Hotel The Pickwick*** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.116 bezoekers online

Beoordelingen Hotel The Pickwick***

10 februari 2012

Voor het hotel ligt een een redelijk drukke straat

Hotel The Pickwick scoort een 7,8 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Pickwick***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Pickwick*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel The Pickwick*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel The Pickwick*** met andere accommodaties in San Francisco.

10 beoordelingen over The Pickwick***

met oudere kinderen, Juli 2011
Oude glorie en centraal gelegen
M.
22-8-2011 centraal gelegen in centrum, goed bereikbaar met openbaar vervoer (Bart) vanaf vliegveld. Dicht bij Cable Car, overig openbaar vervoer en winkels. Enigszins wat achterstallig in onderhoud, maar wel schoon. Ruime kamers met goed sanitair. Goede prijs - kwaliteit verhouding . Koelkast maakt lawaai. Ook geluidsoverlast van motor op dak van gebouw aan achterzijde van hotel. Receptiepersoneel is zakelijk.

met een groep, Sept. 2010
Mooi hotel
Marcel
26-1-2011 Wij zijn hier gestart met onze rondreis aan de westkust!
Hotelkamers zien er goed uit douch wat verouderd.
Het ontbijt stelt niet zo veel voor wat erbij zat!
Als je wat bij betaald maken ze wel wat lekkers voor je na keuze!
Onze hotelkamer was heel erg gehorig volgens mij zaten we vlak naast een of andere ijsmachine van dat gebrom werden we wel moe van!
Verder prima hotel voor de 1e 2 dagen!
Lekker centraal en alles vrij dichtbij!

met partner, Mei 2010
Goed, mede door de lokatie.
Andrew
10-9-2010 Voor een vakantie in San Francisco is dit hotel een prima keus. Het ligt op slechts een block lopen van het knooppunt van openbaar vervoer: bus, tram, metro en de fameuze cablecar zijn snel bereikbaar en daarmee de rest van de stad. Ook de levendige omgeving rond Union Square (met een ruim aanbod van winkels en restaurants) plus China Town zijn goed te belopen.
De hotelkamers zijn klassiek ingericht. Niet al te groot, maar zeker voldoende ruimte. De badkamer is wat kleiner en enigszins verouderd. Maar dat past eigenlijk wel bij de sfeer van het hotel. Geen ervaring met diner in het hotelrestaurant. Het hotelontbijt is echter nogal teleurstellend, zeker gezien de prijs. Gelukkig zit er naast de ingang een goede koffie-tent waar je een heerlijk ontbijt bij elkaar kan sprokkelen. Wifi in de lobby.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Uitstekend!
CB
14-5-2010 Prima hotel! Nabij centrum. Fijne bedden. Badkamer beetje oud, maar ach. Verder automaten op de gang voor frisdrank. Prma. Tegenover hotel is winkeltje waar je van alles kunt halen. Wij waren tevreden!

met oudere kinderen, Juli 2009
Prima Hotel
ria
30-7-2009 Hotel is zeer goed gelegen t.o.v. het openbaar vervoer. Ligt vlakbij bij het metrostation en de cablecar. Goede en nette kamers.

Familie
Prima gelegen hotel
Hans
2-10-2008 Hotel ligt vlak bij BART station aan Marketstreet. Dus vanaf vliegveld prima verbinding. Centraal gelegen, vlak bij Powell straat waar de cable car draait. Wij zaten met ons drieen in een kamer met 2 tweepersoonsbedden (die niet al te ruim zijn maar verder wel goed). Kamer werd goed schoongehouden. Badkamer was wat klein en eenvoudig maar verder oke en redelijk goed schoon. Ik vind het een aanbevelenswaardig hotel.

met een groep, Sept. 2008
Pauwels Ferdi
2-10-2008 Het hotel op zich was erg goed, mooie historische kamers, goed restaurant " Little Joe's " een beetje italiaanse keuken , erg lekker en prijs viel best mee , ontbijt in het hotel zelf was minder goed, niet berekend op onze groep 53 mensen, en was slechts plaats voor 40 tal mensen om te zitten, ook onvoldoende bijgevuld aan het buffet.

Marjolijn
27-8-2007 Prima hotel, 1 blok van de cablecar turnaround bij Powell/Marketstreet.
Kamer met nette badkamer, koelkast en gratis wireless internet.

met partner, Juli 2007
tamara lemmens
26-8-2007 Heel mooi hotel in Victoriaanse stijl, mooie kamers. Een heerlijk restaurant in het hotel: Little Joe's. Parkeren naast hotel in eigen garage.

met vrienden, Okt. 1993
Leuk sfeer, prima ligging
Rene
27-9-2009 Hotel ligt op een centrale en prima plek in de stad. Op loopafstand van Fischerman's Wharf, busstation etc. etc. Kamers zijn ruim en goed. Zeker in relatie met de prijs. Hotelbar was erg gezellig en wordt ook bezocht door locals. Vriendelijke en gemoedelijke sfeer.

met een groep (2)