Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort***** in Fort Lauderdale Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort*****

2 juni 2012

Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort***** Fort Lauderdale

Beoordelingen Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort*****

505 N Fort Lauderdale Beach Blvd, 33304, Fort Lauderdale
Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort scoort een 8,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort***** in Fort Lauderdale, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel Hilton Fort Lauderdale Beach Resort***** met andere accommodaties in Fort Lauderdale.

5 beoordelingen over Hilton Fort Lauderdale Beach Resort*****

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fantastisch resort"
Familie Nijkamp
9-8-2010 Het laatste hotel in onze rondreis door Florida van deze zomer. Absoluut het hoogtepunt qua hotel. Met ons gezin hadden wij een twee slaapkamer suite op de 8e etage met oceanview. 2x per dag huishouding en veel extra's (badjassen etc.)
Het hotel is gewoon heel relaxed en onze kinderen 8, 11 en 13 konden gewoon zelf naar het zwembad en verder rond. Het strand ligt aan de overkant van de weg. In de omgeving is voor ieder wat wils. Heerlijk uitrusten na alle bezoek van de parken in Orlando

met partner, Mrt. 2009
"Geweldig hotel vlak aan het strand"
jenny goudzwaard
28-2-2010 mooie ruime kamers,er is in de omgeving van alles te doen

met oudere kinderen, Mrt. 2009
"Prima hotel"
Joke van der Weijde...
13-4-2009 Wij hebben hier 2 nachten geslapen voor dat we op cruise gingen. Mooi hotel. Het uitgebreide ontbijtbuffet kost 29 dollar per persoon maar is zijn geld waard, het is erg uitgebreid en smaakvol.
Het diner in het tapas restaurant van het hotel is ook goed, het zijn allemaal kleine gerechtjes.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hilton Fort Lauderdale Beac...

met partner, Mrt. 2009
"Prima hotel!"
Shawna
24-3-2009 Prima hotel met alles erop en eraan. Op loopafstand van gezellige drukke straat met restaurants enz.. Niets op aan te merken dus.

met partner, Aug. 2007
"Luxe hotel zeer schoon"
J. van Dijk
22-8-2009 Wij zijn hier 3 dagen geweest voor onze cruise. Hilton Fort Lauderdale is een prachtig hotel, mooi zwembad op de 6e etage. Ontzettend vriendelijk personeel en super schoon. De moeite waard om terug te gaan.