99x.xxx beoordelingen - 39.778 bestemmingen - 236.367 accommodaties - 13.318 bezienswaardigheden - 4.408 bezoekers online
Home > Noord Amerika > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Whitcomb*** (vh Ramada Plaza International)

Beoordelingen Whitcomb*** (vh Ramada Plaza International)

12 maart 2010

6,4
6,6

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Whitcomb*** (vh Ramada Plaza International)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Whitcomb*** (vh Ramada Plaza International) in San Francisco, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Whitcomb*** (vh Ramada Plaza International) bij:

Aankomst (optioneel)

• Reisaanbieders
  • Tips (0)
Lettergrootte: A   A   A

1 2 3 volgende

29 beoordelingen van Whitcomb*** (vh Ramada Plaza International)

NL (29)

6,6
6,4
6,5

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (12)
Fam. met oudere kinderen (1)
Groepsreis (1)
Met partner, Sept. 2009 stephanie, 17-11-2009
Historisch groot hotel
Wat erg leuk is aan het hotel is dat het een oud hotel is. De inrichting vond ik erg mooi.
Onze kamer was erg klein en de bedden waren slecht. Ik heb ontzettend slecht geslapen.
De ligging van het hotel is goed. De tram stopt voor het hotel en je bent binnen no-time in het centrum bij de opstap van de cable cars of bij Fisherman's Wharf.
's Avonds kwamen wij de straat niet op, er zijn veel zwervers en ongure types op straat te vinden.
SF is een echte aanrader, wat een leuke stad! De volgende keer echter wel een ander hotel voor ons!

Met partner, Juli 2009 Maarten, 18-8-2009
Mooie buitenkant, lelijke kamertjes
Fraai van buiten, armoedig van binnen.

Het is een zgn. Historic Hotel. Het ziet er aan de buitenkant en de openbare ruimte van het hotel goed uit, maar de kamers zijn zeer klein en uit de tijd. De airco staat vlak naast je bed en blaast je er zowat uit. Bovendien maakt deze een reusachtige herrie.
De ligging "down-town" heeft voordelen; je bent dichtbij alle bezienwaardigheden enz., maar is er de gebruikelijke overlast van oude stadcentra: zwervers en verkeerslawaai. Bovendien is het parkeren erg duur $ 28 excl. tax per dag.
Als we nog een keer naar San Francisco gaan zullen we dit hotel niet meer kiezen.

Met partner, Juli 2007 Maarten, 15-8-2009
Ligging t.o.v. centrum
Fraai van buiten, armoedig van binnen.

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2005 Chris, 19-4-2009
Ligging t.o.v. centrum
Hotel niet om te herhalen; San Francisco wel!
Het hotel ligt aan Marketstreet; een erg drukke straat. In de hotelkamer merk je daar niets van. In de zomer van 2005 stond het hotel nog onder de vlag van Ramada.

Het is een groot hotel met veel kamers. De lobby ziet er netjes uit. De aanwezigheid van Starbucks maakt het rommelig, omdat mensen van buitenaf hier ook gebruik van maken. De etages zien er oud uit. Hotelkamer: oud en vrij klein.

Vanaf het vliegveld neem je de BART; deze stopt voor het hotel. Rond het stadhuis en in de omgeving van het hotel houden zich veel zwervers op. Het OV is pertfect en erg goedkoop: zowel bus, tram en metro! Trein is duurder. Zowel lopend als met het OV ben je zo in het Financial district, Chinatown, Fisherman's Wharf etc. etc.

Rond het hotel zitten veel winkeltjes, waar je van alles kan kopen. Geen 'last' van zwervers gehad, maar ga in de donkere uren niet alleen de straat op.

Het hotel is niet voor herhaling vatbaar, echter San Francisco wel! Er is zo enorm veel te doen en te zien!

Met partner, Sept. 2007 J Hancox, 10-11-2008
Luxe uitstraling, kleine kamers
Het hotel heeft een luxe uitstraling, maar de ligging is minder veel zwervers rond het hotel.(maar dat is hele stuk van marketstreet). Ideaal is dat de metro en de tram voor de deur stoppen.
En naar het centrum lopen is ook wel goed te doen een minuut of 10 a 15 lopen en dan ben je midden in centrum.

Groepsreis, Okt. 2008 Jana, 26-10-2008
Goed stadshotel
Hotel op goede ligging. Inderdaad veel zwervers rondom hotel maar wij vonden ze niet bedreigend. Als je er gewoon langs loopt, heb je er geen last van behalve dat je niet teveel na moet denken wat een uitzichtloos leven ze leiden. Dat kan je avond bederven. Tram en bus stoppen voor het hotel. Centrum is goed te belopen. Fishersman Warf ook maar dan is het wel een stevige tippel. Kamers goed, wel klein. Goede bedden en schoon, dat is vaak het voornaamste.

Met partner, onbekend Josephine, 18-9-2008
Prima hotel slechte ligging
Het hotel is prima, de ligging is daar in tegen waardeloos! Wij voelden ons s'avonds niet veilig vanwege de vele zwervers en zorgden dat we voor het donker weer in het hotel waren. Bij de receptie werd ons ook verteld dat het hele blok rondom het hotel s'avonds onveilig was! In het hotel is een starbucks en een restaurant. Tegenover het hotel zit een Burger King en daar houd het verder mee op. Ook is er geen supermarkt in de buurt, daar moet je weer een paar blokken voor lopen. De kamers van het hotel zijn mooi en voorzien van goeie bedden. De badkamer is niet ruim maar prima te doen.

Familie, onbekend els debulpaep, 25-8-2008
redelijk hotel, slechte ligging
het hotel op zich valt mee. De kamers zijn klein, weinig bergruimte, piepkleine badkamer, maar goede bedden. Wel lawaaierig, wij sliepen op een gang met allemaal gasten van een trouwfeest!!!!
De ligging is allebehalve, veel zwervers, dronken mensen die door de straat zwalpen. Met twee kinderen voel je je dan toch niet op je gemak.

Met partner, onbekend Ilse, 2-8-2008
mooi, centraal, groot.
Super hotel, mooie uitstraling, goede ligging en prima service. Inderdaad veel zwervers maar daar heb je geen last van. Voor de deur stopt de F line, BART en bus. Als je de BART vanuit het vliegveld neemt naar civic center stap je voor de deur uit en ben je 5,50 dollar kwijt per persoon.
Wij hebben geluk gehad want we kregen een suite terwijl we een standaard kamer hadden geboekt; woonkamer, grote slaapkamer en grote badkamer.

Familie, onbekend Rianne (reisagent), 26-7-2008
Druk, goed gelegen hotel
Het hotel heeft een gunstige ligging dichtbij de Cable Car en tourist Information center. Voor 2 dagen kan je een hop on hop of buskaartje kopen waardoor je de stad goed kan leren kennen. rond de 48 dollar per person.
indien je het alcatraz wilt bezoeken zorg dan dat je het in Nederland al boekt, want ter plaatsen is het niet meer te regelen! of slecht aangezien het zeer geliefd is.
Er zijn geen koelkastjes op de kamer maar er zijn in de gangen wel ijsmachines.
Voor het parkeren moet je achter het hotel zijn en je betaald inderdaad 28 dollar per dag.
Er is gratis draadloos internet op de kamers, maar deze hapert en is traag.

1 2 3 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?