Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 5.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.045 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Miami Beach > Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside**

Beoordelingen Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside**

10 februari 2012

4,6
Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside** Miami Beach
5,7

Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside scoort een 5,7 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Days Inn Miami Beach Oceanside** met andere accommodaties in Miami Beach.

8 beoordelingen over Days Inn Miami Beach Oceanside**

met partner, Nov. 2011
Nooit meer
Heleen
12-12-2011 Kamers vreselijk vies, muf, oud en niet schoon we zaten op de 9e etage, waarschijnlijk kamer weinig gebruikt. 2 foto's van de kamer en 1 van het uitzicht (als je oceanside krijgt) We hadden een prachtig reis gemaakt maar de loaatste 2 dagen in Miami was echt een domper. Via touroperator geboekt, die wilde niet, van te voren, omboeken!!!!

met een groep, Mei 2009
Goede plek, voor herhalng vatbaar
Dhr PF Heijnen
29-11-2009 Hotel ligt aan het strand, we zijn hier 2 dagen geweest. De reis was een rondreis florida en was, op een paar flinke regenbuien, goed georganiseerd.
Ik zou het zo over doen

Familie
E. Welle
17-8-2007 De hal bij binnenkomst was wel luxe.
De kamers daarentegen erg gedateerd en maakte een vieze indruk. De ontbijtruimte en bar/eetgelegenheid waren ronduit vies. Je kon er van de vloer eten, zoveel viezigheid lag er!!! Wilde er het liefst meteen weg maar we maakten een rondreis, alles was al betaald. De ligging was wel goed, direct aan het strand.

Familie, Mei 2007
J.J.v.d.Meer
19-5-2007 waardeloos hotel
Allen de ligging is goed aan het strand en vlak bij het centrum.
Kamers lala,ze kloppen overal geld uit je zak.
Parkeren 20 dollar ( incl )
Kluisje huur 2,60 ( incl) of je er gebruik van maakt of niet.
plus af en toe kapotte liften

janine
23-1-2007 het hotel was moeilijk te vinden en vies, slechte service alleen de ligging is goed

met partner, Okt. 2006
Karen
26-1-2007 Wat een smerig hotel en onvriendelijk personeel. De doucheruimte bij onze kamer zat vol met schimmel. De ruimte waar ontbeten kon worden was vies en vet en er was veel stuk. De bar buiten bleef je met je armen op plakken. Wij wilden drie dagen blijven want de ligging is prima. Maar na 1 nacht wakker gelegen te hebben omdat we het zo goor vonden zijn we weer weggegaan. Er werd bij de receptie niet eens gevraagd waarom we eerder weg wilden. Toen ik vroeg of ze dat niet wilden weten zei de receptioniste acht het is een oud hotel. Nou ik heb wel vaker in oude hotels geslapen maar die waren wel schoon. Voor ons nooit meer een Days Inn.

met partner, Okt. 2006

22-11-2006 leuk hotel, direct aan het strand, parkeren moeizaam en prijzig. Zeer vriendelijk hotelpersoneel. krakkemikkige liften.

met vrienden, Dec. 1994
Hier kom ik niet meer
jpm
11-4-2010 gedateerd hotel,er zijn betere/mooiere hotels in miami voor dat geld.

4,6

met een groep (1)