Hotel Edgewater South Beach*** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Edgewater South Beach***

9,6
6,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Edgewater South Beach***

1410 Ocean Drive , 33139 , Miami Beach
Hotel Edgewater South Beach scoort een 9,5 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Edgewater South Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Edgewater South Beach*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Edgewater South Beach*** met andere accommodaties in Miami Beach.

2 beoordelingen over Edgewater South Beach***

5,5
"Perfecte lokatie, behulpzaam personeel"
Bart
5-12-2011 Wij zijn in dit hotel verbleven in juli 2011 en hadden Deluxe studio geboekt. De kamer biedt echt een huiskamersfeer door de inrichting. Het personeel was uiterst behulpzaam. Zo hebben ze ons geholpen bij het boeken van 2 tickets van de Miami Marlins en hebben ze een taxi voor ons geregeld. Het hotel is gevestigd op South Beach maar toch net (50 meter) aan de rand van het hele drukke gebeuren. Last van lawaai heb je er niet. Het ontbijt is erg simpel daar moet je je niets van voorstellen maar dat is bijna overal in Amerika. Tussen 18.00 en 19.00 uur is er een soort van 'piekuur' waar je gratis drankjes kan krijgen op het dak van het hotel. Hier hebben wij zelf geen gebruik van gemaakt omdat we niet tijdgebonden willen zijn. Indien je reist met kinderen schat ik zo in dat dit hotel minder geschikt is omdat er geen animatie of enig ander vermaak is.

"We komen zeker een keer terug!"
Emmylou Hulscher
8-6-2011 Gisteren teruggekomen van een stedentripje Miami. Hotel geboekt in South Beach op Ocean Drive. Echt een te gek hotel met zeezicht, maar net 1 blok buiten alle drukte van deze hectische straat. Hotel was in 1 woord perfect! Mooie, ruime kamers, hele goede service, mooi dakterras met zeezicht, perfecte ligging, helemaal te gek. De concierge Rafael heeft ons ook heel goed geholpen met boeken van excursies en taxi's naar de shopping-malls. De receptionisten waren ook allemaal super aardig. In het hele hotel is wireless internet beschikbaar en uiteraard ook heerlijk airco in de kamer. Met pijn in ons hart gingen we terug naar huis, maar we komen absoluut een keer terug!