Hotel Miami Beach Resort & Spa**** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.484 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Miami Beach > Hotel Miami Beach Resort & Spa****

Beoordelingen Hotel Miami Beach Resort & Spa****

10 februari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Miami Beach Resort & Spa scoort een 7,6 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miami Beach Resort & Spa****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miami Beach Resort & Spa**** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Miami Beach Resort & Spa**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Miami Beach Resort & Spa**** met andere accommodaties in Miami Beach.

10 beoordelingen over Miami Beach Resort & Spa****

met een groep, Juni 2011
Goed strandhotel
Rokus
28-7-2011 Het is een goed strandhotel, maar ligt een beetje ver van het uitgaansleven van Miami Beach af. Je moest er maar liefst een kwartier voor rijden en dan nog maar hopen dat je een parkeerplekje vindt. In het hotel zelf is niet zoveel te beleven, vooral omdat de beachbar al om zeven uur sluit en er verder geen echte hotelbar is.

met partner, Mei 2011
Prachtig hotel, verder weg van centrum
D. Hoogwerf
26-5-2011 Wij hebben hier 2 nachten geslapen bij een rondreis door Florida. Hebben dus betaald in een package deal maar die prijs-kwaliteit verhouding was super! Goed ontvangen, kamer up-grade gehad zonder extra kosten. Verder prachtig hotel aan het strand met mooi zwembad. Ze delen daar ook gratis water uit, stokjes met fruit en koude doekjes op jezelf te verfrissen. Schone kamer, groot, alles goed geregeld. Valet parking, maar dat heb je daar bijna overal. Goede service!

Jammer is dat het wat verderweg is van het centrum met restaurantjes maar goed te bereiken met de bus (auto is niet zo handig) voor 2 dollar. Aventura Mall met de auto aangedaan, was de moeite waard.

met vrienden, Aug. 2010
Mooi hotel
Mandy80
24-8-2010 Mooi hotel, alleen valet parking.
Iets verder van het uitgaansgedeelte af, ongeveer $30 voor een taxi.
Prima service.
Eten is erg duur.
Zwembad is oke, gratis water en fruitstokjes bij het zwembad.
Gratis handdoeken, ligbedden en parasols.
Let op de rekening, wij kregen kosten voor de mini bar die we niet gemaakt hadden.

met partner, Juni 2010
Redelijk hotel
H
15-7-2010 Een aardig redelijk hotel. Kamers zijn echter niet goed onderhouden. Zwembad is prima. Dit hotel ligt eigenlijk te ver van South Beach af als je daarvoor naar Miami gaat. Service bij de bar is goed en je kan hier lekker sandwiches krijgen. Service bij de receptie is ook prima.

met jonge kinderen
Fijn hotel, goed eten, prima lokatie
L. Klein
24-12-2008 Wij komen net terug van 2 weken Florida.

2 Nachten in dit hotel gezeten. Volgens mij is het van de Hilton keten? In ieder geval alles prima verzorgd. Kamer groot genoeg, zeer uitgebreid ontbijtbuffet (20$ pp als je niet incl. ontbijt had geboekt). Gratis internet pc's (2) en printmogelijkheden.
Mooi groot zwembad, direct aan zee met privéstrand.

Greet
3-6-2008 We zijn er 3 dagen geweest. We hadden pech dat er prom feesten waren en twee bruiloften. 2 nachten tot 0400 wakker gelegen omdat de promvierders gilden,juichten en kabaal maakten op de gangen en kamer naast ons. Ik vond het veel geld voor wat je kreeg. Je betaald $22,p/d voor parkeren en $10, p/d voor resort fee. Bij het zwembad alleen de handdoeken gezien en verder geen extra's. De ligging is leuk aan het strand maar om ergens te komen heb je echt de auto nodig. Geen supermarkt of restaurantje in de buurt. Op zich geen slecht hotel maar voor wat je moet betalen vond ik het niet waard.Vond het niet zo luxe als het doet vermoeden. Zou hier niet meer voor kiezen.

met partner, Juni 2008
Mari
18-6-2008 Wij zijn hier van 5 t/m 7 juni geweest.
Ik vond het een mooi hotel.
Ook wij hadden bruiloft gasten naast ons op de kamer maar ja daar kan het hotel niks aan doen,behalve waarschuwing geven wat ook gedaan is.
We hebben in het restaurant gegeten en hebben heerlijk gedineerd.
In de bar / restaurant bij het zwemdab kun je perfect middageten,veel keus en erg lekker.
Ik kom hier zeker terug ( als de airco wat omlaag gaat, van het zwembad naar binnen gaan was echt niet prettig,we zijn ook strontverkouden geworden en hebben de eerste dagen van ons verblijf in mexico helaas snotterend doorgebracht.
Maar buiten dat ,prima hotel

met partner, Mei 2008
Mooi hotel
Ingrid en Ben
20-6-2011 Hotel aangedaan aan einde van een rondreis door Florida.

Mooi en groot opgezet hotel. Jammer dat er veel festiviteiten (latino festivals) worden georganiseerd. Dit is niet bevorderlijk voor de rust (zo die iemand wenst).

Ontbijt goed maar mag ook wel gezien de prijs. Diner is niet van uitzonderlijke kwaliteit.

Familie, Feb. 2008
yvonne slaats
5-3-2008 Wij zijn in feb. naar dit hotel gegaan na een verblijf in "Naples"en het was ronduit een teleurstelling.
Het is een oud hotel met mexicaans pesoneel dat niet geinteresseerd is in de klant.We hadden een suite geboekt en toen we daar aankwamen was het op de "smokersfloor"wat met 2 kinderen nooit de bedoeling kan zijn.We vroegen om een andere kamer,maar dat was niet mogelijk,hotel zat vol.
Dus pech gehad take it or leave it! We zijn nog even in het reastaurantje bij zwembad geweest wat we al gauw omdoopte tot kippekooi.Het was erg goedkoop aandoend met veel plastic,geen 4 sterren waard.Wel wat gegeten,maar we vonden het een afknapper.We left it en zijn doorgereden.

Familie
jacqueline
31-10-2007 Wij zijn net terug vanuit Miami, wij hebben 3 nachten hier geslapen. ik vond het een zeer goed hotel, de kamers waren netjes, het personeel vriendelijk en zeer behulpzaam!!
Wij hebben 2 keer het ontbijtbuffet genomen (19 dollar pp) wat zeer de moeite waard was. Gerookte zalm, vers gebakken brusselse wafels verse jus en noem maar op.
Bij het zwembad kwamen ze elk uur met iets langs zoals stokje met verse ananas,aardbeien bevroren handdoekjes enz enz gewoon service.
wij vinden dit hotel voor herhaling vatbaar!!!

met een groep (1)