99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 340 bezoekers online
Home > Noord Amerika > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Miami Beach > Hotel Newport Beachside***

Beoordelingen Newport Beachside***

16 maart 2010

6,1

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Newport Beachside***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Newport Beachside*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Newport Beachside*** bij:

1 2 3 volgende

21 beoordelingen van Newport Beachside***

NL (21)

6,1

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (6)
Fam. met jonge kinderen (3)
Vrienden (1)
Met partner, Feb. 2010 anenroy, 1-3-2010
Massaal hotel
Het laatste hotel tijdens onze rondreis door Florida. Groot massaal hotel, veel lawaai in de lobby i.v.m. trouwfeesten ed. Onvriendelijk personeel bij de receptie. Onze kamer was groot en ongezellig, aparte woon- en slaapkamer met koelkast en magnetron. Stoelen kapot, meubels met stukken eraf...het enige positieve was het (kleine) bubbelbad. We hebben spijt dat we niet hebben gekozen voor een hotel dichter bij Ocean Drive. Met de bus was het vanaf het hotel toch zeker een uur rijden naar South Beach. In de omgeving van het hotel was niks te beleven. Parkeren kost 12 euro per nacht of met valet parking (in garage van het hotel) 18 euro per nacht. Aanrader om te bezoeken in de omgeving is Vizcaya, het landgoed van Deering.

Met partner, 1987 Yolanda , 13-1-2010
Hele slechte ervaring
In 1987 hier geboekt, maar het was toen een puinhoop. Slechte kamer, vies, een rotzooi. Als voorbeeld een wastafel zonder wasbak, een deurslot zonder houder, een kledingkast zonder deuren.... Dit is al wel 20 jaar geleden dus ik ga ervan uit - gezien de andere reacties - dat het hotel of is opgekocht of een grondige verbouwing heeft ondergaan.

Zwembad was wel oke, en de ligging is natuurlijk ideaal.

Over Miami Beach: Ik ben pas nog in 2008 in Miami Beach geweest maar het is een gejaagde en onsympathieke stad geworden, althans dan Miami Beach South. Armoedig, druk en (te) veel jongeren in cabrio's met house muziek. Waanzinnig veel restaurant waarbij je door iedere portier naar binnen wordt gevraagd (erg irritant na de 50e keer een menu in je handen gedouwd te krijgen wat je niet wilt), er zijn nauwelijks winkels en parkeerplaatsen.
Kortom, als je naar Miami Beach wil zoek dan het mooiere en rustigere gedeelte op in MB North of Fort Lauderdale.

Fam. met jonge kinderen, Mei 2009 Christel Heuvel , 7-6-2009
Algemene indruk
Mooi hotel direct aan het strand
De eerste kamer die we hadden had geen uitzicht (niet eens een raam) maar de volgende ochtend is dit helemaal goed gekomen. Prima hotel voor mensen met kinderen. Bij het ruime zwembad wordt elke dag van alles georganiseerd voor ze. Het eten is prima. In de omgeving een supermarkt en genoeg mogelijkheden om te gaan uiteten. Het strand is schoon en mooi en loopt langzaam af in zee.

Met partner, Mrt. 2009 Cynthia, 1-4-2009
Super hotel
Volgens mij is het het leukste hotel in Miami. De kamer was na wat gezeur over het lawaai aan de zwenbadkant, gratis opgewaardeerd naar en kamer met zeezicht. Ik hoef niet zo nodig met mijn hotel op de Ocean Drive te zitten eerlijk gezegd. Voor ontbijt ga je lekker naar de Starbucks aan de overkant en dan het tweede winkelcentrum. Waar ik wel super van baalde was dat de pier gesloten was en ik denk dat dat voorlopig zo blijft. Tikibar vond ik wat ranzig.
Ga eens in de Trump Tower kijken al je er bent, is erg leuk.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Math, 26-3-2009
Typisch gezinshotel
Luidruchtig aan zwembad, mede door entertainment. Eigen strand is veel rustiger en door palmbomen caribisch sfeertje. Wees wel op tijd voor ligstoel, parasol en/of cabin.
Diner in restaurant is veel te duur (ontbijten valt wel mee). Ga liever naar Tiki Bar op de pier.
Het hotel ligt behoorlijk ver weg van down town en Art Deco District.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2008 R.Kriek, 22-2-2009
gezellig en kindvriendelijk hotel
wij komen al acht jaar in dit hotel omdat de animatie voor de kinderen super is en het ligt centraal bij de shopping mall's

Met partner, Sept. 2008 Jannie, 15-9-2008
Caravan-style
Redelijk hotel, maar echt jaren 80! Het lijkt wel alsof je een caravan binnenloopt als je de kamer binnenkomt. Lobby en overige faciliteiten zijn wel goed en modern
Gedateerde kamer, maar wel groot met koelkast en magnetron.
Ligt ver van south beach, maar wel een streekbus voor 1,5 dollar pp aan de overkant (45 min tot lincoln road) Gerenoveerd restaurant dat heel mooi is, maar dus niet in verhouding staat met de kamers

Familie, Mei 2008 C. Schaap, 6-9-2008
Wat een hoogbouw!!!
Laatste 3 dagen van onze rondreis Florida, hier doorgebracht. Wat een schok Miami! In 20 jaar is de hele kust volgebouwd met hoogbouw. Zon staat niet gunstig, dus zit je op het strand in de schaduw. Tip haal bagels aan de overkant, ook zit daar een italiaans restaurantje, heerlijk betaalbaar gegeten. Voor 3 dagen is Miami leuk, maar echt niet langer. Kamers in het hotel zijn ruim.

Familie, onbekend Fam Ouwerling, 4-5-2008
Algemene indruk
Wij hadden het Newport geboekt voor een paar daagjes acclimatiseren op weg van Miami naar Orlando. Strand en zwembadvoorzieningen perfect. Leuke animatie. Druk maar gezellig, onze zoons van 14 en 16 hadden direct contacten. Kamer ouderwets, maar alles in orde en ZEER functioneel voor gezin van vijf met twee badkamers en uitstekende "king" size bedden. Veel winkels en restaurants in de buurt, de grote en prachtige Aventura mall op 4 km. Voor deze prijs buitengewoon goed.

Met partner, Okt. 2007 M.C. Reding-Pelswijk, 23-10-2007
Algemene indruk
Wel is het jammer dat het ontbijt niet meer is inbegrepen, want dat was drie jaar geleden wel zo.

1 2 3 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?