Villa Universal Resorts Kissimmee*** in Kissimmee (bij Orlando) Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Villa Universal Resorts Kissimmee***

Villa Universal Resorts Kissimmee*** Kissimmee (bij Orlando)
1 beoordeling

Beoordelingen Villa Universal Resorts Kissimmee***

1057-A Universal Place, 34744, Kissimmee (bij Orlando)
Villa Universal Resorts Kissimmee scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Universal Resorts Kissimmee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Universal Resorts Kissimmee*** in Kissimmee (bij Orlando), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Villa Universal Resorts Kissimmee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Villa Universal Resorts Kissimmee*** met andere accommodaties in Kissimmee (bij Orlando).

1 beoordeling van Universal Resorts Kissimmee***

1 beoordeling
Familie, Juli 2005
Cor en Helen
3-1-2008 Wij hebben drie nachten verbleven in het Hrd Rock Hotel van Universal, in een woord GEWELDIG!
Nu moet ik eerlijk zeggen dat wij met het verkrijgen van onze kaarten voor de Universal Parken wel heissa hadden gehad en wij zonder dat we het wisten overigens zijn overgeboekt naar een topkamer. Op de 7de verdieping van het hotel dus waar je alleen maar met een speciale kaart met de lift kunt komen. Hier bevinden zich de VIPkamers en Suites. De hele dag kun je in de lounge op dezelfde verdieping genieten van eten en drinken INCLUSIEF dus. Maar ook zonder deze extra's vonden wij het een heerlijk hotel.Vriendelijk personeel, goede sfeer, overal muziek tot zelfs in het zwembad, en ik bedoel hiermee onder water dus. Ligging is ideaal als je de parken van Universal wil doen en als je hier slaapt krijg je ook front of the line pasjes, parken zijn lopend makkelijk te bereiken en anders ga je toch met de boot welke je vanaf de tuin van het hotel bereikt! Voor ons nogsteeds een van de toppers!!!