Hotel The Clinton South Beach*** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.689 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Miami Beach > Hotel The Clinton South Beach***

Beoordelingen Hotel The Clinton South Beach***

10 februari 2012

4,6
Hotel The Clinton South Beach*** Miami Beach

Hotel The Clinton South Beach scoort een 7,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Clinton South Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Clinton South Beach*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel The Clinton South Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel The Clinton South Beach*** met andere accommodaties in Miami Beach.

9 beoordelingen over The Clinton South Beach***

met vrienden, Nov. 2011
Candy
demelza
1-12-2011 Wij hebben 1 nacht in dit hotel overnacht. We waren in totaal met 5 personen en hadden 2 kamer. Bij binnenkomst ruik je al de geur van snoep door de airco, heel vreemd. Er was helaas geen wifi mogelijk. We kwamen rond 11:00 aan en we konden nog niet inchecken en de dame achter de balie was niet heel vriendelijk. We konden wel onze spullen even neerzetten ( niet achter slot maar naast de receptie ) en de heren van vallet parking hebben onze auto meegenomen. De bedden zijn hard en het is niet heel erg schoon maar wel een leuk hotel voor een korte overnachting. Het was in de kamer heel erg koud alsof we op de Noordpool waren we hebben de airco uitgezet. In de nacht was er behoorlijk veel lawaai in de gang en buiten.

met jonge kinderen, Juli 2010
Geen aanrader
mlmvandijk
31-7-2010 Het hotel presenteert zich als een designhotel. Dat valt ook wel weer mee (of eigenlijk dus : tegen). Het ligt vlakbij de Ocean Drive (2 minuten lopen).

Wij hebben hier 2 nachten geslapen. Kamers zijn gehorig. De eerste nacht bleek onze kamer naast een disco te liggen en lagen we 's nachts gezellig mee te dreunen met hiphopmuziek. De 2e nacht kregen we een andere kamer en die was wel goed. De kamers zijn ruim genoeg. Badkamer heeft wel wat weinig licht.

We hebben hier niet gegeten, maar het News Cafe aan de Ocean Drive is vlakbij en absoluut een aanrader om te eten (ontbijt en avondeten)
Wij zouden dit hotel niet nog een keer nemen.

met partner, Feb. 2009
Modern hotel nabij South Beach.
Bas en Ilse
7-4-2009 The Clinton is een superleuk hotel met trendy kamers! Gratis internetten en je kan er ook ontbijten en er is een (klein) zwembad waar je lekker kunt relaxen. Het hotel ligt vlabij ocean drive (2 straten verder), waar je veel restaurants etc. hebt en ook meteen bij het strand bent. Parkeren is geen aanrader, kost veel en weinig parkeerplaatsen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Clinton South Beach*** ...

met partner, Dec. 2008
Trendy Stadshotel
Kees Buijtenhuis
23-1-2009 Trendy Hotel op loopafstand van Ocean Drive(the place to be). Kleine maar moderne kamer.
Gratis Wireless Internet in de bar + Lobby.
Géen hotel om bijvoorbeeld 2 weken te verblijven daar is het te klein voor. Voor enkele dagen perfect!

met partner, Okt. 2008
Een aanrader!

22-10-2008 Mooi, trendy hotel. Maar 1 straat verwijderd van het strand. Restaurant is lekker. Goeie service. Alleen spijtig dat het hotel geen parking heeft. Je kan alleen betalend parkeren op de straat en in de bewaakte parking 2 blokken verderop (20 $ voor 24u). In het weekend nauwelijks parkeerplaats te vinden trouwens.

Heel gaaf hotel
Luna
22-9-2008 Gaaf hotel, mooie kamers, goede ligging. Boulevard om de hoek en veel leuke winkels in de omgeving.
Wel een beetje geluidsoverlast van de bovenburen.

Irene
28-11-2007 Wij verbleven in dit hotel voor een week. We hadden een grote kamer met apart zit-gedeelte (zeker lekker als je langere tijd verblijft). Service was op zich goed maar onze kamer is 1 keer "vergeten" schoon te maken. Maar zodra je om handdoeken vraagt liggen ze er binnen 2 minuten... Badkamer is groot, geen bad. Bed slaapt prima, geen geluidsoverlast. Aanrader om te eten is 1 blok verder richting het strand, het News Cafe, 24 uur per dag open! Lekker ontbijt, veel keus. Strand is 2 blokken verder, 5 min lopen.

Ashley Pardon
17-9-2007 Twee nachten in Hotel Clinton verbleven, een trendy, kleinschalig hotel met heerlijk grote kamers, geweldige badkamers en goede service.
Nadeel is een klein zwembad (mocht je daar voor gaan) maar met 10 min lopen ben je op het strand!
Zeker een aanrader voor een klein aantal nachten, ideaal voor mensen op doorreis!
Voor vragen, mail gerust!

met partner, Aug. 2007
Lizenne
2-9-2007 The Clinton Hotel is zeer centraal gelegen. Nog geen 5 minuten lopen van de bekende Ocean Drive en klein 6 minuten lopen van het strand. De bekende straat Lincoln is ongeveer 10 a 15 min vanaf gelegen. De service is wel goed. Kamer zijn groot en heel erg netjes en de airco werkt prima. Ontbij is wat minder. Het is veel leuker en goedkoper om buiten je hotel te gaan ontbijten. Over het algemeen is dit een uitstekend hotel.

4,6