Hotel Radisson Fisherman's Wharf*** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.500 bezoekers online
Home > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Radisson Fisherman's Wharf***

Beoordelingen Hotel Radisson Fisherman's Wharf***

9 februari 2012

6,5
Hotel Radisson Fisherman's Wharf*** San Francisco

Hotel Radisson Fisherman's Wharf scoort een 7,4 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Radisson Fisherman's Wharf***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Radisson Fisherman's Wharf*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Radisson Fisherman's Wharf*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel Radisson Fisherman's Wharf*** met andere accommodaties in San Francisco.

31 beoordelingen over Radisson Fisherman's Wharf***

met partner, Dec. 2011
Verouderd rumourig hotel met slechte service
Laura_devries
16-12-2011 Wij hadden voor 4 nachten de luxste kamer geboekt. Bij aankomst op de kamer bleek dit echter de standaard kamer te zijn. Terug naar de receptie en daar vertelde ze dat de luxe kamers niet beschikbaar zijn door renovatie van de kamers. Lijkt mij iets dat je meteen bij het inchecken vermeld. Uiteindelijk kon er wat van de totaalprijs af. Met andere woorden, als we niets gezegt hadden dan hadden wij voor de standaard kamer de hoogste prijs betaald! De kamers zijn verouderd en zeer rumourig. Ik kon o.a. de zeeleeuwen van pier 39 's nachts horen. Ik begrijp ook niet helemaal de positiviteit over de bedden. Er zit inderdaad een luchtbed in het matras om de hardheid van het bed te bepalen. Maar het heeft ook de comfort van een luchtbed. Als je partner beweegt dan beweeg jij net zo hard mee. Al met al zeer slecht geslapen. Radisson heeft inmiddels excuses aangeboden en gevraagd of we op hun kosten terug willen komen. Al geven ze mij geld toe. Ik wil hier nooit meer verblijven.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Prachtige ligging , slecht geisoleerde kamers
doore421
15-8-2011 Verouderd Hotel, met zeer rumoerige kamers. Enkel glas ramen welke zeer veel straat lawaai doorlaten. Bedden zijn daartegen goed.

met vrienden, Mei 2011
Perfecte locatie en zeer behulpzaam personeel
Marco
6-7-2011 Je loopt de achteruitgang van het hotel uit en je staat meteen aan de straat met alle pieren. Hier vandaan kun je onder andere naar Alcatraz.

Er was bij ons iets misgegaan met de vooraf geboekte excursie naar Alcatraz. De dame bij de receptie is maar blijven bellen voor ons om het op te lossen, echt in 1 woord super.

met oudere kinderen
SUPERLOCATIE
PAY
14-5-2011 Echt een toplocatie en dat maakt veel goed want het hotel is niet zo geweldig. Geen groot zwembad wel verwarmd.Op de hoek zit een Ihop waar je een prima ontbijtje kunt krijgen.Pier 39 met al zijn toebehoren als achterburen, echt geweldig. Met Hop on/hop off bus $30 stad bekeken en natuurlijk de cable-car gedaan $5 p.p
San Francisco prachtige stad.

met oudere kinderen, Apr. 2011
Driesterrenhotel met goede ligging
Marcel
6-5-2011 Bij onze aankomst kregen we onmiddellijk een upgrade. Een ruime kamer met zicht op Alcatras, Pier 39 en de zeeleeuwen aan de kade. De tweepersoonsbedden zijn klein, nl. 1,40 m. Niet comfortabel,dus. Het hotel serveert geen onbijt. Echter naast het hotel bevindt zich een IHOP (International House of Pancake) waar je lekker kunt ontbijten.

met partner, 2010
Luxe hotel waar je heerlijk kunt verblijven
Frank
21-7-2010 We hebben hier genoten, mooie ruime nette kamers. Let op dat je niet uitkijkt op het parkeerdek, 's avonds hoor je dan namelijk de airco vh hotel enorm. We vroegen om die reden om een andere kamer en kregen die meteen. Service goed!

Locatie, locatie , locatie!!!
Ilja Pippel
13-6-2010 Goed hotel, geen eetfaciliteiten (maar deze zijn er genoeg in de omgeving), maar de ligging is PERFECT! Midden in Fischerman's Wharf. Via de achteruitgang sta je meteen op Pier 39, waar de zeeleeuwen zijn en de boot naar Alcatraz vertrekt. Lombard Street, ChinaTown en de opstapplaats voor de CableCar is allemaal op loopafstand. Het hotel is niet goedkoop, maar je betaalt gewoon voor de locatie, niet meer en niet minder.

met partner, Juni 2010
Goede ligging!!!!
Tom en Evelien
28-7-2010 Alle positieve dingen zijn al opgeschreven en hier zijn wij het helemaal mee eens.
Wij hadden het hotel online geboekt voor een prikkie ongeveer 2 maand voor ons vertrek. Dus het hotel hoeft echt niet duur te zijn. We hadden een luxe kamer voor weinig geld omdat de rest al volgeboekt was. Nou dit vonden wij natuurlijk geen probleem, super mooi uitzicht en geen last gehad van geluidsoverlast.

alleenreizend, Mei 2010
Superhotel
Desirée
18-6-2010 Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn kamer was door Kuoni voor 2 nachten geboekt i.p.v. 6: geen probleem. Toen ik mijn knie verdraaide kwam er iemand van de receptie, zij heeft de dokter voor me gebeld, me omhoog geholpen en iemand naar de winkel gestuurd voor verband. Ook de conciërges zijn over het algemeen erg vriendelijk en kunnen je precies vertellen waar je heen moet en hoe ja daar komt. Mijn kamer (voor 1 persoon) had een queensize bed, genoeg ruimte eromheen en uitzicht op Alcatraz en de Wharf. De kamer en badkamer waren schoon en het aanbod qua tv-zenders was voldoende. Johnny Rocket's zit in hetzelfde gebouw, evenals Ihop (maar Johnny is leuker: een Grease-achtige diner met bijbehorende presentatie van de gerechten). Door de achteruitgang sta je al op de Wharf en ben je binnen 2 minuten bij Pier 39, en met 15 minuten bij een schattig strandje met superuitzicht op de Golden Gate Bridge. Al met al een aanrader, ik zal hier de volgende keer zeker weer verblijven!

met jonge kinderen, Mei 2010
Perfecte ligging
kirsten reemers
7-10-2010 Leuk, comfortabel, mooi hotel. Wij voelden er ons onmiddellijk thuis! Goede service op alle gebied!

6,5

alleenreizend (2)