Hotel Travelodge San Francisco Airport North** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 5.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Travelodge San Francisco Airport North**

3 juni 2012

Welcome to Travelodge So San Francisco

Beoordelingen Hotel Travelodge San Francisco Airport North**

326 South Airport Blvd, 94080, San Francisco
Hotel Travelodge San Francisco Airport North scoort een 5,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Travelodge San Francisco Airport North**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Travelodge San Francisco Airport North** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Travelodge San Francisco Airport North** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Travelodge San Francisco Airport North** met andere accommodaties in San Francisco.

4 beoordelingen over Travelodge San Francisco Airport North**

met partner, Juni 2010
"Waardeloos! afrader!"
Koen
15-10-2011 Vooraf hadden we een kortingsbon voor dit hotel. Speciaal uitgezocht geregeld zodat we dichtbij het vlieveld waren en door de beloofde korting extra aantrekkelijk. Aan de balie weigerden ze hun eigen kortings voucher te accepteren, ze konden de kamers nu namelijk voor veel geld kwijt want het was erg druk. ipv 59 dollar zouden we 139 dollar moeten betalen. en of we even snel wilden beslissen omdat hij het nogal druk had .Vragen naar de manager had geen zin, wan het was demanager die dit ons allemaal vertelden. Omdat wij de staat van het hotel ook niet al te best vonden(rook erg muf, onverzorgd) en ons opgelicht voelden zijn we weggegaan.

Familie, Juli 2008
"Hotel is aan renovatie toe, geen aanrader"
marja
16-8-2008 Het vliegveld is binnen 10 minuten met de gratis shuttlebus van het hotel te bereiken, wat erg practisch is.
De kamers en zeker de badkamer en vloerbedekking zijn echt aan vervanging en renovatie toe. Dit hotel heeft volgens ons zijn beste tijd gehad en komt erg smoezelig over. Wij vinden het zeker geen aanrader. Er liggen betere hotels in de buurt met dezelfde service aan shuttels

Sibout
14-12-2004 Vooraf geboekt waardoor het duurder was. Goede service en vooral erg makkelijk te bereiken

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Travelodge San Francisco Ai...

Jan van den Berg
25-10-2004 Een redelijk hotel. Liging vlak bij de luchthaven met gratis parkeren en shutle bus.
naar de luchthaven. De kamers zijn goed en netjes. Service is vriendelijk. Je kan ook gemakkelijk met het openbaar vervoer (bus) de stad bereiken.