Hotel San Juan** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 6.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.326 bezoekers online

Beoordelingen Hotel San Juan**

30 januari 2012

6,3
de receptie allen jammer er werd allen spaans gesproken

Hotel San Juan scoort een 6,8 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel San Juan**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel San Juan** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel San Juan** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel San Juan** met andere accommodaties in Miami Beach.

21 beoordelingen over San Juan**

met partner, Nov. 2011
Geweldig en goedkoop!
Mascha
23-11-2011 Ontzettend fijn hotel op toplocatie. Ik verblijf ik verschillende hotels (van luxe tot goedkoop) en dit is echt een fijn goedkoop hotel. Simpele kamer, maar je hebt alles wat je nodig hebt. Personeel is super lief én regelt vip kaartjes voor populaire plaatselijke clubs (Mansion aanrader). Op loopafstand van strand, winkels, bus die naar downtown gaat, etc. Absoluut een aanrader! Geboekt met touroperator als last minute, super voordelig en heerlijk 9 daagjes er tussenuit voor een zacht prijsje.

met partner, Okt. 2011
Goede ligging, Simpel, Waar voor je geld
de heer Homan
15-10-2011 Ten tijde van onze boeking met afstand de goedkoopste keuze. Simpel hotel dat onder renovatie is (geen overlast van gehad). Zeker waar voor je geld door de gunstige ligging. Redelijk schoon. De kamer, lift en gangen mogen wel een opknapbeurt krijgen (bed had een kuil, verfvlekken op de vloerbedekking, vochtplekken op het plafond). Voor de budgetbewuste reiziger zeker een goede keuze.

met vrienden, Sept. 2011
Zeer goede prijs/ kwaliteit!
Liz
4-11-2011 Buitenkant is aan renovatie toe, maar voor de rest echt een prima hotel! Nette kamers, goede frisse bedden, schone gerenoveerde badkamers, perfecte ligging!

Super prijs/kwaliteit
Maartje
19-9-2011 Wij hebben hier echt een fijn verblijf gehad. Goede kamers met koelkast. Badkamer net gerenoveerd. De ligging is fantastisch, naast Lincoln Road. Extra pluspunt: het zwembad!! Ik zou er zeker nog een keer heen gaan.

Perfecte ligging, kamers kunnen iets beter
Joyce
9-9-2011 Wij zijn twee weken in Hotel San Juan geweest. Het hotel heeft een perfecte ligging. Strand, winkels, Ocean Drive, alles ligt op loopafstand. De kamer was niet supergoed, maar wij zijn er toch bijna niet geweest. Wij hadden heel veel bloedspetters op het plafond, wat absoluut niet was van beestjes dood slaan... Maarja, niets aan te doen. De bedden waren wat aan de kleine kant voor twee personen, maar voor iemand alleen erg comfortabel. De badkamer was renoveerd en is niets op aan te merken. De kamers hebben geen balkon, wat wij soms weleens gemist hebben.

Al met al zou ik volgende keer iets meer geld uitgeven, voor iets meer kwaliteit. Maar op zich was het prima te doen.

met partner, 2011
Redelijk voor het Art Deco district
scanmanp
20-6-2011 Niet veel van verwacht, en zo kwam de verwachting uit, goede prijs voor wat je krijgt, enkel erg gehorige kamers. Helaas werd het zwembad net verbouwd, maar zo dicht bij het strand dat het niet uitmaakte.

met partner, Dec. 2010
Boven verwachting!
Laura & Patrick
8-1-2011 Tijdens de feestdagen van 2010 hier 10 nachten verbleven. Door de aangegeven 2 sterren weinig verwachtingen van tevoren, maar we werden blij verrast.

Het meest positieve om te noemen is de service van het personeel, ze zullen alles in hun macht doen om dingen op te lossen, je tevreden te stellen. De eerste nacht was het bij ons vrij koud in de kamer, na dit genoemd te hebben, vele excuses omdat de airco centraal geregeld is. Om ons toch van dienst te zijn, hebben zij het rooster afgeplakt met tape. Niet luxe, maar wel inventief en vooral; het werkt!

De kamers zijn verder niet luxe, maar standaard. De badkamer was volgens ons net gerenoveerd en erg netjes (zie foto's). De kamer werd iedere dag schoon gemaakt. Koelkastje aanwezig, erg fijn!

De ligging is super, een straat van het strand, en om de hoek de gezellige Lincoln Road. De ligging kan voor dit geld echt niet beter!

Conclusie: als je liever je dollars op een terras uitgeeft dan aan luxe, dan is San Juan een echte aanrader!

met partner, Juli 2010
Prima accommodatie voor de prijs !
Ilona
11-10-2010 In Juli dit jaar 2 nachten in het San Juan verbleven! Prima accommodatie voor de lage prijs. Onze kamer was schoon en redelijk ruim. De douche was volgens ons net gerenoveerd. Ook hadden we een koelkast op de kamer en een heerlijke airco (heb je in deze periode ook echt nodig)

De ligging van de acco is perfect! Vlakbij het strand en dichtbij de winkels en restaurants! Ocean Drive is om de hoek!

De service van de receptie is prima. Er is een simpel zwembad met een paar ligstoelen. Prima voor een snelle duik maar verder echt niet bijzonder.

We hebben een taxi genomen vanaf de luchthaven en vervolgend na ons verblijf onze huurauto opgehaald bij de verhuurder in South Beach. Veel makkelijker dan de huurauto op de luchthaven ophalen en parkeren. Voor het ontbijt zit er tegenover het hotel een goed italiaans cafe !

Gr Ilona

met vrienden, Apr. 2009
Prima voor de low budget reiziger
Wendy
25-4-2009 Dit hotel is een lachertje tussen alle andere hotels waardoor het omgeven is.
Maar als je geen 200 dollar per nacht wil of kan uitgeven, dan is dit een prima verblijfplaats.

De prijs valt te vergelijken met een jeugdherberg. Maar dan met het verschil dat je een eigen kamer met badkamer hebt, schone handdoeken en geen drukke discotheek onder je bed.

En zeg nou zelf, als je in South Beach bent, kom je niet om te genieten van een super mooie hotelkamer. Dan wil je genieten van de omgeving.

Okay het uitzicht vanuit de kamer was een dooie muur van een gebouw dat gesloopt wordt, de kamer werd duidelijk gerenoveerd, maar dit was even stil gelegd (denk vanwege spring break drukte)

Maar de ligging is super, twee straten vanaf het strand en naast lincoln road mall (winkels en restaurants). Hou wel rekening ermee dat het hotel geen parkeerplaats heeft. Ze bieden wel valet parking aan voor $25 per dag. Wij hebben de auto op een openbaar terrein gezet waar je $15 per 24 uur betaald

Z'n geld waard
DuJam
15-2-2009 Leuk gebouwtje, typisch Art Deco. Kamers vrij klein en wat verouderd, renovatie mag best, met name de badkamer. De boel wordt wel goed schoon gehouden. Geluidsoverlast viel reuze mee en van z.g. 'wietluchten' al helemaal geen last gehad. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Laatste 2 nachten veel last gehad van z.g. 'bedwants' (die overigens in heel de VS voorkomen, ook in de luxe hotels!), maar er werd onmiddellijk actie ondernomen door het personeel. Ligging is perfect, midden in het Art Deco District aan Collins Av, 2 min. van het (mooie) strand), slechts een minuutje van Lincoln Rd. en Washington Av. (winkels, restaurants, uitgaan) en op een kleine 5 min. het beroemde van Ocean Drive.
Al met al is San Juan niet slecht voor het geld, het is immers één van de goedkoopste accomodaties, dan mag je niet teveel verwachten. We zijn er 10 dagen geweest en hebben een prima tijd gehad.

6,3