Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport** in San Francisco Verenigde Staten van Amerika beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport**

Het zwembad van La Quinta Inn
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport**

20 Airport Blvd, 94080, San Francisco
Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport** in San Francisco, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Verenigde Staten van Amerika. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in California. Vergelijk Hotel La Quinta Inn San Francisco Airport** met andere accommodaties in San Francisco.

1 beoordeling van La Quinta Inn San Francisco Airport**

1 beoordeling
met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima hotel, prima ligging tov vliegveld en stad"
Boomsma
23-9-2010 Wij hebben na een rondreis door de VS onze laatste 2 nachten in dit hotel doorgebracht. Niets mis mee. prima kamers, jammer dat er geen koelkast aanwezig was maar onze koelbox deed prima dienst. Ontbijt is het meest uitgebreide buffet dat we hebben gehad gedurende de 4 weken, prima gewoon. Naast het hotel zit een Denny's waar je ook prima kunt avondeten. Ligging tov stad is prima, met de huurauto waren we binnen 15 minuten in de stad. Hotel ligt aan de snelweg maar er is geen geluidsoverlast. Lekker zwembad erbij, leuk voor de kinderen na een dagje stad.