Hotel Grand Beach in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Grand Beach

9,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Grand Beach

4835 Collins Avenue, 33140, Miami Beach
Hotel Grand Beach scoort een 8,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Beach? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Beach in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Grand Beach vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Grand Beach met andere accommodaties in Miami Beach.

5 beoordelingen over Grand Beach

9,6
"Enorme en complete kamers !"
Sonja
4-8-2011 Grand Beach was een condominium, maar door de crisis heeft de eigenaar er een hotel van gemaakt. De kamers zijn bijna allemaal (zij)zeezicht (staat haaks op de zee). De kamers zijn wit en strak ingericht met een grote zithoek, twee badkamers, badjassen, koelkastje, spoelbak, koffie en theezet, strijkplank, kluis en twee enorme TV's en een mooi groot bed. Eten en drinken vrij prijzig (1 biertje = 10 dollar). Zwembad achter strand mooi, maar weinig bedjes en zeker niet voldoende als het hotel vol zit! Op 7e verdieping is een quit pool en daar is het inderdaad echt rustig. De bus stopt voor het hotel, dus Publix (richting noorden) en Art-Deco (richting zuiden) zijn erg goed te bereiken. Betalen bij de chauffeur.
Voor een rustig gelegen hotel in Miami Beach en als afsluiting na een cruise, was dit hotel prima ! Vanaf cruise-terminal voor 35 dollar met de taxi naar het hotel.

met partner, Mei 2011
"Prachtig hotel aan het strand en dichtbij art deco"
Teus van Veen
22-6-2011 Voor bezoek aan Art Deco wijk Miami Beach is het zeer geschikt. Mogelijkheid tot zwemmen in zee en zwembad. Suites zijn zeer ruim. Alleen sofabed is alleen te beslapen door kleine kinderen. Valetservice voor auto. Gemakkelijk.
Dineren is niet gezellig maar genoeg keuze in directe omgeving.

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Lekker luxe"
Lia
8-2-2011 Afgelopen januari in dit hotel geweest. Kamers lekker ruim, kinderen (10 en 14) hadden hun eigen gedeelte met eigen badkamer en flatscreen.
Hotel is groot en modern. Acces naar het strand is perfect. Even met de auto of de taxi naar South Beach, want op loopafstand is er in de buurt van het hotel NIETS.
Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Mei 2010
"Geweldige grote kamers"
marcel
12-7-2011 mooi hotel geweldige service. verplichte valet parking. zeer grote kamer 2 afgescheide kingsize bedden. (de hoofdbadkamer ligt hier tussen). klein badkamer extra, alleen douch en wc. bij de ingang. wij hadden een gewone kamer op de 19e verdieping. wat een uitzicht!!! er zijn ook duurdere kamers met see view, maar dan zie je aleen water . nu had ik links see view en rechts de skyline van miami, echt top. eten niet bijzonder maar goed, wel duur. ligging een 20 min. lopen van south beach. wat ver maar voor ons geen probleem.

met vrienden, Apr. 2010
"Super"
Joachim
14-6-2010 Heel mooi hotel gelegen aan het strand. Kamers met zeer grote terrassen. Op het terras stond een tafel en twee stoelen. Onze kamer was aan de zijkant, kon de zee vanop het terras zien, en aan de andere kant de baai, met zicht op de villa's. Ruime kamer met aparte zithoek (in onze kamer was slechts 1 tv, voor ons geen probleem). Mooie zwembaden, ook op het 7de verdiep. We hebben er gegeten, middag eten goed, ontbijt redelijk prijzig voor wat het was. Het ontbijt was duurder voor ons dan smiddags een pizza te eten, die heel goed was.