Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach*** in Cocoa Beach Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach***

5,5

La Quinta Inn

Beoordelingen Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach***

1 Hendry Ave, 32931, Cocoa Beach
Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach scoort een 7,7 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach*** in Cocoa Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Florida. Vergelijk Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach*** met andere accommodaties in Cocoa Beach.

4 beoordelingen over La Quinta Inn Cocoa Beach***

5,5
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Fijn overnachtingshotel"
Anja
2-5-2012 La Quinta Inn, Altijd goed! Ligging langs een redelijk drukke weg, maar we hebben prima geslapen. Goede bedden. Van hieruit naar Kennedy Space Center geweest. Goed te doen.

met vrienden, Sept. 2011
"Alles OK, op het ontbijt na"
Jos
1-10-2011 Prima hotel, lekker relaxed bij de pool, maar het ontbijt is een drama. Zeer droog en hard brood. Iets wat lijkt op ei en hamburger, maar of het dat ook is? Geen jam, ham of kaas ontdekt.

met partner, Mei 2010
"Leuk hotel voor niet al te veel centen"
Elisa en Leroy
16-7-2010 wij zijn hier 3 nachten geweest, gedurende het Memorial Day weekend en hebben het erg naar ons zin gehad. Het enige wat een beetje jammer is, is dat het nogal ver bij de winkels vandaan ligt (ong 10min rijden). Verder is het gewoon prima, strand is op loopafstand, Kennedy Space center ligt op ongeveer 30min rijden. het personeel is ook erg vriendelijk, wij hadden een ongeluk met de wc die begon over te stromen en binnen 5 min was er iemand driftig aan het dweilen en poetsen. Alles bij elkaar hebben we het er prima naar ons zin gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel La Quinta Inn Cocoa Beach**...

met partner, Aug. 2007
Suzanne Vinken
3-3-2008 La Quinta Inn is gelegen 1 block van het strand, je steekt een vrij drukke weg over en loopt dan middels een slinger (verharde) weg via een ander hotel richting strand. Je hebt al gelijk een feestgevoel vanwege de sfeer die er bij dat hotel hangt, het strand is heerlijk. De kamers zijn groot, nieuw en hebben draadloos internet. Het KAN in bepaalde kamers rumoerig zijn door de airco unit, aan de zijkant van het hotel waren er wegwerkzaamheden, maar niet storend. Het ontbijt is lachen en volledig zelfservice, pannekoeken bakken, fruit, brood en buns, koek en juice. Hamburgers en ei. Het zwembad bij het hotel is ruim, niet SUPER mooi maar wel relaxed en rustig. Aan het hotel vast zit een leuke sports bar, en een sushi restaurant, Denny's ligt 1 block verder. Ik raad dit hotel absoluut aan vanwege de goeie atmosphere, leuk personeel en goede kamers. Er valt overigens te onderhandelen over de prijs van kamer.