Hotel Marriott Village Fairfield Inn***** in Lake Buena Vista (bij Orlando) Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Marriott Village Fairfield Inn*****

De voorkant van het hotel

Beoordelingen Hotel Marriott Village Fairfield Inn*****

8615,Vineland Avenue , 32821, Lake Buena Vista (bij Orlando)
Hotel Marriott Village Fairfield Inn scoort een 8,2 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marriott Village Fairfield Inn*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marriott Village Fairfield Inn***** in Lake Buena Vista (bij Orlando), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Marriott Village Fairfield Inn***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Marriott Village Fairfield Inn***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Marriott Village Fairfield Inn***** met andere accommodaties in Lake Buena Vista (bij Orlando).

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Marriott Village Fairfield Inn*****

met partner, Okt. 2010
"Mooi centraal gelegen voor parken orlando"
calimerosmoke
27-12-2010 eerst 2 nachten en week later na cruise 6 nachten in dit hotel gelogeerd. 1e kamer was heel erg gehorig wat betreft de airco unit van het gebouw zelf stond pal onder het raam maar dan wel 3 verdiepingen lager. Ook snelweg gaf veel lawaai overlast. Na klacht hier over mochten we meteen naar een andere kamer verhuizen. De laatste 6 nachten kamer op begaande grond. Mooie kamer rustig koelkast LCD tv en koffiezetapp. aanwezig. Weinig opbergruimte. Antbijt was wel erg karig. Wafels baggels toast, banaan, sinaasappel, danoontje fruityoughurt. koffie thee jus ei. Geen hartig beleg alleen jam. Haalde bij de publix supermartk ontbijtspullen hadden toch koelkast op de kamer. Waren niet de enigste die dat deden werd ook niet moeilijk over gedaan door personeel. Pesroneel erg vriendelijk en behulpzaam. Goede internetfaciliteit ook als je geen eigen laptop mee had. Stonden 4 pc voor de gast waar je tegen betaling kon internetten.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Een van de betere hotels met een ideale ligging"
Fam v d Heijden
24-5-2010 Verbleven 4 dagen in dit hotel, zeer nette kamers en gebouw, geen last van geluid van de andere kamers. Met tv internet,koffie en thee apparaat en koelkast.Alleen wat weinig bergruimte.Fijn zwembad en splash gedeelte.Genoeg ligstoelen aan het zwembad en wirhlpool.Heel de dag gratis koffie en thee. Ligging ideaal bij de parken en Orlando old town.Genoeg eetgelegenheden in de buurt(sommige op loopafstand) Net wat achter het hotel de prime outlets en nieuwbouw van een Mac Donalds zelfs nog niet op Tomtom.Zeker een aanrader dit hotel,er zitten er 3 bij elkaar en je mag alle faciliteten van de andere gebruiken. Ontbijt is goed en smakelijk alleen was even wennen dat het op wegwerp bord/bestek wordt gebracht.

"Zeer goed"
hrm verhoeven
12-5-2010 wij zijn er al 5 maal geweest
en service was steeds goed
we komemen elk jaar daar voor 1 maand
echt een aanrader

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Marriott Village Fairfield ...

met partner, Mei 2010
"Goed hotel voor prima prijs."
Antoinette
1-6-2010 Goed hotel, prima ligging als je naar Disney en de andere parken wilt. Ook is er een outlet om de hoek, wij komen er al jaren. Het hotel ziet er fris en netjes onderhouden uit. Groot complex, 3 gebouwen op het terein. Grrot zwembad wat verwarmd is. Het ontbijt is prima, niet heel uitgebereid, maar van alles wat. Koffie, thee, melk, vruchtensap, brood, beleg, yoghurt en fruit. Koffie en thee kan je de hele dag door pakken in de lobby. Op dekamer heb je koffiezetfaceliteit, een koelkastje en internetacces. Volgende keer weer.

met jonge kinderen
"Uitstekend middenklasse hotel"
van Nuenen
29-10-2009 personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
ontbijt voldoende om dagje mee te starten (redelijke variatie)
Zwembad ok.
Kamer ok, ook het schoonmaken. Elke morgen een dollar op het kussen en na enkele dagen waren zelfs onze kleren opgevouwen.
Zeer streng op rookverbod in de gebouwen. Er wordt onmiddellijk $250 van je CC gehaald. (okt. '08)

met jonge kinderen
"Ik vond het heel erg leuk"
casper 10 jaar
14-5-2009 Ik vond het heel erg leuk.
Het ontbijt was lekker.
Alleen ze hebben niks hartigs.
De bedden lagen lekker.
Er is een heel mooi zwembad.
Je kan er fitness doen.
Het ligt dicht bij Disney.

met een groep
"Toppie"
Richard
14-11-2008 Geweldig hotel met ideale ligging. Vorige maand 3 nachten verbleven. Vlakbij de pretparken en shuttlevervoer om de hoek. Goed ontbijt en in restaurant Coral Garden kost een all you can eat-buffet slechts $ 12 en keus in overvloed.
Epcot en Disneyworld waren super.

Familie
"Heel leuk en schoon hotel met mooie kamers "
vanessa
6-11-2008 wij zij vorig jaar met z'n vieren naar dit hotel geweest voor 5 dagen
Dit is een mooi en leuk hotel met zwembad,Vlak bij bijvoorbeeld sea world .Het eten (ontbijd) was net als een de rest van amerika veel pancakes en cake en piepschuim (bekers en borden) .De kamers waren netjes,groot en schoon. We zij nog in 5 andere hotels geweest op verschillende plaatsen maar dit was toch wel 1 van de beste, terwijl we toch ook in duurdere hotels zij geweest.

linda
18-6-2008 wij zijn net terug en vonden dit een goed hotel. Goede lokatie, we waren binnen 10 minuten bij disney en ook sea world . kleine 15 minuten bij universal.Ligt langs de i4 waardoor je zo overal bent.Doordat kamers op eind van vakntie niet meer beschikbaar waren zijn we voor 1 nacht naar ander hotel in kissimme geweest.Maar fairfield vonden wij beste.

Familie
Natalie
14-5-2008 Nette en ruime kamers. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Continentaal ontbijt voor Amerikaanse begrippen erg goed. Ligging erg goed, tov outletcenter en kort bij alle parken. Prijs/kwaliteit perfect!!!

1 2 3 4 5 volgende