Hotel Best Western Oceanfront Resort** in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.069 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Miami Beach > Hotel Best Western Oceanfront Resort**

Beoordelingen Hotel Best Western Oceanfront Resort**

9 februari 2012

5,9
Hotel Best Western Oceanfront Resort** Miami Beach

Hotel Best Western Oceanfront Resort scoort een 7,5 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Oceanfront Resort**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Oceanfront Resort** in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Best Western Oceanfront Resort** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Best Western Oceanfront Resort** met andere accommodaties in Miami Beach.

25 beoordelingen over Best Western Oceanfront Resort**

met vrienden, Feb. 2011
Prima Plek
Van Roekel
8-3-2011 heerlijke plek, direct aan het strand. kamers groot, wel wat gehorig. gratis bedden op het strand. prima complimentary breakfast!

met oudere kinderen, Juli 2010
Prima plek
Ingrid
30-8-2010 Wij zijn hier 5 nachten geweest, gekozen vanwege ligging, direct aan zee, en eigen parkeerplaats. Een van de weinige appartementen in Miami Beach, Publix op 5 minuten lopen. Kamer word dagelijks schoon gemaakt en het personeel is erg vriendelijk, vooral Cherli en Gloria! Wij komen hier zeker terug.

met partner, Okt. 2009
Zo heerlijk aan zee
ella
28-12-2009 hotel is door ons gekozen omdat het laagbouw is, vlak bij een supermarkt is en je er gratis parkeren kan. mensen waren er zeer aardig. de ligging is super, dicht aan een fantastsch strand met een geweldige zee. het ontbijt is niet in overvloed, maar van wat wij in andere hotel hadden is dit een behoorlijk ontbijt. de supermarkt heeft alles en is op een paar minuten lopen.
kom misschien nog terug vanwege de rustige ligging, laagbouw (uniek), zee en de temperatuur.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Best Western Oceanfront Res...

met partner, Mei 2009
Do not enter
magusutrecht
5-6-2011 Hotel ligt aan het strand, dat is mooi. Verder budget hotel en verwaarloosd, slechte service gecombineerd met slecht faciliteiten, geen aanrader.

Familie, Aug. 2008
In minder dan 5 min. lig je op het strand!!
Jet
14-8-2008 Ligging van het appartementen hotel is uitstekend! Zalig als je van een paar stranddagen wilt genieten. Minder als je regelmatig naar South Beach / Ocean Drive wilt gaan, daar ligt het nl. ver vandaan. Appertementen netjes / voldoende verzorgd. Een balkon heb ik wel gemist. Gehorig gebouw en veel luidruchtige gasten. Het ontbijt / ontbijtruimte is om te huilen. Dat is jammer en naar mijn idee helemaal niet nodig. Parkeren is gratis, evenals gebruik van computer / internet.

Monica
3-6-2008 Wij zijn hier 3 nachten in april geweest. De ligging is prima, direct aan het strand. Er zijn ook twee kleine zwembaden. Onze schone kamer was enorm en compleet met keuken. Enige gemis is een balkon of een zitje buiten de kamer. Er staan wel stoeltjes op de gallerij maar daar zit je weg te waaien en staat er geen zon. Het ontbijt is erg triest, gelukkig is er een supermarkt op loopafstand van het hotel. Verder is er een parkeerplaats aanwezig.

Familie
Els Swaans-Racké
21-5-2008 wij komen hier al ongeveer 10 jaar een of twee maal per jaar. Zijn nog steeds laaiend enthousiast over de ligging en de vriendelijkheid van het personeel.Ook dat van de receptie.Daar aankomen voelt als thuis komen.En dat is toch een compliment.Gloria,Lee,Riccardo en alle anderen tot oktober.

Familie
wil
19-5-2008 wij zijn 2 mei hier geweest
het is een goed hotel voor deze prijs
personeel is vriedelijk en de kamers zijn een apartement dus alles aan wezig het ligt direct aan het strand het ontbijt is niet zoveel maar voor amerikaanse begrippen was het goed er waren zelfs omeletjes alleen hetene zwembad is verwamt ook nu dat is erg warm en niet lekker

Familie, Mrt. 2008
VERSCHAEREN,JOHN
8-4-2008 Ik treed in 100% bij wat Peter geschreven heeft voor zijn verblijf van 2 maart.Goede en ruime kamer met kitchenette Vriendelijkheid is niet de grootste troef .Een franse Resto op +/- éààm in de Harding av.(FOODGANG) is een aanrader.Naar Centrum Miami en terug kan veel tijd in beslagnemen (Retour 1 uur 30)

met partner, Feb. 2008
Peter
2-3-2008 Goed hotel met vrij goed ingerichte kamers (kitchenette en zitruimte) Goed onderhouden en zeer proper.Ontbijt moet je echter wel vergeten, stelt echt niets voor. Ligging vinden wij dan weer super: rustig en in de nabijheid van supermarkten en restaurantjes. En vlakbij het strand. Vriendelijkheid van personeel hangt af van wie er aan de receptie staat: soms vriendelijk en soms inderdaad alles te veel gevraagd.

5,9