Hotel Newport Beachside*** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 14.220 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Miami Beach > Hotel Newport Beachside***

Beoordelingen Hotel Newport Beachside***

9 februari 2012

6,5
Hotel Newport Beachside*** Miami Beach

Hotel Newport Beachside scoort een 7,3 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Newport Beachside***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Newport Beachside*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Newport Beachside*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Newport Beachside*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Newport Beachside*** met andere accommodaties in Miami Beach.

27 beoordelingen over Newport Beachside***

Prima hotel aan strand van Sunny Isles
M&M
4-9-2011 We kregen een gedateerde kamer zonder balkon. Voor $15/nacht extra kregen we een kamer met balkon en zeezicht. Kamer was niet echt schoon, dus zelf nog schoongemaakt. Kamer: goed bed, grote TV, badkamer met douche in (bubbel)bad, gratis kluisje, koelkast, airco. Strandligbed: gratis. Parasol: $15, strandkussens $5, hut+luxe stoelen $25. Handdoek: gratis bij de strandbar. Elke dag opgemaakt bed + schone handdoeken. Maar of er echt wordt schoongemaakt? Het gebouw is gedateerd. Lobby is redelijk nieuw, maar met stoffen banken etc. Nieuwe vloerbedekking in de kamers en gangen, verf op de muren en andere spreien zal het hotel veel luxer maken. Maar 3 liften met 11 verdiepingen. Niet echt in de buurt van Miami Beach, kan met bus S ernaartoe, maar die stopt elke 100-300 meter, duurt 45min. Aventuramal dichtbij. Supermarkt/restaurantjes in de buurt aanwezig. Late(re) check-out mogelijk. Veel duiven/meeuwen. Pier niet beschikbaar. Prima hotel als je direct aan strand wilt zitten en wil relaxen.

Goed hotel.Met alles in de buurt.
Mariska
19-7-2011 Prettig hotel. Wel druk( wij waren er met 4th of july ).1e kamer die we kregen was vreselijk.Heel gedateerd, geen balkon, nauwelijks ramen en geluidsoverlast.2e dag gelijk een andere kamer gekregen.Deze was super! Modern, ruim en mooi uitzicht over het strand.Ontbijt was prima, we kregen het familieplan.Strand is op een paar meter afstand, geweldig!Bushalte voor de deur was ook ideaal. Aventura shoppingmall in 10 min met de bus.Ook tegenover het hotel is er een shopping mall met restaurants.Kids reizen gratis.Al met al een prima hotel voor de familie.

met partner, Apr. 2011
Degelijk hotel, goede service
Marieke
17-7-2011 Prima hotel, al hangt het sterk af van de kamer die je hebt. Wij (2 volwassenen) begonnen in een kamer aan de noordkant. Gedateerde inrichting, zoemende airco's buiten, geen balkon of ramen die open konden en een bed wat doorgezakt was. Dit laatste was voor ons reden om ons beklag te doen en dit werd na 2 meldingen zeer serieus genomen: we kregen zonder meerprijs een nieuwe kamer aangeboden aan de zwembadzijde/ zuidkant. Deze kamer was net vernieuwd: keurige inrichting, mooie badkamer en... een balkon!! Het ontbijt was typisch Amerikaans: vet. Maar gelukkig ook normale dingen zoals yoghurt en fruit. De ligging aan het strand is perfect. Jammer dat de pier onlangs verwoest was door de weersomstandigheden. Deze zou binnenkort weer opgebouwd worden.

Druk!
Laurens en Ans
28-12-2010 Een erg levendig hotel met zwembad en aan het strand. Drukke weg voor het hotel. Genoeg eet gelegenheden in de buurt.
Ontbijt heeft voldoende keus en is goed.
Wij hadden een kamer op de begane grond, prima bed en ook de badkamer was netjes alleen veel geluids overlast van een soort motor. Begon om 7 uur smorgens tot middernacht. Uitslapen was er niet bij! Down Town Miami is goed te doen met de bus kost 2 dollar!
Miami was leuk maar we hadden meer verwacht van dit hotel

met jonge kinderen, Mei 2010
Paradijs!
Marike
23-5-2010 Mooi hotel, prachtig gelegen direct aan het strand. En een heerlijk zwembad.
De kamers zijn niet geweldig en een beetje gedateerd, wel schoon. Wij hadden een erg mooi uitzicht over de oceaan met een prima balkonnetje.

met partner, Feb. 2010
Massaal hotel
anenroy
1-3-2010 Het laatste hotel tijdens onze rondreis door Florida. Groot massaal hotel, veel lawaai in de lobby i.v.m. trouwfeesten ed. Onvriendelijk personeel bij de receptie. Onze kamer was groot en ongezellig, aparte woon- en slaapkamer met koelkast en magnetron. Stoelen kapot, meubels met stukken eraf...het enige positieve was het (kleine) bubbelbad. We hebben spijt dat we niet hebben gekozen voor een hotel dichter bij Ocean Drive. Met de bus was het vanaf het hotel toch zeker een uur rijden naar South Beach. In de omgeving van het hotel was niks te beleven. Parkeren kost 12 euro per nacht of met valet parking (in garage van het hotel) 18 euro per nacht. Aanrader om te bezoeken in de omgeving is Vizcaya, het landgoed van Deering.

met jonge kinderen, Mei 2009
Mooi hotel direct aan het strand
Christel Heuvel
7-6-2009 De eerste kamer die we hadden had geen uitzicht (niet eens een raam) maar de volgende ochtend is dit helemaal goed gekomen. Prima hotel voor mensen met kinderen. Bij het ruime zwembad wordt elke dag van alles georganiseerd voor ze. Het eten is prima. In de omgeving een supermarkt en genoeg mogelijkheden om te gaan uiteten. Het strand is schoon en mooi en loopt langzaam af in zee.

met jonge kinderen
Typisch gezinshotel
Math
26-3-2009 Luidruchtig aan zwembad, mede door entertainment. Eigen strand is veel rustiger en door palmbomen caribisch sfeertje. Wees wel op tijd voor ligstoel, parasol en/of cabin.
Diner in restaurant is veel te duur (ontbijten valt wel mee). Ga liever naar Tiki Bar op de pier.
Het hotel ligt behoorlijk ver weg van down town en Art Deco District.

met partner, Mrt. 2009
Super hotel
Cynthia
1-4-2009 Volgens mij is het het leukste hotel in Miami. De kamer was na wat gezeur over het lawaai aan de zwenbadkant, gratis opgewaardeerd naar en kamer met zeezicht. Ik hoef niet zo nodig met mijn hotel op de Ocean Drive te zitten eerlijk gezegd. Voor ontbijt ga je lekker naar de Starbucks aan de overkant en dan het tweede winkelcentrum. Waar ik wel super van baalde was dat de pier gesloten was en ik denk dat dat voorlopig zo blijft. Tikibar vond ik wat ranzig.
Ga eens in de Trump Tower kijken al je er bent, is erg leuk.

met partner, Sept. 2008
Caravan-style
Jannie
15-9-2008 Redelijk hotel, maar echt jaren 80! Het lijkt wel alsof je een caravan binnenloopt als je de kamer binnenkomt. Lobby en overige faciliteiten zijn wel goed en modern
Gedateerde kamer, maar wel groot met koelkast en magnetron.
Ligt ver van south beach, maar wel een streekbus voor 1,5 dollar pp aan de overkant (45 min tot lincoln road) Gerenoveerd restaurant dat heel mooi is, maar dus niet in verhouding staat met de kamers

6,5