Hotel Best Western Atlantic Beach in Miami Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Best Western Atlantic Beach

2 juni 2012

hotel met zwembadje.

Beoordelingen Hotel Best Western Atlantic Beach

4101 Collins Avenue, 33140, Miami Beach
Hotel Best Western Atlantic Beach scoort een 7,7 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Best Western Atlantic Beach? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Best Western Atlantic Beach in Miami Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Best Western Atlantic Beach vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Best Western Atlantic Beach met andere accommodaties in Miami Beach.

11 beoordelingen over Best Western Atlantic Beach

met partner, 2011
"Prima hotel met prive strand, Mid-beach"
soraya580
19-10-2011 Net hotel met een goede service. Ruime kamer met een ruime kledingkast, kluisje, koelkastje, nette badkamer met fohn en 2 grote bedden. Kamer werd elke dag schoongemaakt en waren genoeg handdoeken, ook bij het zwembad en strand waren badlakens aanwezig. Hadden uitzicht op een ander hotel en de oceaan.
Buurt is rustig in mid beach en er is een bushalte naar north en south beach op loopafstand. Hotelontbijt was goed, ruime keus en kost rond de 32dollar met tip en tax.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Hotel met zicht op de Atlantische Oceaan"
Ger
19-7-2011 Best Western Atlantic Beach in Miami Beach is een prima hotel. Wij hadden een ruime kamer met balkon dat uitkeek op de Atlantische Oceaan.
Via de boardwalk is downtown Miami Beach in een half uur te bereiken.
Er is een kleine parkeergarage waarvan gebruikgemaakt kan worden. Gelukkig hebben wij daar tegen betaling een plek voor onze auto gevonden.

met partner, Juli 2010
"Prima!"
Danielle
26-8-2010 Wij hebben dit hotel van 12/7 tot 17/7 bezocht.

Prima hotel, ruime kamers met alles wat men nodig heeft en proper! Prijs is prima in verhouding met de kwaliteit! Ligging aan Miami Midbeach, direct aan het strand. Goed ontbijt ( buffet ) voor USD 12. Parkeren is wat minder in de buurt! Kijk eens in de zijstraatje daar is het vrij parkeren van 18.00 tot 09.00 uur!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Best Western Atlantic Beach...

"Prima Hotel"
Lia
27-1-2010 Na onze vlucht naar Miami 1 nacht in dit hotel geslapen.
Prima hotel. Mooie kamer. Vlakbij het strand, we hadden vanuit de kamer zicht op het strand. Het ontbijt is in buffetvorm en prima verzorgd!
Het personeel aan de balie werkt niet echt snel, maar als je op vakantie bent hoeft dat geen probleem te zijn.

"Aanrader!"
Bianca
8-4-2009 Net hotel, kamers schoon, had een kamer op de 9e etage met frontal ocean view, dat is erg mooi(was gratis upgrade). South beach is op loopafstand, weliswaar met je wandelschoenen aan, maar loop langs de houten 'boardwalk' langs het strand en het is geen straf. Er is géén valet parking ondanks diverse beschrijvingen. Zet je auto in Charles'garage op 5 minuten lopen tegen $20 per 24 uur. Ontbijt is mogelijk, prima verzorgd in buffetvorm tegen $12 p.p. Hotel ligt rustig, ik zou er terug gaan.

met een groep
"Leuk hotel."
angela
8-4-2009 Heel leuk gehad,alleen vond ik ze niet zo vlot bij de balie,alles ging op zn elf en dertigst.We hadden alleen ontbijt,dat was heerlijk.Elde dag werden de kamers schoongemaakt.

met oudere kinderen, Apr. 2009
"Twijfelachtig"
J.L. Nobel
10-5-2009 Bij aankomst (middernacht) kregen we twee kamers die we als Ocean Front geboekt hadden en die bleken uit te kijken op de hotelmuur van de buren. Aan de receptie bleek dat men geen Ocean Front op dat moment had en men deed voorkomen niet te weten dat we Ocean Front hadden geboekt. De volgende ochtend kregen we toch één kamer die uitkeek over de oceaan en laat in de middag de andere. We zijn er drie nachten verbleven. Voor het overige was het niet slecht maar een volgende keer zou ik liever een hotel boeken in bijvoorbeeld het Art Deco district. Dat is ook nabij Ocean Drive en daar is 's-avonds meer te beleven.

alleenreizend
"Prima ***hotel"
Huub Kolen
3-11-2008 goede ligging. Vlak aan het strand.
Mooie kamers, verder wat 'kleurloos'.
Gewoon een goed hotel. Grote kamers en schoon

met partner, Okt. 2008
"Prettig hotel"
chantal
18-10-2008 1 nacht geboekt via touroperator. Ligging direct aan strand/zee op 2 km van ocean drive. Parkeren is vrij lastig langs de weg (parkeermeter) of parking (2 blocks verder,wel met korting). Mooie receptie met vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie ruime kamer (hoog met zeezicht,echt een aanrader) met fijne bedden,tv,bad,balkon met zitjes. Ruime kluis op de kamer (2 dollar),gratis internetverbinding en gratis upgrade van een standaardkamer (landzicht) naar een oceanvieuwkamer ! Ook konden we zelf kiezen of we een hoge of lage verdieping wilden (9 etages,vanaf de 5e etage goed zeezicht). Mooi rustig strand met strandwacht meteen achter het hotel. Gemoedelijke sfeer,kamers totaal niet gehorig,we hebben er prima geslapen. Ontbijt (13 dollar) in buffetvorm was uitstekend met heerlijke ommelet ter plekke bereid met zelf te kiezen ingredienten. Prettig hotel niet te ver van ocean drive maar weg van alle drukte en lawaai van het uitgaanscentrum. Een aanrader !

met partner, Juli 2008
"Aardig hotel"
ineke
5-10-2008 Wil je en relaxen en naar South Beach?
Dan zit je hier goed.
Kamers zijn redelijk.Zorg dat je geen kamer vlakbij de lift hebt.Je hoort constant het belletje.
Het ontbijt is super kost wel 15 Dollar.Avondeten niet echt goed.De bediening liet nog wel wat steken vallen.Nog bezig met voorgerecht en het hoofdgerecht al brengen.Medium vlees bestellen en welldone krijgen.
Verder aan zee en een klein leuk zwembad met gratis ligbedden.Aan zee moet je hiervoor betalen.
Parkeren is erg lastig.