje. Diner en ontbijten kan of beneden in het gebouw, of via roomservice in je kamer.

Op de 10e verdieping is een groot buitenzwembad (Olympische afmeting!).

Het hotel heeft de optie van valet parking (28 dollar).

We hadden dit hotel gekozen vanwege de ligging (in de buurt van autoverhuur en vliegveld), regelmatig de vliegtuigen over zien komen, maar totaal geen last van lawaai gehad.