Hotel Union Square Plaza** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 6.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.689 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Union Square Plaza**

Beoordelingen Hotel Union Square Plaza**

10 februari 2012

9,5
5,8
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Union Square Plaza scoort een 6,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Union Square Plaza**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Union Square Plaza** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Union Square Plaza** met andere accommodaties in San Francisco.

4 beoordelingen over Union Square Plaza**

Ideaal gelegen voor stadsbezoek.
Griet
17-11-2011 Wij kozen dit hotel voor de nabijheid van autoverhuur. Na 3 nachten SF konden wij gewoon te voet onze auto afhalen en naar Yosemite vertrekken. Het is eveneens dichtbij BART station, metro en cable car. Genoeg fastfood en ook Chinatown is in de buurt. Naast het hotel kan je 's morgens ontbijt nemen bij Starbucks.
De kamer is oud en klein maar de vergane glorie van zo'n hotel heeft wel iets.De vensters waren vuil maar rekening houdend met de prijs was dit hotel voor ons een heel goede keuze. Trouwens, in SF is zo veel te doen dat je niet veel op je kamer zit.

Vreselijk hotel!
Corina
25-4-2009 Hoewel de ligging echt prima is, raad ik dit hotel niet aan! Het vreselijk oud, vies en luidruchtig. Het hotel is toe aan een grote verbouwing of het moet totaal afgebroken worden want dit is echt vreselijk. Tijdens onze rondreis door Amerika hebben we in diverse hotels gezeten, maar dit sloeg werkelijk alles. Wel iedere dag schone handdoeken, maar een dweiltje heeft de kamer nog NOOIT gezien.

met partner, Nov. 2008
Perfecte ligging
Renate
24-12-2008 Entree ziet er minder uit maar dat zegt niks over kamers, die zijn prima. Vooral gezien prijs/kwaliteitsverhouding. Wel chaotische receptie, gaten in handdoeken, housekeeping die op deur bleef kloppen om vieze handdoeken terwijl bordje niet storen aan knop hing. Locatie echt supertop, midden in centrum, naast een Starbucks ;) , vlakbij Bartstation, cable car en Chinatown. (en in laatstgenoemde zit een Chinees : Far East, die is errug goed.) Fishermans wharf is best te lopen maar wel ver. Ook bibliotheek (gratis inet) op loopafstand. Om de hoek zitten leuke uitgaansgelegenheden. Parkeren niet bij hotel maar in de buurt genoeg Valets, v.a 25 dollar. Wat mij betreft is dit hotel wel een aanrader.

met vrienden, Aug. 2008
Martien
23-8-2008 Kleine, maar supermooie kamers. Het hotel ligt midden in het winkelcentrum en aan de Cable Car Line. Wel een dure valet-parking.

9,5
5,8