Hotel Outrigger Beach Resort*** in Fort Myers Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.934 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > Florida > Fort Myers > Hotel Outrigger Beach Resort***

Beoordelingen Hotel Outrigger Beach Resort***

30 januari 2012

6,3
Zicht op hotel vanaf het strand

Hotel Outrigger Beach Resort scoort een 7,3 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Outrigger Beach Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Outrigger Beach Resort*** in Fort Myers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Hotel Outrigger Beach Resort*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Outrigger Beach Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Outrigger Beach Resort*** met andere accommodaties in Fort Myers.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

63 beoordelingen over Outrigger Beach Resort***

met jonge kinderen, Jan. 2012
Prachtig strand !
welten
16-1-2012 op onze rondreis door florida hier 2 nachten verbleven.
toen we incheckten hadden we in eerste instantie onze twijfels.
maar onze kamer ( aangepast voor rolstoelgebruik) zag er perfect uit en het allermooiste was het uitzicht wat we hadden. door de balkondeur te openen stonden we op een 200 mtr breed hagelwit strand met slechts enkele palmbomen. we konden de dolfijnen zien zwemmen en een schitterende zonsondergang, echt een plaatje uit een folder. de meeste kamers hadden dit uitzicht niet en keken uit over een parkeerplaats.
op het strand kun je de meest prachtige schelpen vinden. we hebben niet gegeten in het hotel maar tegenover het hotel is een perfect restaurant met heerlijke steaks ( charly's boathouse) je krijgt korting via het hotel. wel is er een leuke tiki bar aan het strand met af en toe live muziek en een klein zwembad (verwarmd). mede door de prachtige ligging van onze kamer ( 103) schitterend!

Lokatie perfect, kamers helaas geen echt balkon
Danielle
4-9-2011 De ligging en faciliteiten zijn echt prima, eten op resort is ook goed, al ziet het restaurant er niet echt gezellig uit (naar Nederlandse maatstaven). Helaas is er echter een groot doorlopend "balkon" waar iedereen overheen moet om bij zijn kamer te komen.

Goede ligging
Angie
20-7-2011 Goede ligging direct aan het strand.
Hotel zelf is wat verouderd,goed voor 1 nachtje maar niet om een hele vakantie te vieren!

met partner, Mei 2011
Leuk voor een dagje
Melz
16-8-2011 Ligging aan het strand, winkels/restaurant op ongeveer 10 min afstand met de auto. Bij aankomst kregen we een gratis "roomupgrade" Geen idee wat dat betekende, kamer is redelijk ruim met dubbel bed en keukentje, badkamer klein. Kamer was wat verouderd maar wel schoon. Een keer avond eten gehad in het restaurant van het hotel, was niet lekker en het personeel onvriendelijk. Leuk voor een nachtje maar niet voor een hele vakantie. Gratis wifi.

Mooie ligging aan strand
Hanneke
31-8-2010 Het hotel licht op Fort Myers Beach (een langerekt eiland met 1 grote weg erover), dus niet in Fort Myers zelf. In de directe omgeving dus niet veel restaurants. Hotel zelf alleen lunch gebruikt, was best aardig. Restaurant ertegenover is best duur. Bioscoop zit er ook tegenover!
Maar met de auto rij je zó naar de pier en daar is genoeg leven in de brouwerij.
Kamers oud, badkamer hopeloos aan vervanging toe.
Per ongeluk wat spullen (dagboek) laten liggen maar die had de housekeeping natuurlijk niet gevonden!!
Zitje voor de deur. Vochtige kamers door slechte airco.

met partner, Aug. 2010
Mooi strand
Carlo en Susanne
22-8-2010 2 nachten in het Outrigger Beach Resort geslapen. Bij het hotel ligt een heel mooi en breed strand. Je kan er genieten van verschillende soorten vogels en vissen.
Bij het hotel zit een klein restaurantje waar je echt lekker kan eten. 's Avonds kan je een drankje pakken bij de Tike bar.
Kamers zijn ruim en schoon. Dit hotel is een aanrader.

met oudere kinderen, 2010
Mooi hotel
Jongereiziger
7-7-2011 Het hotel had een mooie ligging, vraag alleen wel even naar informatie over Pijlstaartroggen bij de Tikibar, men wil je graag helpen. Kamers niet de beste van de wereld maar goed te doen, de 'Maintenance employee' moest nog komen omdat ontlasting niet door de WC paste, hij had er blijkbaar veel ervaring mee. Eten was te doen, zwembad is mooi met een groot 'open terras'(Consumptie niet verplicht) ernaast. Let goed op met de sleutelpassen, die blokkeren al gauw, mocht dit toch gebeuren gewoon even naar de receptie gaan. Ook altijd het kaartje van de receptie in de auto hangen, kan en mag anders worden weggesleept!. Qua voeding kan ik Charlie's Boathouse en de Pizzabakker in het winkelcentrum aanbevelen(Vraag ernaar bij de receptie). De 24/7 7/11-winkel kan nog wel eens handig zijn.

met partner, Juni 2010
Mooi Strand
Dennis
22-7-2010 Het outriggers beach resort ligt direct aan het Strand van de Golf van Mexico. Heel erg breed en prachtig wit zand. Zeer vriendelijk personeel. Rond de middag werd rose en witte wijn geserveerd samen met kaasjes en toastjes als service voor de gasten. Prima restaurant op het resort, lekker eten voor een leuk prijsje!

met partner, Mei 2010
Goed voor op doorreis
Karen en Kay
5-7-2010 Prima hotel voor 1 a 2 nachten. Ontbijt is lekker. Mooi strand, maar klein zwembad. Kamers zijn redelijk verouderd, maar op doorreis moet je niet al te nauw kijken.

met jonge kinderen, Mei 2010
Mooie ligging en nette kamers
Liana
22-5-2010 Toen we aankwamen konden voor 15 dollar per nacht een kamer aan zwembadzijde/ zijaanzicht zee nemen, dat hebben we niet gedaan. Tot onze verbazing, kregen we zonder bijbetaling, toch zo'n kamer. Een schitterend uitzicht. En wat een mooi strand zeg! Alleen het eten in het restaurant vonden wij tegenvallen, maar ja dat kan weleens gebeuren! Vanuit hier naar de Everglades geweest, zeker aan te raden!

6,5

zakelijk (1)