Hotel Emerald Island Resort**** in Kissimmee (bij Orlando) Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Emerald Island Resort****

entree van Emerald Island
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Emerald Island Resort****

8564 Cristal Cove, 34747 , Kissimmee (bij Orlando)
Hotel Emerald Island Resort scoort een 10,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Emerald Island Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Emerald Island Resort**** in Kissimmee (bij Orlando), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Emerald Island Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Emerald Island Resort**** met andere accommodaties in Kissimmee (bij Orlando).

1 beoordeling van Emerald Island Resort****

1 beoordeling
met jonge kinderen, Apr. 2009
"Fantastisch!!!"
Femke Hofstede
13-8-2009 De villa die wij hebben gehuurd op dit resort was geweldig! Wij waren op honeymoon met ons zoontje van 1,5. Als je zulke jonge kinderen hebt, dan is het een aanrader om een villa huren met een 'safety-fence' tussen terras en zwembad. Hierdoor zaten wij enorm rustig en kon ons zoontje het hele huis en terras door. 's avonds zaten wij gezellig in of bij het zwembad terwijl hij sliep. De 192, daar waar veel te beleven is, is om de hoek. Dichtbij Disney en iets verder van Universal (in totaal 20 min). Dit laatste hebben wij bezocht. Ook al zo geweldig met kleintje!! Wij hebben inmiddels al weer geboekt voor februari. Hou de acties met de vluchten in de gaten!!!! Veel plezier!!