Hotel Fantasy World Club Villas in Kissimmee (bij Orlando) Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fantasy World Club Villas

9,7

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Fantasy World Club Villas

5005 Kyngs Heath Road, 34746, Kissimmee (bij Orlando)
Hotel Fantasy World Club Villas scoort een 9,5 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fantasy World Club Villas? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fantasy World Club Villas in Kissimmee (bij Orlando), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Fantasy World Club Villas met andere accommodaties in Kissimmee (bij Orlando).

3 beoordelingen over Fantasy World Club Villas

9,7
met jonge kinderen, Mei 2010
"Aanrader!!"
Alice
15-1-2011 Dit is echt een toplocatie. Het zijn eigenlijk kleine huisjes met beneden een woonkamer en een complete keuken met vaatwasser, magnetron, oven, koelkast enz. Dan is er nog een kleine badkamer beneden met een douche en toilet en daar staat ook de wasmachine en droger. Boven zijn twee slaapkamers (wij hadden een met een kingsize bed en 1 met twee eenpersoonsbedden) en in allebei de slaapkamers staat een TV. Toen wij er waren werden er villa's gerenoveerd, maar anders dan de auto's van de werkmannen op het parkeerterrein, merkte je daar niets van. Geen geluidsoverlast o.i.d. Helemaal geen opdringerige time-share activiteiten gezien. In het najaar 2010 zou het zwembad helemaal vernieuwd worden, ik kan alleen nog nergens op internet vinden of ook het zwembad al klaar is.
Een opmerking: vraag om een villa met een aparte wasmachine en droger. Wij hadden een 2-in-1 apparaat, maar hij waste niet goed en hij droogde ook niet goed. Maar die aparaten waren ze aan het vervangen, zei de monteur.

met jonge kinderen, Okt. 2008
"Erg leuk resort"
Dennis Olesya Yuliy...
27-5-2010 Prima resort om je Disney vakantie door te brengen. Het resort ligt in Kissimmee, en je bent dan binnen 10 minten in de disney parken, 45 minuten van de oost en westkust, en 5 minuten bij een walmart vandaan. Ligging is ideaal!

De huisjes zijn echt geweldig. Ruime woonkamer en keuken. 2 badkamers, 2 slaapkamers met echte kingsize bedden! Het resort het een een klein zwembad, tennisbaan en een soort kleine speelhal. Service is uitstekend! Timesharing praatje kun je aan meewerken om een korting te krijgen op de disneyparken.

Als wij weer naar orlando gaan, zouden wij zeker graag weer naar dit resort willen.

met jonge kinderen, Okt. 2008
"Super!"
Dennis Olesya Yuliy...
27-5-2010 Dit is echt een superlokatie! de rit vanaf het vliegveld is prima te doen. Bij de lokatie zelf moet je wel even opletten, want je hebt Fantasie Club Villas, en Fantasie Club Villas II (Die ligt 100m verder...:) ) De huisjes zijn echt waanzinnig... grote kamer, grote keuken, 2 badkamers, 2 slaapkamers met heerlijke king size bedden! Alles werd dagelijks verschoond, mensen bij de receptie zijn supervriendelijk. Geen groot zwembad bij het park, maar groot genoeg! Verder ook nog een tennisbaan. Genoeg te doen!

Uiteraard is wel een auto nodig, maar de oost en west kust zijn binnen een uur te rijden, Disney is binnen 10 minuten bereikbaar, de Wallmart is ook 5 minuten rijden.

Zeker een aanrader, en als wij weer naar Orlando gaan, zouden wij zeker weer hier naar toe gaan!