Hotel Dorchester*** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 3.027 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Dorchester***

30 januari 2012

6,1
5,7
Voorkant hotel

Hotel Dorchester scoort een 7,4 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dorchester***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dorchester*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Dorchester*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Dorchester*** met andere accommodaties in Miami Beach.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Dorchester***

Prima hotel met een goede ligging!
Marieke
27-10-2011 Wij verbleven in juli 5 dagen hier na onze rondreis. Veel hotels gezien, dit was een van de betere middenklasse hotels. Voordeel is de ligging, op loopafstand van oceans drive, midden in het centrum. Grote en schone kamers, met een goed bed. Badkamer wat ouder, maar schoon. Zwembad is fijn om bij te liggen, water was erg warm.. Geen koele duik! Parkeren is erg duur (25 p.n.), tip: een paar straten verder is een parkeergarage waar je voor 16 dollar je auto kunt parkeren. Parkeerplaats stond de eerste dag ook vol, maar dichtbij is genoeg plek! Er werkt een Nederlander bij de receptie, prettig. Ontbijt is lekker, maar duur.. Er is genoeg in de buurt..
Nadeel: erg gehorig. Vraag een kamer op de bovenste verdieping, wij hadden last van de mensen boven ons. Andere geluiden zijn logisch midden in een stad.
Kortom, fijn hotel met erg goede ligging voor een leuke prijs. Zou er zo weer terug gaan.

Voor een nachtje oke
Ankie
6-6-2011 Voor 1 nachtje wel te doen. Pluspunt:de ligging. Wij hadden een gerenoveerde kamer maar de kamer was erg gedateerd, alleen nieuwe meubels, badkamer was oud en smerig. S'nachts niet geslapen, enorme geluidsoverlast, van de hotelbar,keiharde muziek tot diep in de nacht. De kamers erg gehorig. Ontbijt erg duur en niet goed. Gelukkig daarna in tophotel gezeten: Townhouse hotel! een aanrader!

Mooie kamers!
Hanneke
30-8-2010 Goede ligging vlakbij het centrum. Moderne kamers met flatscreen tv, 2 grote bedden, badkamer met raampje. Laminaatvloer gaat het volgens mij niet lang uithouden, maar goed.
Minibar en gratis kluisje. Grote kast.
Geen nightguard dus het zwembad was
nacht 1: veel lawaai
nacht 2: lagen er 2 in te krikken
Geen rustige nacht dus. Maar ja, je zit ook middenin de stad...
Uitchecken hoeft pas om 12u, gratis internet en je mag het zwembad en fitness van een zusterhotel gebruiken (kwamen we pas met uitchecken achter, dus geen idee hoe dat was)

met partner, Aug. 2010
Redelijk hotel ietwat verouderde kamer
Dennis Hagen
6-9-2010 Op de site van het hotel lijkt het dat het hotel is opgeknapt, niets is minder waar, wij hebben hier 2 nachten geslapen in een verouderde kamer, op zich wel goed en schoon maar niet zo mooi als op de site. Miami south beach is leuk om een dag of twee te zijn meer ook niet dan heb je south beach en de stad wel gezien, let op want pakeren is een drama in de stad, je kan gewoon nergens je auto kwijt!! wij hebben een uur rondgereden om een plek te vinden, dus probeer bij het hotel te plaatsen, dorchester heeft een eigen parkeerplaats waar wel voor betaald dient te worden, echte is het ons gelukt dit niet te doen, gewoon parkeren als er plek is en niet doorgeven aan de receptie, scheelt 20 dollar per dag.

met partner, 2010
Ruim voldoende
Hilbrand
17-8-2010 Een leuk hotel met grote schone kamers! Zwembad is aan de kleine kant maar het strand is op 50 tot 100 meter. Geen restaurant aanwezig maar voldoende gelegenheden op loopafstand. Er is wel een bar aanwezig maar was tijdens ons verblijf erg rustig.

met oudere kinderen, Juli 2010
Mooi centraal gelegen
Marco
31-7-2010 Ter afsluiting van onze vakantie 4 overnachtingen in Dorchester. Het hotel ligt mooi centraal gelegen en is ten opzichte van de trekpleisters (ocean drive, lincoln road) op loopafstand. De zee ligt op enkele minuten lopen.
De hotelkamers zijn mooi ingericht, echter vonden wij de kamers aan de krappe kant. Met 2 grotere kinderen is er niet veel ruimte. Het hotel beschikt ook over een groot aantal suites. Met wat bijbetalen zeker een aanrader. Voor 30 dollar meer heb je een aparte living, volledig ingerichte keuken en aparte slaapgedeelte en een balkon. Het zwembad is aan een opknapbeurt toe.

Goed om te weten dat er tijdens ons verblijf net gestart is met een groot bouwproject naast het hotel en 10 meter van het zwembad. Dit geeft nogal wat geluidsoverlast.

met partner, Juli 2010
Leuk hotel
Carlo en Susanne
22-8-2010 De eerste 2 nachten tijdens onze rondreis hier verbleven. Goed hotel met een goede ligging. Het strand is te bereiken door de weg over te steken. Let wel goed op zakkenrollers op South Beach. Ocean Drive leuk om over heen te lopen en een hapje te eten. Ongeveer 15 minuten lopen vanaf het hotel.
Ruime, mooie en schone kamers. De kamer die wij hadden was wel iets gehorig. Maar niet storend. Beslist een aanrader.

met jonge kinderen, Juli 2010
Leuk goedkoop hotel op toplocatie in Miami Beach
Hinny, Ina en Dani ...
1-11-2010 Wij hadden een gerenoveerde kamer aan de voorkant van het hotel. Voor 2 nachten prima te doen. Alles op loopafstand. Parkeren inmiddels al 27 dollar. Naast het hotel zijn ze een parkeergarage aan het bouwen met plaats voor 139 auto's. Geen lawaaioverlast gehad van de bouw. Zwembad klein, maar voor een snelle frisse duik prima. Leuke bar met happy hour. Volgende keer gaan we hier weer heen voor een nachtje na aankomst in Miami. 's avonds nog even rondlopen op Lincoln drive of Ocean drive. 's ochtends lekker ontbijten bij Jerry's.

met partner, Mei 2010
Geweldig
Stijn
29-5-2010 Moderne strakken kamers. Gratis arico en kluis op de kamer en een mooie 32"LCD tv.
Uitzicht is niks maar daar kom je ook niet voor.
Overkant is het strand en rechtsaf vindt je de winkels , restaurants en shops.
Voor de deur een bushalten hiervoor betaal je altijd ongeacht de rit 2dollar p.p en dat is de moeiten want ga ook eens kijen op bayside geweldig gewoon.

Hotel schoon en vriendelijk
zeker een aanrader.

Top hotel
Stijn
29-5-2010 Echt een goed hotel !
Mooie ruimen kamers met modern interieur als bijvoorbeeld een 32"LCD tv en twee grote bedden.
Niet tevergeten een goede werkende AIRCO (GRATIS )en die heb je nodig daar. (uitzicht minder maar neem aan dat je daarvoor niet een hotel of laat staan naar Miami toe gaat
Daarbij een goedwerkende gratis kluis op kamer.
Ligging straat over over is zee ... rechtaf zijn alle restaurants , clubs en winkels prima te lopen.
Bushalten voor de deur(altijd vaste prijs per rit p.p 2dollar) dus zeker naar Bayside gaan met de bus.

Oceandrive , Lincenroad alles is zo goed te lopen.

6,1
6,3