Hotel Residence Inn Marriott Sanibel in Fort Myers Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Residence Inn Marriott Sanibel

9,6

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Residence Inn Marriott Sanibel

20371 Summerlin Road, 33908, Fort Myers
Hotel Residence Inn Marriott Sanibel scoort een 9,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Residence Inn Marriott Sanibel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Residence Inn Marriott Sanibel in Fort Myers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Residence Inn Marriott Sanibel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Residence Inn Marriott Sanibel met andere accommodaties in Fort Myers.

3 beoordelingen over Residence Inn Marriott Sanibel

9,6
met partner, 2012
"Mooi hotel nabij Sanibel Island"
Carien
13-1-2012 Mooi goed onderhouden hotel.
Ontbijt prima met vers fruit en kwark etc.
Hotel ligt t.o.v. kleine outletmall met Tommy Hilfiger etc.
Prima gegeten in de Lighthouse de laatste afslag voor de brug naar Sanibel Island. De eilanden zijn dichtbij en er valt veel te doen.
Wij kiezen zeker weer voor dit hotel, als we in de buurt zijn!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Top hotel met uitstekende service!!"
Leandra1975
13-6-2011 Dit hotel is redelijk nieuw (bj. 2009) dus alles ziet er nog tiptop uit. Kamers zijn zeer ruim. Wij kregen een kamer met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer annex keuken. De kamer was groot! en van alle gemakken voorzien. De keuken was zeer uitgebreid, al hebben wij `m niet gebruikt. De ligging is niet aan Fort Meyers Beach, maar aan de snelweg richting Sanibel. Perfecte locatie om Sanibel te bezoeken. De hotels op Sanibel zijn veel duurder dan op het vaste land en de usd 6 tol die je moet betalen is nog altijd goedkoper bij een verblijf in een hotel in Fort Meyers. Het hotel ligt naast de Publix & een benzine station en tegenover de Tanger outlets.

Er is een uitgebreid ontbijtbuffet (veel beter dan het standaard ontbijt bij een Best Western hotel en beter dan bij de Holiday Inn Express hotel). Het zwembad is niet zo groot, wel mooi poolhouse met toiletten en een jacuzzi. Gratis parkeren. Zeer vriendelijke medewerkers die op diverse ogenblikken ons extra service gaven.

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Fantastisch, nieuw hotel"
Marlin
8-1-2010 Dit hotel is per november 2009 pas geopend, wij waren hier in december dus alles was nieuw. We zouden hier 2 nachten blijven maar hebben er nog een nacht bijgeboekt.
De kamers zijn ruim. Een keuken met alles erop en eraan, een zithoek met TV.
Een extra kamer met 2 queensize bedden, heerlijke matrassen, genoeg kussen, tv, etc.
Er is een verwarmd zwembad en een (gratis) jacuzzi.
Het hotel ligt op nog geen 5 minuten van Sanibel Island. Naast het hotel een grote Publix en aan de overkant een groot winkelcentrum.
Wij komen zeker hier terug!