99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 165 bezoekers online

Beoordelingen Miami Beach

18 maart 2010

6,4
Sfeer

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Miami Beach. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Miami Beach. Ben je zelf op vakantie geweest naar Miami Beach? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.

De beste prijzen en lastminutes voor Miami Beach bij:

20 beoordelingen van Miami Beach

NL (20)

6,4
Sfeer

Toon score en beoordelingen van :
Alleen reizend (1)
Groepsreis (1)
Fam. met jonge kinderen (1)
Met partner (10)
Vrienden (6)
Met partner, Mrt. 2010 Rene, 13-3-2010
Sfeer
Je moet het gezien hebben
Je moet het gezien hebben, maar daar blijft het ook bij. Als je geen interesse hebt in alleen winkelen, drinken en op het strand liggen, dan gaat Miami beach je snel tegen staan. Er is namelijk niet veel anders te doen. Het is echter wel een unieke ervaring. Aanrader is het South Pointe park en de jachthaven.
Als je van een goede nachtrust houdt dan moet je geen hotel op Ocean Drive of Collins nemen. Dat gebied wordt in de avond overspoeld door (te veel) drinkende mensen en regelmatig ontsierd door vecht partijen. Misschien ligt dat aan de
periode waarin ik daar geweest ben (maart 2010, spring break?).
Leuk er een keer geweest te zijn, maar ik kom er niet meer terug.

Vrienden, Mrt. 2009 peter, 10-3-2010
ik ga dit jaar weer!
zon, zee, uitgaan, shoppen. miami is the place to be. erg prettige ervaring.

Met partner, Sept. 2009 MarcenMo, 20-2-2010
Genoten van Miami Beach
Miami Beach is een geweldige plaats om van het strand te genieten. Wij hebben een rondreis gemaakt door Florida en wij eindigden onze reis in Miami. Het heerlijke van Miami is echt het strand en daar hebben dan ook volop van genoten. Het is heerlijk om langs Ocean Drive te lopen en te genieten van de Art Deco gebouwen. Heerlijk langs verschillende winkels struinen en zien en gezien worden terwijl je loopt. Of zoals velen doen: rijden langs Ocean Drive. Wij vonden Miami Beach eruit zien alsof je op de set van Miami Vice loopt en alles is zo ontzettend herkenbaar! Het zeewater is geweldig blauw en het zeewater is heerlijk om in te zwemmen. Ook hebben wij heerlijk gegeten langs Ocean Drive en de prijzen vielen ons ontzettend mee. Het is zeker de moeite waard om als je in Florida rondreist om ook even langs Miami te gaan, wat een enorm verschil is in vergelijking met de westkant van Florida, waar het toch wat gemoedelijker is. De drukte van Miami is in eerste instantie dan ook even wennen.

De beste prijzen en lastminutes voor Miami Beach bij:

Met partner, Sept. 2009 D , 4-2-2010
Geweldig!
In september 10 dagen in Miami Beach gezeten.
Miami Beach zelf is heerlijk. Wij hebben vooral genoten van de Ocean Drive. Heel de avond op een terras mensen kijken. Goede tip is om een fiets te huren, wij zijn doot downtown naar het sea aqarium gefietst. Uitgaan is leuk (mansion) maar als je met een groep mannen bent bijna niet te doen. Dichtbij liggen verschillende outlet malls en alles is echt veel goedkoper als in Nederland. Goede tip is om een Wij zijn ook 3 dagen naar de Keys geweest en naar de Everglades. Echte aanrader.

Groepsreis, 1992 Bart Verkerk, 17-1-2010
Sfeer
Miami Beach is een plaats die je moet zien
Miami beach is bij uitstek een plaats die je moet bezoeken als je in Amerika bent. Vooral het art deco destrict is prachtig met al die gekleurde gebouwen en ook de beach is daar super. De eetgelegenheden zijn goed en het eten is lekker. Een plek waar ik graag ging eten was 'Larios On The Beach' waar ze heerlijke steaks hebben.

Vrienden, Okt. 2009 Claudia , 4-12-2009
Fantastische plek!
Onze rondreis door Florida begint en eindigt in Miami Beach.
Superplek, moet je een keer gezien hebben! Shoppen op Collins Avenue, het kleurrijke Art Deco district, wandelen over de 'board walk' langs het strand, zeer mooie brede zandstranden van het trendy South Beach met de 'baywatch life guards, lunchen en mensen kijken op Ocean Drive en niet te vergeten een super uitgaansleven in bv Mango's waar je een lekkere mojito kan drinken en salsa kan dansen! Aangezien hier veel spaans gesproken wordt is het net of je in Cuba bent.

Met partner, Okt. 2008 Nynke, 8-10-2009
Miami, de Oostkust van Florida viel erg tegen
We hebben een rondreis gemaakt vanaf Orlando. Eerst naar de west kust via de Key's naar de Oost kust. Miami viel mij erg tegen. De westkust daarentegen vond ik super, Witte stranden en blaauw water!

Met partner, onbekend Remco, 25-9-2009
Miami voelt niet echt USA
Miami is fantastisch. Met name South Beach met haar Ocean Drive, gezellige terrassen, mooie mensen, prachtige stranden en relaxte sfeer. Miami zelf veel daklozen.
Alleen maar strand geweest en uitgegaan. Het verbaasde mij overigens dat je overal gewoon binnen kon roken. Vond ik als roker wel ok.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Priester, 10-8-2009
1x is genoeg..
Miami Beach, is puur hoge hotels aan een doorgaande weg met aan de voorkant strand. South beach heeft de gezellig ocean drive, wat met name in de avond gezellig is met restaurants en art deco gebouwen. Het strand is gewoon zand/water en wier. Miami is een beetje stil blijven staan in de tijd...

Vrienden, Okt. 2008 tamara, 19-7-2009
Heerlijke stad
Miami is een heerlijke stad. Je kunt er heerlijk aan het strand liggen, de ocean drive aflopen, lekker eten, uitgaan en shoppen.

1 2 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?