Vraag en Antwoord over vakantie in Miami Beach in Florida | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.384 bezoekers online

Vraag & Antwoord Miami Beach

10 februari 2012

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Sfeer
Miami Beach

Welke buurt en welk hotel in Miami? (0 reacties)
Sacha
28-2-2011
Hallo, Kan iemand mij vertellen in welke buurt ik het best kan zitten en evt. welk hotel in Miami? Ik wil daar eind juni / begin juli (2011) naartoe voor ca. 8 dagen. Puur om van het weer te genieten, te zonnen (ik ben meer van het zwembad dan strand), winkelen en beetje uitgaan. Heb ik persé een auto nodig of kan het ook met OV en taxi's? Overdag zou je toch wel naar winkelcentra een busje vanaf hotel kunnen pakken? 's Avonds wil ik gewoon kunnen drinken dus vandaar geen auto. Bij voorkeur een hoop (restaurants, café, etc.) op loopafstand. Hoop dat iemand mij kan helpen, want kom er echt niet uit. Bedankt alvast! Gr. Sacha

AUTO NODIG (1 reacties)
janicka
31-7-2010
is er een goede bus lijn van uit het vligveld of heb je een auto nodig? hoe zit dat daar met parkeeren? kan je overal met de bus?of is het moelijk?

annetheilijgers
24-8-2010
Hallo, Openbaar vervoer is niet zo geweldig in amerika, men gaat uit van de auto, er zijn genoeg meestal gratis parkeerplekken, in de grote steden is misschien wel wat openbaar vervoer, maar meestal heb je een taxi nodig als je geen auto hebt gehuurd. maar je kunt ook op internet kijken bij public transport miami. veel plezier!