Hotel The Powell*** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 15.481 bezoekers online

Beoordelingen Hotel The Powell***

9 februari 2012

6,6
5,5
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel The Powell scoort een 7,3 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Powell***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Powell*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel The Powell*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel The Powell*** met andere accommodaties in San Francisco.

16 beoordelingen over The Powell***

Heerlijk centraal
fredvdkade
29-8-2011 Dit hotel is super makkelijk te bereiken vanaf het vliegveld. Neem de BART naar de stad en stap uit op Powell. Trap op en je bent er. Het hotel heeft 2 ingangen. De achteringang zit pal naast het beginpunt van de cabelcar. Even aanbellen en je staat in de lobby. En daarna kun je er met je keycard zo in. Onze kamer was niet echt groot maar ruim genoeg. Uitzicht nihil maar dat maakt niets uit, je komt hier immers voor de stad.

met partner, Mei 2011
Shop to you drop
anita
11-6-2011 Betreft een oud sfeervol hotel. De kamer die wij hadden was klein met een nog kleiner bed 140 bij 190. Sanitair en kamers waren gedateerd maar wel schoon en totaal geen ongedierte gezien.
Toen wij weggingen, begonen ze de 6e etage te verbouwen.

Het hotel heeft geen restaurant maar wel een koffie/eet kraampje bij de ingang.
Maar wat the F. je zit midden in het centrum. Voor de deur start de cablecar. Er zijn meer dan 6000 restaurants in SF. En dan heb ik het niet over Starbuks en de Subway.

Personeel is Chinees en erg behulpvaardig. regelen trips en een airport shutle. Daarnaast kennen ze het centrum heel goed.

Wifi is gratis. naam + WW te verkrijgen bij de receptie

Wat je echt moet doen is een bezoek brengen aan Acatrez. Let wel op dat je niet belazerd wordt en het goede bedrijf neemt.
Wij hadden Towertours met daarbij een rondreis door SF en een bezoek aan de Rock.

Lopen naar de Warf is zeer goed haalbaar. Wij deden het in 30 minuten.

met vrienden, Aug. 2010
Centraal gelegen voor ov, echter veroudert hotel.
Cindy
3-9-2010 Op dit moment verbrengen m'n zus en ik gelukkig onze laatste ochtend hier. Hotel is redelijk, leuk gelegen bij de Cablecars/draaitafel. Crappy buurt (ik heb nog NOOIT zoveel zwervers/junkies gezien). Rare bedden, ik ben 1.73 als ik op m'n zij lig hangen m'n voeten buitenboord. Uitzicht op ventilatieketel. Stop van het bad doet het niet. Tegels liggen los en zijn permanent vuil, afgebladerde verf op de muren. Als je de verlichting aan doet in de badkamer begint er een hele irritante ven te blazen (dat ding maakt behoorlijk herrie). Kamers zijn verder opzich schoon. Service is wel goed.

Tip: -controleer handoeken op oude haren.
-voor toeristen kies zeker voor Fisherman's Wharf in plaats van Downtown.

met partner, 2010
Perfecte ligging
Remko Kool
26-8-2010 De ligging is erg makkelijk, je bent zo opgestapt op een street-car of cable-car. De turnaround van de cable-car ligt voor de deur. Bij de metrolijn, beneden, staat een klein kraampje waar ej een lekker, en goedkoop, broodje kan halen.

met oudere kinderen, Juli 2009
Prima voor een paar dagen
Robert
15-12-2010 Wij hadden dit hotel geboekt om even te 'acclimatiseren' in de VS, dus voor drie dagen. Hotel was een prima uitvalsbasis om de rest van de stad te verkennen. Zoals gezegd in eerdere reviews zijn er diverse mogelijkheden in de buurt om met het openbaar vervoer te reizen, maar alles is ook goed lopend te doen in de stad. Fisherman's Wharf was ongeveer 30 min lopen.
De lobby was keurig, de gangen naar de kamers zagen er wat oud uit, maar waren wel schoon. Kamers waren niet heel groot, maar hadden prima bedden. Badkamer was wat aan de kleine kant, maar wel netjes schoon. Ontbijt in het winkeltje beneden was beperkt, maar voldoende.
Prima hotel voor een paar nachten.

met oudere kinderen, Juli 2009
Prima voor een paar dagen
Robert
Prima hotel voor een paar nachten.

met partner, Juni 2009
Centraal gelegen

9-7-2009 Voor 3 dagen San Francisco vonden wij dit een prima hotel. Vriendelijk personeel, goed bereikbaar vanaf het vliegveld met BART. Cable car draait en stopt voor de ingang van het hotel. Bus- en tramhalte ongeveer 50 meter lopen.

kleine kamer, maar wel netjes en schoon. Ontbijt is exclusief, hiervoor klein winkeltje bij de entree aanwezig.

met partner, Juni 2009
Centraal gelegen leuk hotel
Warner
9-7-2009 Het hotel is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld met BART (metro). De kamers zijn niet groot, wel netjes en schoon. Cable car opstappunt is voor de ingang van het hotel. Bus en tram halte ongeveer 50 meter lopen.

Verblijf is exclusief ontbijt, wel is er een klein winkeltje waar je broodjes en drinken kan kopen.

Groot winkelcentrum op ongeveer 100 meter, Union square op 2 minuten lopen

met oudere kinderen
Centraler in downtown kan niet
hj duivenvoorden
16-5-2009 leuk stadshotel,ik denk opgebouwd kort na de earthquake van 1906 bij het eindpunt van cablecar powellstreet.
kamers niet al te groot met 4 mensen maar goed daar kies je voor.
voor de rest aardige mensen bij de balie
200 meters van union square.
toch volgende keer neem ik een hotel in de buurt van fishermans wharf want daar is toch veel meer te beleven dan in downtown.
het openbaar vervoer houd toch niet echt over en een dagkaart kost 11 dollar of 5 dollar per enkele rit met de cablecar,en bij de golden gate brug kan je niet eens komen met het openbaar vervoer.

met partner, Okt. 2007
Inge
31-10-2007 Het hotel ligt midden in het centrum vd stad, meteen naast beginpunt cable car, dus super handig.
We kregen een junior suite dus kamer was redelijk ruim. Badkamer wel klein en verouderd.
Personeel was erg aardig al waren enkele af en toe moeilijk te verstaan omdat het engels van hen toch niet zo geweldig was.

Verder super 3 nachten gehad daar

6,6