99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 2.520 bezoekers online

Beoordelingen Marseilles***

18 maart 2010

6,7
6,4

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marseilles***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marseilles*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Marseilles*** bij:

6,6
6,4
5,9
6,5

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (16)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (1)
Vrienden (2)
Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Esther, 20-12-2009
Mooi hotel
Het hotel is zeer mooi maar het ziet er net iets te formeel uit naar mijn idee.

Zakenreis, Mei 2009 Patricia, 20-10-2009
Algemene indruk
Goede locatie voor een aar dagen Miami
Op het moment dat ik er was voor mijn werk waren de kamers keurig verzorgd en schoon. De locatie is top overal dichtbij. Echt luxe is het niet maar voldeed meer dan aan mijn wensen.

Met partner, onbekend Ramon, 21-9-2009
Nooit meer
Om maar met het enige positieve te beginnen: de ligging is goed. Maar dan: bij binnenkomst van het hotel komt als eerste een merkwaardige geur je tegemoet, die sterker wordt naarmate je je (standaard)kamer nadert. Eenmaal binnen staan wat doorgezakte bedden en een stoffige kast wat de badkamer blijkt te zijn, die dertig jaar geleden misschien wel up-to-date was maar nu zeker niet meer. De wake-up service 's morgens is wel opmerkelijk: een kakkerlak komt je gezellig wakker kriebelen. Het hotel is zeker geen drie sterren waard, niet boeken dus!

Met partner, Aug. 2009 anneke, 7-9-2009
Algemene indruk
leuk voor een paar nachten
het is een oud hotel, maar wel schoon.
het is een goed notel voor een paar nachten. maar niet langer als 5 dagen.
zwembad is oud.
je zit wel direct aan het strand.

Fam. met oudere kinderen, onbekend Linda, 4-8-2009
Algemene indruk
voor eventjes, niet te lang
een aardig hotel, met een superligging. Kamers zijn erg klein (voor 2 volw, en 2 wat grotere kinderen)en donker en oud (1 lamp in de kamer, oud bad met slecht werkende douche). Zwembad was uitstekend en je loopt zo door naar het strand.
Personeel was super, vooral Jan (nederlandse poolattendant). Een ontbijt-(brunch)cafe op het terras aan de straat met een prijzige kaart.
Wij waren er voor 5 dagen.

Met partner, onbekend Asbach, 20-6-2009
Goede lokatie
Wij hadden dit hotel in NL al geboekt.
Kamers zijn oud en de badkamer is ter grote van een inloopkast en het duurt even voordat het water warm wordt. Ramen zijn van enkel glas en bij storm wordt de vloerbedekking zeiknat hebben wij gemerkt!
Bedden zijn wel ok.
Wel zijn de mensen daar super vriendelijk en behulpzaam. Aan de achterkant van het hotel loop je zo door de tuin met zwembad en bar naar het strand. En je zit zo op oceandrive en lincoln road.
Verwacht niet teveel van de kamers.
Qua lokatie zit je er top!
De suites met jacuzzi zijn wel erg mooi. Die hebben wij gekregen nadat onze kamer nat was geworden door de storm. Echt top! We hebben de man achter de balie meerdere malen bedankt en een handdruk gegeven!

Met partner, Apr. 2009 Anneke Verheijen , 9-6-2009
Geweldige ligging!
Hotel Marseilles is wel wat oud, maar alles is er. Goede bedden, badkamer, elke dag schone handdoeken, ijskastje, strijkplank, strijkijzer.
De ligging is perfect, je loopt zo naar Ocean Drive en alle leuke hotels.
Wij waren er drie dagen om alles te bekijken en op de terugweg waren we er ook twee nachten.
Enige nadeel is Valet parking a $ 30,- per dag! Je kan er nl. heel moeilijk parkeren of je moet een stuk lopen.

Met partner, onbekend Miranda , 4-5-2009
Redelijk middenklasse hotel
Dit is een redelijk hotel die het beste is voor een paar nachten en zeker niet om een hele week of langer te verblijven.
De ligging is wel super,direct aan het strand en vlakbij de leukste winkels en restaurants.
Een ideaal hotel om even te slapen voor je gaat cruisen en zeker voor een redelijke prijs.

Fam. met oudere kinderen, Nov. 2008 Fam. Jansen, 16-12-2008
Een goed bed en ontbijt
Wij zijn in dit hotel een nacht neegestreken. Wij hadden de pech dat de waterpomp kapot ging. Daardoor konden we de volgende morgen niet douchen, zelfs doorspoelen van het toilet was amper mogelijk. Ontbijt was prima voor elk wat wils en aangenaam geprijst.

Met partner, Nov. 2008 Daan, 8-11-2008
Algemene indruk
Slecht hotel voor weinig geld
Geen warm water; kluisje kapot; slechte service; lawaaige airco; vreemde geur in de toch al smerige kamer; eigenlijk was dit een slechte keuze. Alleen de ligging is goed (zie andere reviews).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?