99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 3.569 bezoekers online

Beoordelingen The Powell***

16 maart 2010

Ligging t.o.v. centrum
Er is nog geen foto beschikbaar

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Powell***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Powell*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel The Powell*** bij:

Lettergrootte: A   A   A

10 beoordelingen van The Powell***

NL (10)

Ligging t.o.v. centrum

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (3)
Fam. met oudere kinderen (1)
Met partner, Juni 2009 9-7-2009
centraal gelegen
Voor 3 dagen San Francisco vonden wij dit een prima hotel. Vriendelijk personeel, goed bereikbaar vanaf het vliegveld met BART. Cable car draait en stopt voor de ingang van het hotel. Bus- en tramhalte ongeveer 50 meter lopen.

kleine kamer, maar wel netjes en schoon. Ontbijt is exclusief, hiervoor klein winkeltje bij de entree aanwezig.

Met partner, Juni 2009 Warner, 9-7-2009
centraal gelegen leuk hotel
Het hotel is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld met BART (metro). De kamers zijn niet groot, wel netjes en schoon. Cable car opstappunt is voor de ingang van het hotel. Bus en tram halte ongeveer 50 meter lopen.

Verblijf is exclusief ontbijt, wel is er een klein winkeltje waar je broodjes en drinken kan kopen.

Groot winkelcentrum op ongeveer 100 meter, Union square op 2 minuten lopen

Fam. met oudere kinderen, onbekend hj duivenvoorden , 16-5-2009
Ligging t.o.v. centrum
centraler in downtown kan niet
leuk stadshotel,ik denk opgebouwd kort na de earthquake van 1906 bij het eindpunt van cablecar powellstreet.
kamers niet al te groot met 4 mensen maar goed daar kies je voor.
voor de rest aardige mensen bij de balie
200 meters van union square.
toch volgende keer neem ik een hotel in de buurt van fishermans wharf want daar is toch veel meer te beleven dan in downtown.
het openbaar vervoer houd toch niet echt over en een dagkaart kost 11 dollar of 5 dollar per enkele rit met de cablecar,en bij de golden gate brug kan je niet eens komen met het openbaar vervoer.

Met partner, Okt. 2007 Inge , 31-10-2007
Ligging t.o.v. centrum
Het hotel ligt midden in het centrum vd stad, meteen naast beginpunt cable car, dus super handig.
We kregen een junior suite dus kamer was redelijk ruim. Badkamer wel klein en verouderd.
Personeel was erg aardig al waren enkele af en toe moeilijk te verstaan omdat het engels van hen toch niet zo geweldig was.

Verder super 3 nachten gehad daar

Familie, Dec. 2005 Mirjam, 10-8-2007
Ligging t.o.v. centrum
Over kindvriendelijkheid, eten en prijs/kwaliteit heb ik geen mening omdat ik er met mijn vader was, we geen kleintjes bij ons hadden, ik de prijs niet weet, en we er niet gegeten hebben. I, vond het een luxe hotel, we hadden twee tweepersoonsbedden gekregen voor z'n tweeën. We hadden eerst last van een soort machine geluid naast onze kamer, maar toen we dat zeiden kregen we een nieuwe kamer toegewezen, top dus! Het personeel was hartelijk en aardig. Verder heb ik niet veel tijd in het hotel doorgebracht, maar het was goed in wat het deed en daar ging het om! Ohja, ik herinner me dat er een bad inzat, erg fijn!

onbekend, onbekend Carien, 17-6-2007
Ligging t.o.v. centrum
Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen met bus of cable car. Geen ontbijtfaciliteiten, maar binnen 100 meter Starbucks met ontbijt. 's Avonds lekker eten in Chinatown en een bezoekje aan het cablecar museum is ook leuk om te doen.

onbekend, onbekend Nico, 23-11-2006
Ligging t.o.v. centrum
Vrij oud hotel, geen vernieuwde kamer gezien. Believe it or not, mega kakkerlak in bed. Personeel (vooral chinezen) was wel heel vriendelijk. Qua ligging inderdaad heel goed voor wie in het centrum wil zijn. In het hotel geen ontbijt -of lunchfaciliteiten. Wel ideaal als uitvalsbasis, maar neem een volgende keer toch een ander hotel.

onbekend, onbekend Audrie, 12-6-2006
Ligging t.o.v. centrum
Prima hotel. Inderdaad naast de Cable Car turningpoint en station. Als je van winkelen houdt, is dit de perfecte locatie. Voldoende eetgelegenheden op loopafstand, bv. Thais in de straat aan de Cable Car-kant. Ontbijt aan de Valet Parking-kant is prima. Chinatown is te lopen, maar goed te combineren met een Cable Car ride. Het hotel biedt Valet Parking, niet goedkoop misschien maar een 24-uursparking in een nabij gelegen garage scheelt niet veel. Kortom, wat ons betreft prima hotel.

onbekend, onbekend peter en krisztina, 28-11-2005
Ligging t.o.v. centrum
Goed hotel midden in het centrum. Sommige kamers nog in oude staat maar wel goed. Sommige kamers al helemaal vernieuwd en prachtig.Vriendelijke flexibele receptionisten.Naast het station dus makkelijk voor het vliegveld.Een aanrader als je in het centrum wilt zitten!Kijk wel voor goede aanbieding rond op internet.

onbekend, onbekend sandra dankers, 6-10-2005
Goed hotel.

Voor de deur hadden we de cable car.

We waren hiermee met 20 minuten bij Fishermans Wharf.

SFO mooi stad veel gezien.

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?