99x.xxx beoordelingen - 39.841 bestemmingen - 236.656 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 6.106 bezoekers online
Home > Noord Amerika > Verenigde Staten van Amerika > California > San Francisco > Hotel Holiday Inn Golden Gateway***

Beoordelingen Holiday Inn Golden Gateway***

_
6,2
Ligging t.o.v. centrum

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Holiday Inn Golden Gateway***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Holiday Inn Golden Gateway*** in San Francisco, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Holiday Inn Golden Gateway*** bij:

22 beoordelingen van Holiday Inn Golden Gateway***

NL (22)

6,2
Ligging t.o.v. centrum

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (8)
Fam. met oudere kinderen (1)
Fam. met jonge kinderen (1)
Vrienden (2)
Alleen reizend (1)
Fam. met oudere kinderen, 2010 familie ottoy, 21-2-2010
ideaal hotel in sanfrancisco
Zijn in juli 2009 in dit hotel geweest. Ideale ligging om stad (te voet) te bezoeken. Cable car in onmiddellijke buurt van hotel. Ontbijt om de hoek bij Starbucks, nogal prijzig in hotel zelf. Kamers zijn heel ruim en netjes (grote flat screen TV, internet), rustige kamers ondanks centrale ligging van het hotel. Supermarkt in de buurt, helaas ook zwervers 's avonds en 's nachts (laten je wel met rust). Bij een volgend bezoek aan SF zouden we zeker weer kiezen voor dit hotel.

Met partner, Sept. 2009 Princess1984, 2-11-2009
Zeer hoog hotel in hartje San Francisco
Dit zeer hoge hotel is gelegen in hartje San Francisco, bij mooi weer is er uitzicht op de Golden Gate Bridge en een gigantisch uitzicht over San Francisco. De kamers zijn wat verouders en niet praktisch ingericht. Het ontbijtbuffet is helaas slecht te noemen. Goede parkeergelegenheid onder het hotel

Fam. met jonge kinderen, onbekend Rolf, 17-8-2009
Ligging t.o.v. centrum
Goed Hotel met goede ligging.
Na aankomst in SF. 2 nachten verbleven. Goed Hotel met Ruime kamer.
Ligging is prima te noemen, direct uit het Hotel (rechts) eindpunt van Cablecars, dus goed startpunt! Dagkaarten te koop in winkeltje van het Hotel.
Niet gegeten in hotel zelf, ontbeten in Starbucks, direct naast Hotel, en avond eten bij heel goede italiaan ( Hotel uit, rechts 1e straat weer rechts ca. 100 mtr rechts, aanrader !!

Vrienden, Mei 2009 M. Z. R. F., 8-6-2009
Eenvoudig
Van een Holiday Inn hotel had ik meer verwacht. Het hotel is gedateerden ziet er metname saai uit. De ligging van het hotel is goed; niet heel dicht bij het centrum maar wel naast de Cabelcar. Een wandeling naar Union Square duurt ongeveer 20 min. Om de hoek bij het hotel is een geweldige supermarkt; Whole Food Market. Haal hier je ontbijt en eet dat bij de naast liggende Peet's Coffee op.

Vrienden, Sept. 2008 Roger, 2-6-2009
Super!
Lekker centraal. Erg aan te raden. Opstapplaats cablecar om de hoek!

Met partner, onbekend Anna, 14-9-2008
goed hotel
Ligging hotel was prima,kortbij Chinatown, winkelen en Fishermans Warf was lopend ook te doen.
Parkeren was duur maar dat vond ik ook in Los Angeles

Met partner, Juli 2008 Murray, 4-9-2008
Fijne ligging
Net hotel maar ouderwets. LIgging is wel top, naast de cable car en de pieren zijn ook lopend goed te doen. Parkeren super duur! 36 dollar per nacht ex.fee. Niet normaal eigenlijk.Onze kamer lag op de 20e verdieping en hadden fantastisch uitzicht over de stad!

Met partner, onbekend Monique Valk, 28-8-2008
Prima ligging, belabberde parkeerprijs
De ligging van het hotel is prima. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. De Starbucks was zowel naast als schuin tegenover het hotel. Ook wij vonden de parkeertarieven ($ 77 incl. tax voor 2 dagen) de grootste afknapper.

Familie, Juli 2008 Margo Harmsen , 13-8-2008
prima hotel
Prima hotel, we waren met 2 gezinnen en hadden 2 kamers. Dit gaat prima. Helaas waren er geen 3 dagen passen meer te koop in het hotel toen wij er waren, hebben deze gewoon in de stad gekocht. Is een uitkomst voor als je veel gebruik van de bus en de cabelcar maakt. Inderdaad is parkeren niet goedkoop maar navraag leert dat dit voor San Fransisco normale prijs is.
Tip boottochtje naar Sausalito (is een lijndienst geen rondvaart en daardoor stuk goedkoper). Leuk plaatsje en je vaart dan vlak langs Alcatraz.
Eten: Heerlijk gegeten en niet duur hebben we bij Victor een italiaan net achter het Hotel (1411 Polk St) Neem gerust een grote Piza deze kun je delen met meerder personen. Na de vakantie vonden we dat we hier de beste Piza hadden gegeten van allemaal.
Ontbeten en in de stad bij Mels Drive In (801 Mission Street) Dit was erg goed. ook bij Starbucks naast het hotel kun je ontbijten niets bijzonders maar niet slecht.

Familie, Juli 2008 Ruud Buurma, 6-8-2008
Prima ligging t.o.v. centrum
Over het algemeen een goed hotel, kamers wel wat gedateerd qua inrichting maar netjes.
Ontbijtbuffet prima (enige goede ontbijt dat we in een hotel in Californie hebben aangetroffen). Paspoort voor openbaar vervoer (incl. cable car) kun je in hotel kopen. Moet je doen is de goedkoopste wijze van vervoer. Parkeren inderdaad schrikken. SF is een heerlijke stad, relaxt en een bijna europese sfeer. Fishermen's Wharf viel ons tegen, niets authentieks, meer een "Disney sfeer". De stad absoluut bezoeken als je in Californie bent, en dan via Highway 1 de kust langs!

1 2 3 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?