99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 3.553 bezoekers online

Beoordelingen Dorchester***

19 maart 2010

6,4

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dorchester***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dorchester*** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Dorchester*** bij:

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen van Dorchester***

NL (43)

6,4

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (11)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (2)
Vrienden (3)
Groepsreis (1)
Alleen reizend (2)
Alleen reizend, Sept. 2009 Armand, 29-11-2009
Algemene indruk
Prima hotel op een goede locatie
Het hotel is prima gelegen. Ocean drive en lincoln road liggen op een paar minuten loopafstand. Auto of openbaar vervoer heb je dus niet perse nodig.

De kamers zijn modern ingericht en alle voorzieningen zijn aanwezig, maar verwacht geen overdreven luxe. De kamers zijn wel schoon en netjes.

Een nadeel zijn de extra kosten voor het parkeren van je auto, maar volgens mij moet je overal in miami beach wel betalen als je je auto veilig wilt parkeren. Ook zijn het aantal parkeerplekken beperkt. Toen ik arriveerde was er nog 1 plaats vrij.

Al met al een aardig hotel, wat met name geschikt is als je er een paar dagen wilt overnachten in miami beach tijdens een rondreis. Maar als je langer dan een week in miami beach wilt verblijven zou ik op zoek gaan naar een hotel met net iets meer luxe.

Met partner, onbekend H en R, 18-9-2009
prima
Leuk hotel in het art decodistrict.
Modern ingerichte kamer.
Vlakbij winkelcentrum, strand en ocean drive.Ontbijtmogelijkheden op loopafstand.

Met partner, Aug. 2007 kellylof, 9-9-2009
Redelijk hotel
Goed zwembad. Hotel was een stuk lopen vanaf ocean drive, maar daarentegen was het hotel ook wel wat goedkoper.

Voor het ontbijt moest je best wel wat betalen, maar de keuze was erg summier.

Wij hadden een wat oude kamer, maar de bedden waren erg groot. Niet een heel bijzonder hotel, maar absoluut niet slecht.

Met partner, Aug. 2009 Marcel en Linda., 31-8-2009
Algemene indruk
Leuk en goed hotel! Geweldige ligging!
Voorafgaand aan onze cruise hebben wij 3 nachten in het Dorchester hotel in Miami doorgebracht. Dit hotel ligt in het bekende Miami South beach. Het ligt een paar minuten lopen van de zee, en 10 minuten lopen van Ocean drive en het leuke Lincoln road. We hadden een hele ruime, recent gerenoveerde kamer, met 2 kingsize bedden, genoeg kastruimte, een koelkastje, kluisje en een flatscreen tv. De badkamer was daarentegen niet gerenoveerd en was vrij sober. Het hotel heeft een mooi zwembad met loungestoelen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt, dus daar kan ik niks over zeggen. Het hotel heeft ook een leuke bar, die volgens mij niet zo heel duur was. Want voor 4 drankjes (2 cola en 2 margarita's in happy hour time) moesten wij 10 dollar betalen. Een prima hotel op een toplokatie!!

Vrienden, Sept. 2008 simon, 30-8-2009
Algemene indruk
een wat sober oogend hotel maar op zich wel prima
Het hotel ligt op een paar minuten lopen van het strand en 10 a 15 minuutjes lopen van ocean drive. Ik vond het strand te hoogte van dit hotel weinig enerverend. Je betaald ook grof geld voor een ligbedje en parasol en het is niet echt heel bijzonder. Het zwembad van het hotel is dan een betere optie. Waar je wel voor moet oppassen is dat je absoluut niets haald bij het barretje aan het zwembad. Ik geloof dat wij iets van $7 moesten betalen voor een biertje. echt belachelijk voor een hotelbar. de kamers zijn sober maar wel netjes. Het ontbijt sloeg ik standaard over maar dat zag er prima uit. je betaald trouwens ook geld om je auto bij het hotel te kunnen parkeren (ongeveer $25 p dag) maar dat is in heel south beach gebruikelijk. oh ja... internetten kost je ook geld en is heel omslachtig. al met al was het hotel wel oke maar verder niet heel erg bijzonder.

Vrienden, Aug. 2009 Miriam, 13-8-2009
Leuk hotel
Hotel 'bijna' in het centrum ten midden van alle winkels en restaurant, dit op loopafstand 5 á 10 min. Strand (niet zo mooi als rest van Florida) op 5 min loopafstand. Mooi gerenoveerd hotel met gratis internet lobby (1 pc). Kamers groot en modern met o.a. kluisje, koelkastje, flatscreen en airco. Bedden prima. Badkamer simpel vergeleken met rest hotel. Zwembad lekker met lounge stoelen. Ontbijt is vanaf 9 dollar. Bar buiten erg mooi. Personeel ok, wel merk je dat je in de 'grote' stad zit met véél spaanstaligen.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 fam. optende, 12-8-2009
Algemene indruk
Goed hotel, goede prijs/kwaliteit verhoudig
Goed hotel op een centrale plek in Miami Beach. Met parkeermogelijkheden wat niet veel voorkomt, dit kost wel wat.
Kamers zijn ruim en schoon aan de straatkant wel gehorig.
Vriendelijk personeel

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2006 Pim, 24-6-2009
mooi hotel
ligt op een paar min lopen van het strand, verder wel in het centrum van miami beach!

Met partner, Feb. 2009 Bas en Ilse, 19-6-2009
eenvoudig hotel
We zijn hier 1 nacht geweest, het hotel ligt vlakbij Collins av. Hier kan je lekker eten en er zijn leuke winkels.
Kamers zijn netjes, wel wat eenvoudig. Bedden zijn goed. Personeel is erg vriendelijk.
Parkeren is erg duur, maar dat zal ik heel Miami Beach zijn.

Met partner, Mrt. 2009 henriette beenen , 30-4-2009
Prima hotel
Hotel is oké voor 2 nachten. Kamers zijn een beetje
gedateerd wij hadden een heel grote kamer aparte slaapkamer woonkamer keuken eetkamer een kleine badkamer. Prima bed. Een grote airco maakte veel lawaai. Strand op loopafstand, Ocean drive 10 min lopen. Stads tour + boot tour door Maimi is leuk om te doen.

1 2 3 4 5 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?