Hotel Sheraton Suites Key West**** in Key West Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sheraton Suites Key West****

Hotel Sheraton Suites Key West**** Key West

Beoordelingen Hotel Sheraton Suites Key West****

2001 South Roosevelt Blvd, 33040, Key West
Hotel Sheraton Suites Key West scoort een 9,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sheraton Suites Key West****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sheraton Suites Key West**** in Key West, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Sheraton Suites Key West**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Sheraton Suites Key West**** met andere accommodaties in Key West.

9 beoordelingen over Sheraton Suites Key West****

met partner, Nov. 2011
"Heerlijk luxe"
Alexandra
16-11-2011 Twee lcd tv's maar met slechte ontvangst, zeer ruime badkamer, apart slaap- en zitgedeelte, koelkastje, kluisje, koffie apparaat. Bed was iets te hard naar mijn smaak. Wij hadden een suite met uitzicht op het parkeerterrein, geen balkon helaas. Internetverbinding viel telkens uit en was traag. In het restaurant hebben wij heerlijk gegeten en de bediening was erg vriendelijk.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Super de luxe .... helemaal geweldig"
Melissa & Steffen
7-5-2010 Na 15 jaar weer terug naar Key West. Accomodaties in Key West zijn allemaal prijzig geworden (in het weekend betaal je helemaal de hoofdprijs) zelfs voor diegene die er niet uit zien, dus daarom kun je maar beter iets boeken wat goed is. Key Largo ziet er verpauperd uit. Sheraton in Key West was geweldig. Mooi grote kamer en suite met heerlijk bankstel en prachtige badkamer met een grote inloop douche. 2 grote flat screen tv's. Even de weg oversteken en je bent bij het strand. Personeel was erg vriendelijk. Breakfast was niet gratis. 's Avonds met de auto naar Duvall St (place to be), was maar een klein stukje rijden (5 minuutjes ongeveer). Heerlijk genoten van het hotel, is ook ideaal voor mensen met (kleine)kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar (1 nacht is meer dan voldoende hoor, dan heb je het wel gezien daar in Key West).

met partner, Sept. 2009
"Mooi luxe hotel, met een strand voor de deur!"
MarcenMo
20-1-2010 Een mooi luxe hotel, en het ziet eruit alsof het pas gerenoveerd is. Wij hadden een luxe kamer, met een appart zitgedeelte en een appart slaapgedeelte. De prijs viel ons erg mee, gezien andere hotels op Key West, die met dezelfde faciliteiten echt vee veel duurder zijn

In vergelijking met andere gedeelten in Florida, zijn de hotels op Key West relatief duur. Het hotel heeft een zwembad en als extra luxe: een strand voor de deur, die niet druk bezocht is. Het enige nadeel is dat het hotel buiten het centrum ligt, maar dat was voor ons geen probleem vanwege onze huurauto. (binnen 7 min in het centrum) Dus wat dat betreft vonden wij het niet erg dat het hotel buiten het centrum stond. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen, en het is 15 dollar per persoon, maar zeker de moeite waard om uit te proberen! Wij hebben dan ook heerlijk ontbeten met vers fruit, vers gemaakte wafels en verse bagels.
Echt een luxe hotel en zeker de moeite waard!

met vrienden, Aug. 2009
"Super mooi hotel op een super locatie"
robinjonker
24-8-2010 Dit hotel is prachtig gelegen, de straat oversteken en je zit aan het strand. De Keys zijn geweldig. Ga zeker het eiland rond met een waterscooter in 2 uur tijd, super ervaring. Daarnaast mag je op het strand BBQ'en. Alleen niet met drank erbij. Wij komen hier zeker terug!

met vrienden, Nov. 2006
Tanja
3-12-2006 Slecht hotel vanwege slecht management. Kamers zijn op zich groot en leuk ingedeeld maar wij kregen niet de kamer die we geboekt hadden. Bij klachten werd je steeds "vriendelijk" afgepoeierd en de manager was aldoor "net even niet aanwezig". De jaccuzi was kapot en zou de volgende dag klaar zijn; die volgende dag is nooit gekomen tijdens ons 3 daags verblijf. De shuttlebus rijdt elk uur, tenminste, dat wordt beloofd, maar wij hebben 2 uur staan wachten want hij kwam zomaar een uur niet. Bij bellen naar het hotel werden de mensen (zoals met alles) afgepoeierd en kregen geen antwoord.
Veel te duur hotel voor wat het is. Kun je beter dichter in het centrum gaan zitten voor dat geld.

met vrienden, Nov. 2006
misja
2-12-2006 De prijs/kwaliteits verhouding is slecht. Geen goede service. Men komt beloftes niet na, stuurt je van het kastje naar de muur. Werden in een kamer gezet die gerenoveerd werd. 1 van ons moest op een bedbank slapen, daar boeking niet goed was gegaan. Lawaaierig. Bubbelbad buiten kapot. Cupjes met melk op de kamer waren bedorven. Shuttelbus reed op sommige tijden niet eens. Enige uitleg kreeg je niet. Voor de prijs die je betaald, is dit veels te duur.

Cassiophia
8-4-2006 Prima hotel niet in het drukke centrum.
Grote kamers

Wim & Ine
27-7-2005 Mooi hotel gelegen aan de zuidkust van Key West. Niet in het centrum. Wel een (gratis) shuttlebus naar centrum. Wij waren er net nadat de orkaan Dennis over Key West was geraasd. Ze hadden behoorlijk wat schade gehad. In de gangen lag geen vloerbedekking als gevolg van wateroverlast maar ze waren druk doende dit te herstellen.
Mooi zwembad. Een aanrader

Familie, Mei 2004
Wil Portegies
19-9-2006 net hotel te ver bij het centrum wel een shuttle mooi zwembad.Erg groot hotel in verhouding met andere hotels vrij duur.Het centrum van Key West is erg leuk zeker als je op door reis ben kan je het hier wel 3 dagen volhouden.De tijd gaat hier behoorlijk terug.