Hotel Renaissance Stanford Court***** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.045 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Renaissance Stanford Court*****

Beoordelingen Hotel Renaissance Stanford Court*****

10 februari 2012

Hotel Renaissance Stanford Court***** San Francisco

Hotel Renaissance Stanford Court scoort een 8,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Renaissance Stanford Court*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Renaissance Stanford Court***** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Renaissance Stanford Court***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Renaissance Stanford Court***** met andere accommodaties in San Francisco.

1 beoordeling van Renaissance Stanford Court*****

met vrienden, Juli 2007
Nooit meer!!
Sissi
15-8-2009 Maart voor onze gezinnen (7pers) 2 4-persoonskamers geboekt. Hiervan bevestiging ontvangen. Bij aankomst in onze kamers bleek er alleen een 2 persoonsbed te staan. Hierover bij de balie navraag gedaan en er bleken geen andere kamers beschikbaar te zijn. Op onze vraag hoe zij dit op gingen lossen werd voorgesteld rond te bellen naar andere hotels. Omdat wij een halve dag in de auto hadden gezeten en het jongetje van 6 uit ons gezelschap wel aan eten en naar bed toe was, verzochten wij om het bijplaatsen van bedden. Die waren echter ook niet beschikbaar. Hierop werd voorgesteld om extra 'bedding' voor op de grond te regelen waaruit wij begrepen dat er matrassen op de grond zouden worden gelegd. Dit bleek echter niet het geval. Na 2 uur kwam er eindelijk een setje lakens, een dunne deken en een dekbed. Bij de receptie waren ze van mening dat een dubbelgevouwen deken net zo comfortabel was als een matras...
Slechte service en de wc in de hal was aan het eind vd dag niet om aan te zien!