21-2-2007
Hai, Hotel is prime voor een paar dagen als je in de stad verblijft, het is net buiten het drukke centrum en dat is plezierig voor je nachtrust!? Ontbijt is voldoende, wel weinig variatie!? Kamers zijn zeer ruim, we konden zelfs de huur fietsen kwijt in de kamers!? Een Fiets huren is een must, go "Bike the Brigde", dat is natuurlijk de Golden Gate, fiets de baai rond en ga retour met de ferry, fietsen is goed te doen, al moet je soms wel een heuveltje nemen!? De Haven is mooi en natuurlijk ligt Alcatras op zicht afstand, kaartje voor de boot en de audio tour op het eiland verteld de rest!? Het weer was enigsinds van slag, maar heeft ons humeur niet bedorven! De stad bezoek je natuurlijk met een van de "Cable Cars", voor maar 5 dollar al die heuvels op! Bezoek het Westfield Shopping centrum, kun je meteen ook naar de bioscoop als je dat wilt, net zoals wij de Pathe kennen. Een nadeel, er zijn weinig restaurants te vinden zonder de gezellig TL verlichting! Voor de rest een geweldige stad